Jump to content

Istoric daune RCA

BOASKA

Recommended Posts

nu merge nici cu VIN...am mai incercat eu verificari pe site-ul asta si e cam praf.

cea mai sigura metoda ramane mail la compania de asigurari, sa-ti dea istoricul.

@mikken, intri pe site-ul asta si cauti ce societati de asigurare ai avut, pe urma te duci la societati si le ceri o adeverinta, partea proasta este ca nu vor sa elibereze adeverinte, eu ma chinui sa scot de la omniasig o adeverinta so nu vor tampitii aia sa-mi dea istoricul la ei

tipic romaneste, cand e vorba sa-si asume raspunderea te dau afara, cica sa pastrez politele de asigurare, si ei nu elibereaza istoric, adeverinte etc

de altfel am super reducere, platesc 250ron pe 6 luni dar nu vor sa-mi elibereze o adeverinta cu istoricul

Edited by BOASKA

@BOASKA: ciudat ca nu-ti dau, mie mi-au trimis destul de rapid (maxim 1 sapt) toate companiile la care am cerut. Am cerut chiar si la unele unde n-am avut asigurari RCA facute (uitasem de-a lungul timpului pe unde am avut si am trimis la mai multe)...printre care si Omniasig si mi-au raspuns toti. Unii cu dovada istoricului...altii mi-au confirmat ca nu am avut polite inregistrate la ei.

De la Omniasig am vorbit cu Dl. Raducu Nicolescu - Inspector Coordonare

Mail: valentin.nicolescu@omniasig.ro

Tel: +4021 335 63 69 int. 104

Nu am avut polita la ei, dar mi-a raspuns la mail :)

@Dan: am bagat si CNP si VIN / nr inmatriculare si nu vrea...poate e cu toane :)

Edited by mikken

Poate fi folositor in mai multe cazuri, nu neaparat sa afli tu daca ai avut o dauna sau nu...ca asta stii deja :)

Mie de exemplu acest istoric mi-a folosit in Germania sa ma incadreze la o clasa de risc mai buna, automat asigurare mai ieftina.

Sau cand vrei sa cumperi o masina, poti verifica eventual daca a avut ceva daune inregistrate...ma gandesc. Desi nu cred ca obtii foarte multe detalii, pagube, ce a fost afectat etc.

@BOASKA: ciudat ca nu-ti dau, mie mi-au trimis destul de rapid (maxim 1 sapt) toate companiile la care am cerut. Am cerut chiar si la unele unde n-am avut asigurari RCA facute (uitasem de-a lungul timpului pe unde am avut si am trimis la mai multe)...printre care si Omniasig si mi-au raspuns toti. Unii cu dovada istoricului...altii mi-au confirmat ca nu am avut polite inregistrate la ei.

De la Omniasig am vorbit cu Dl. Raducu Nicolescu - Inspector Coordonare

Mail: valentin.nicolescu@omniasig.ro

Tel: +4021 335 63 69 int. 104

Nu am avut polita la ei, dar mi-a raspuns la mail :)

@Dan: am bagat si CNP si VIN / nr inmatriculare si nu vrea...poate e cu toane :)

mersi pentru adresa, am luat legatura, dar a zis ca o sa se intereseze, bla bla, si ca oricum nu sunt eu proprietar :rolleyes:

deci sunt in baza asta de date cu cnp-ul meu, pe asigurare la imputernicit, am nu stiu cat reducere, pentru ca platesc 250 ron la 320d, mama nu are permis deci asigurarea e pe mine, asa am avut si in Germania, am fost trecut pe asigurare ca imputernicit si aveam sf1, si astia nu vor sa-mi dea o adeverinta, pai ce nu poate sa treaca titular si pe mine la imputernicit? unde e buba nu inteleg, doar eu circul cu ea dry.gif

@mikken, de la astra sau euroins ai un contact? , mail adica

Omniasig nu elibereaza istoric la utilizatori, daca sunteti trecuti ca utilizatori pe asigurare nu figurati si in baza de date a societatii , asta dovedeste inca odata hotia si nesimtirea din romania.

dupa ce am facut reclamatie cei de la omnia se pare ca incep sa se miste... :download:

euroins au fost insa foarte draguti, dupa un simplu mail la relatiiclienti@euroins.ro in 10 zile mi s-a eliberat no claims certificate :thumbsup:

• 5 months later...