Jump to content

Accident la Raliul Brasovului...

intelinside

Recommended Posts

Am vazut la 19 la stiri un reportaj. Cu 5 minute inainte de accident un jandarm incerca sa-i mute de acolo pe spectatori si unul se certa cu el ca nu vrea sa plece... Bine, ma asteptam ca asta sa fie realitatea, acum am si vazut.

201549[/snapback]

Era normal......de vina or sa cada tot cine nu trebuie (organizatorii sau politia) ...... dar totusi , e viata fiecaruia in propriile maine ...... pentru un unghi mai bun sa vezi o masina merita sa iti risti viata ? Nu cred ..... :blink:

Cu 5 minute inainte de accident un jandarm incerca sa-i mute de acolo pe spectatori si unul se certa cu el ca nu vrea sa plece... Bine, ma asteptam ca asta sa fie realitatea, acum am si vazut.

201549[/snapback]

Democratia se face cu bata,nu cu vorba buna.Nu intelege de vorba buna,amenda,dar una mare ,sa devina din recalcitrant cetatean model.

E uite ca nici asta nu poti......fiindca este un stat democratic si acela este un loc public in care are oricine din tara asta voie sa stea......nu asa se pune problema,fiindca nu are de ce sa ii dea amenda !

201719[/snapback]

Daca respectam rationamentul tau, atunci si pe traseul ales de organizatori, fiind un loc public, ma pot plimba cu camionu' in sens invers. Ca na, traim intr-un stat democrat... :blink:.

multumim pentru exemplul de democratie prost inteleasa.  :blink:

201728[/snapback]

Exact asta era si puntul de vedere ! Asa gandesc marea majoritate care sunt prezenti la astfel de evenimente......nu neaparat auto sau altceva......in general vorbind ! Nu ai ce sa le faci sincer........ii dai la o parte si ei vin din nou , sau te certi cu ei si nu ai cum sa o scoti la capat......in orice caz , nu prea exista solutii viabile !

Asa gandesc marea majoritate care sunt prezenti la astfel de evenimente......nu neaparat auto sau altceva......in general vorbind ! Nu ai ce sa le faci sincer........ii dai la o parte si ei vin din nou , sau te certi cu ei si nu ai cum sa o scoti la capat......in orice caz , nu prea exista solutii viabile !

201883[/snapback]

Stii ce nu inteleg eu,de ce trebuie sa spui cuiva de 2 ori ca nu are voie sa faca ceva?De ce prin alte tari lumea intelege ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca,fara sa fie nevoie de explicatii suplimentare.Chiar o fi Romania plina de imbecili si handicapati? :blink:

Stii ce nu inteleg eu,de ce trebuie sa spui cuiva de 2 ori ca nu are voie sa faca ceva?De ce prin alte tari lumea intelege ce trebuie sa faca si ce nu trebuie sa faca,fara sa fie nevoie de explicatii suplimentare.Chiar o fi Romania plina de imbecili si handicapati? :blink:

201888[/snapback]

Nu cred ca suntem singurii, au fost multe cazuri si afara de spectatori ucisi. Fara amenzi grele nu poti sa ii protejezi. Pe principiul ca nu mi se intampla tocmai mie....

Nu cred ca suntem singurii, au fost multe cazuri si afara de spectatori ucisi. Fara amenzi grele nu poti sa ii protejezi. Pe principiul ca nu mi se intampla tocmai mie....

201910[/snapback]

Nici cu amenzi nu poti , omu nu se dezvata :blink:

Si intradevar am si eu aceiasi presimtire ...... sunt foarte multi imbecili si idioti in tara asta !

aduceti o ofensa personelor cu handicap.. mai degraba inconstienti sau deficitari :blink: si cred ca o amenda sanatoasa te linisteste.. prin afara a dat rezultate. (germanii nu au fost mereu ca acum.. ghiciti ce i-a schimbat)

Dar pilotul, daca a vazut ca a lovit atatia oameni, cum a mai putut sa isi continuie cursa? :)

203358[/snapback]

pai ce sa faca saracu ? daca nu i-a nimerit ca lumea , putea sa se intoarca sa mai incerce o data dar dadea rau :) :) :)

serios vorbind si eu ma intreb pe de o parte de ce nu opresc dar pe de alta parte ... ei nu au nici o vina, doar ca oarca nu e etic .... oh well ... :blink: