Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Reglare faruri E61 LCI

luckgil

Recommended Posts

Salut,

Am un E61 2008 LCI si am faruri adaptive si cu cornering lights. Ele se regleaza singure din cate stiu pe inaltime dupa pozitie masina. Ce ma deranjeaza e ca ele bat foarte aproape de masina. Se pot cumva regla de undeva de pe ele(ceva manual pe corpul farului) sa pot sa le mai ridic un pic?

Cu respect,

Lucian

Da.

Ridici capota si vezi pe fiecare far cate 2 platane albe cu loc de inbus de 6. Cele dinspre mijlocul masinii sunt cele de inaltime.

Sau le mai poti aranja putin si din suruburile de prindere. Poate s-a jucat cineva la ele.

Edited by C_o_s_m_i_n

Salut,

Am un E61 2008 LCI si am faruri adaptive si cu cornering lights. Ele se regleaza singure din cate stiu pe inaltime dupa pozitie masina. Ce ma deranjeaza e ca ele bat foarte aproape de masina. Se pot cumva regla de undeva de pe ele(ceva manual pe corpul farului) sa pot sa le mai ridic un pic?

Cu respect,

Lucian

se pot dar intra la orice service si cere verificare ca tu doar estimezi pozitia la ochi. e un aparat pt asta si ies perfect. max 30 ron costa

Edited by Myx

Da.

Ridici capota si vezi pe fiecare far cate 2 platane albe cu loc de inbus de 6. Cele dinspre mijlocul masinii sunt cele de inaltime.

Sau le mai poti aranja putin si din suruburile de prindere. Poate s-a jucat cineva la ele.

Multumesc mult

se pot dar intra la orice service si cere verificare ca tu doar estimezi pozitia la ochi. e un aparat pt asta si ies perfect. max 30 ron costa

De cand am masina de aprox 1 luna am avut parte de foarte multe zile cu ceata si tind sa merg mult noaptea. Tocmai cu ceata am vazut exact pana unde si cum au raza de luminare si ca mai in fata de 50m nu bate deloc. Daca mai lungesc cu 25 m conul de lumina e perfect. In Urziceni unde stau eu nu cunosc sa fie asa ceva si pe unde ma tot plimb prin tara sincer nu am timp de asa ceva.

Fa tu cu manuta ta exact cum ti-am descris si lasa service-urile. Ca multi s-au intors cu farurile stricate de la cei ce habar n-au ce-i un far.

Fa-ti un semn pe platanul ala unde e acum si vezi sa le misti ambele identic.