Jump to content

sfat achizitie bmw 320 e90

Recommended Posts

Cu toate ca am postat intr-o sectiune gresita a forumului,cer putina intelegere din partea voastra ,mai ales din partea moderatorilor.

Am gasit acest bmw 320d ,e90 (M47,120KW,163HP) din imaginile de mai jos intr-o reprezentanta BMW,din apropierea orasului unde locuiesc.

Masina este fabricata in 23-06-05,inmatriculata in 13-07-05,kilometri 250 000,cumparata de noua de la ei ,unic proprietar cu carte service numai la ei de la 20 000km pana la 220k.VIN;WBAVC31030KU52135

O sa enumar, dupa prima impresie lasata partile pozitive-negative ale masinii

POZITIVE:

-dotari decente:printre care mai importante sunt:

-xenon

-trapa

-suspensie sport

-PDC.spate

-jante aliaj pe 17"

-scaune sport(sunt exceptionale le am si pe e46)

-tinuta de drum impecabila,cel putin asa mi se pare,fata de e46 e cu totul o alta masina

-interiorul se prezinta bine,putine semne de uzura sunt vizibile pe volan si schimbator,dar sunt normale pentru varsta si kilometri

-caroseria se prezinta foarte bine,fara zgarieturi majore,singurul defect se poate observa si in poze este pe stalpul stang.

NEGATIVE:

-bara fata este schimbata,lipsesc stropitoarele pentru faruri(avand xenon din fabrica) ceea ce ma duce sa gred un posibil accident

-parbrizul nu este original ,deci a fost schimbat si el

-manerele de la usi(fata si una spate ) ramaneau blocate cand se deschide masina,mi-au promis ca le rezolva

-am gasit mocheta la sofer uda angry.gif,cred ca este vorba ca la e46 de protectia din usa,o rezolva si pe asta

-nu cred ca are DPF,pentru ca toba finala este orientata in jos,iar in optiuni nu vad DPF,

Pretul cerut de reprezentanta este de 7500euro,pe a mea (320,e46 FL,2003,150HP)mi-au evaluat-o la 3000eurosweat.gif,urmand sa dau diferenta in valoare de 4500euroi+pasajul de proprietate care este destul de piperat si ala (850euro).

Astept un sfat de la voi,orice parere este bine venita,sunt foarte indecis analizez toate variantele,sper ca nu v-am plictisit perea mult....o seara buna tuturorsorcerer.png

ls3s.jpg

tajy.jpg

l6r5.jpg

upm4.jpg

salut.am si eu un E90,la aceeasi varsta cu asta,kilometrii un pic mai putini.

Am si eu parbrizul schimbat,nu a fost bine pus masticul de lipit,si de aici de scurge apa in interiorul masinii.Se pune mastic din nou,si problema e rezolvata

Manerele de la usi se mai blocheaza in pozitia deschis: se da cu putin WD-40 din exterior in interior,2-3 miscari inchis-deschis,si se rezolva

250.000 km nu cred ca sunt asa multi,mai ales fara DPF,deci o grija in minus

Bara fata insa,schimbata si montat la loc ce trebuie,adica cu locasuri de spalator far,nu e in regula,asta o poti schimba tu la un moment ulterior,ca sa fie totul asa cum trebuie.Poti semnala la dealer,poate mai lasa ceva la pret

Volan si schimbator se schimba fara probleme...

Daca mecanic sta bine,atunci aia. E o masina buna,eu unul sunt foarte multumit de a mea

P.S. Eu nu as vinde-o pe a mea la pretul asta :),dar a ta nu cred ca are navi

Clar a avut accident pe fata, faruri noi, vopseaua pe bara impecabila, plus ca nu are stropitori la faruri, nici o masina nu vine asa.

Nici narile nu sunt ale ei, astea cu barele cromare sunt de la 330 in sus sau doar cu pachet crom la motorizale mai mici, dar ar fi trebuit sa aiba crom si la geamuri

Si proiectoarele mi se pare ca-s noi

Imposibil sa nu aiba o urma de piatra.

La a mea la60000 de km ziceai ca sunt sablate in romanica

salut.am si eu un E90,la aceeasi varsta cu asta,kilometrii un pic mai putini.

Am si eu parbrizul schimbat,nu a fost bine pus masticul de lipit,si de aici de scurge apa in interiorul masinii.Se pune mastic din nou,si problema e rezolvata

Manerele de la usi se mai blocheaza in pozitia deschis: se da cu putin WD-40 din exterior in interior,2-3 miscari inchis-deschis,si se rezolva

250.000 km nu cred ca sunt asa multi,mai ales fara DPF,deci o grija in minus

Bara fata insa,schimbata si montat la loc ce trebuie,adica cu locasuri de spalator far,nu e in regula,asta o poti schimba tu la un moment ulterior,ca sa fie totul asa cum trebuie.Poti semnala la dealer,poate mai lasa ceva la pret

Volan si schimbator se schimba fara probleme...

Daca mecanic sta bine,atunci aia. E o masina buna,eu unul sunt foarte multumit de a mea

P.S. Eu nu as vinde-o pe a mea la pretul asta :),dar a ta nu cred ca are navi

Acum m-am intors de la reprezentanta,la cererea mea masina a fost ridicata pe elevator si impreuna cu seful de oficina am controlat-o cap -coada.

Nu prezinta nici o urma de lovitura pe fata ,totul este la locul lui asa cum a venit din fabrica,nu se observa suduri.Toate protectiile plastic pe dedesupt sunt la locul lor,nu sunt zgariate .

A urmat apoi un nou test drive,masina parca e lipita de asfalt (asetul sport isi spune cuvantul).Imi ofera un an de garantie la motor ,turbina si cutia de viteza.Problemele cu umezeala,si cu manerele de la usi mi le rezolva,imi schimba uleiul si filtrele,impreuna cu lichidul de frana+ o diagnoza completa.

Sper sa fie intr-un ceas bunthumbsup.png,multumesc tututror

BMW e90 iti pot spune ca e o masina cu un tren de rulare excelent si un motor de 163CP extraordinar, are o tinuta de drum impecabila. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri.

Initial sincer sa fiu vroiam e60(530D),doream sa trec la 6 cilindri,avand in vedere taxele enorme de aici,nu ca la noi ar fi mai ieftin cu taxa asta de luxbashwall.gif,am renuntat ,m-am gandit ca nu are rost sa arunc cu bani,cu banii care ii dai pe impozit mai bine iti faci o vacanta pe an.

Ai dreptate in ceea ce priveste tinuta de drum si nu numai,fata de e46 e cu totul alcevatongue.gif.Pe ganduri....ce sa mai stau ......deja am dat un acontin_love.gif

Si ai si un pic de noroc ca ai motorul M47 si nu cel N47 despre care se spune ca da @rateuri@...

Sa-l folosesti sanatos!

Multumesc la fel,nici nu vreau sa aud de n47,preferam sa raman cu e46-le meu.

Acum vreo 2 luni de zile,eram la aceeasi reprezentanta sa ridic o piesa pentru masina mea,nu-mi amintesc bine ce,in fine,in parcul de uzate era si un e90 ,N47,din 2009,125k km parca,320d modelul eletta,care este si acum.Am intrat la oficiul vanzari second-hand,spunand ca sunt in cautare de e90 ,M47(163hp),maxim 2008,spunandu-i de posibila problema cu N47 si anume ruperea lantului.

In fine dupa ce tot incerca sa-mi "bage pe gat " 320-ul acela ,ii spun :-bine cumpar masina asta si ii schimb si distributia la voi sa "dorm linistit",dar macar 100k km imi dati garantie ca nu o sa mai am probleme cu ea,la care raspunsul lui a fost NEGATIV,lasandu-ma fara cuvinte.