Jump to content

Vand E91 318d 2008 N47.

Paleonte

Recommended Posts

salutare,

din pacate, trebuie sa incerc sa imi vand masina.Cry.gif

cum scrie si titlul : E91 318d non LCI - 2008 - 143 c.p din fabrica

momentan 230 000 km.

masina este foarte in regula.

are mici defecte vizuale, gen urme de pietricele pe bara fata si parbriz fisurat in partea de sus, care nu deranjeaza la condus.

aveti link cu topicul masinii unde sunt poze si dotarile si deasemenea ceea ce s-a schimbat la ea.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/135892-e91-318-d/page__p__2008198#entry2008198

2 randuri de jante : iarna-vara ( apar ambele in poze).

are remap facut la George.

momentan situatia financiara nu e grozava. daca va reveni pe + o voi pastra in caz ca nu se vinde.

pret : 8200 E, neg.

taxa cam 600 E conform calculator ANAF. 125 g.CO2 emisii. Euro 4.

• 2 weeks later...

mi s-au promis 6300. cand am ajuns in Bucuresti ( cum ma si asteptam ) am primit 6000 pe tot felul de motive.

singurul motiv pentru care am mers pana in Bucuresti a fost ca fratele meu era acolo cu ceva treaba si am venit cu el inapoi.

masina avea o problema iremediabila la treapta 1. sarea din viteza din ce in ce mai des in ultima vreme. cam 800 Euro costa inlocuirea cu una SH. + taxa + revizie, etc. se ducea spre 8000 cu totu.

omu a zis ca o ia pt. el. vad ca a dat si foliile jos.

despre problema cu cutia am anuntat de la prima discutie pe oricine s-a interesat de masina.

oricum, un pret de mizerie, dar asta e. nu e prima masina la care pierd o gramada de bani.

in rest, chiar era impecabila.

• Like 1
  • Downvote 1

asta e viata. asa a fost ,momentul. cumva regret dar voi trece peste.

momentul era critic d.p.d.v. financiar. acum a trecut si e ok.

de cutie nu are cum sa nu spuna. oricine da o tura ii va sarii macar de 2,3 ori din viteza. eu o cunosteam deja, si imi sarea rar. stiam exact cand ii dau 1-a ca sa cupleze. daca nu o cunosti te va dispera.

modelele astea au 2 probleme mai importante. distributia si cutia care se manifesta rar.

ei, eu le-am avut pe amandoua + volanta si ambreiaj. thumbsup.png

al naibii ghinion.

pozele vad ca sunt tot cu numerele mele. deci nu stiu ce sa zic de taxa. eu i-am trimis fiscalul urmatoarea saptamana.

• Like 1
  • Downvote 1