Jump to content

Cd player 46(cei care au probleme)

darie

Recommended Posts

Daca si voi aveti probleme cu scrisul cd-ului,incerc sa va ajut poate merge si la voi. Pana sa imi dau seama am stricat 20 de cd cred... In primul rand pentru scrierea cd-ului eu folosesc CD burner xp,inainte de astea folosesc MP3 Wma Convertor,pentru a schimba bittrate-ul la 128 apoi ard cd-ul la viteza 4x.

Pana acum am folosit toate felurile de CD si cele care imi merg sunt Verbatim si Traxdata...dar nu pot schimba melodia una dupa alta ca imi sare cd-ul si se aude in boxe poc poc poc. Azi am gasit la Kaufland CD KLASIC e 20 de lei o cutie cu 5 cd(e cam mult) dar pe ele scrie FOR music only si audio,cu astea nu mi-a sarit deocamdata:) Sper sa va ajute si pe voi si sa nu schimbati 1000 de cd-uri pana le nimeriti. Daca are cineva vro sugestie cu 'poc,poc,poc' din boxe cand schimbi melodia astept rasp.

cel mai bine te duci la un service specializat in asa ceva si ii spui sa il curete inclusiv laserul si poti sa folosesti dupa linistit si verbatim si x-data si tot ce vrei la 8x ;)

mie mi-a luat 30 ron pt asa ceva

Edited by ckh

Daca si voi aveti probleme cu scrisul cd-ului,incerc sa va ajut poate merge si la voi. Pana sa imi dau seama am stricat 20 de cd cred... In primul rand pentru scrierea cd-ului eu folosesc CD burner xp,inainte de astea folosesc MP3 Wma Convertor,pentru a schimba bittrate-ul la 128 apoi ard cd-ul la viteza 4x.

Pana acum am folosit toate felurile de CD si cele care imi merg sunt Verbatim si Traxdata...dar nu pot schimba melodia una dupa alta ca imi sare cd-ul si se aude in boxe poc poc poc. Azi am gasit la Kaufland CD KLASIC e 20 de lei o cutie cu 5 cd(e cam mult) dar pe ele scrie FOR music only si audio,cu astea nu mi-a sarit deocamdata:) Sper sa va ajute si pe voi si sa nu schimbati 1000 de cd-uri pana le nimeriti. Daca are cineva vro sugestie cu 'poc,poc,poc' din boxe cand schimbi melodia astept rasp.

Curata lentila laser si apoi merge cu orice disc tras pana la 16X inclusiv. (binenteles asta daca nu e dusa lentila de tot)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

si eu am ars vreo 20 de cd-uri si am ajuns la concluzia :

Nuami traxdata imi merge sub orice forma, orice alt cd le vomita

cu cd burner xp imi merg in jur de primele 4-5-6 melodi dupa bum bum si vomita

Cum am rezolvat eu ?

Mi-am lipit toate melodiile intr-un singura gen 18 melodii in una si imi merge perfect cap coada

dezvantajul este ca nu le poti schimba repede , dar merge cu fast forward,

Cred ca pe vitor o sa ard gen 4 melodii in una si o sa imi fac 4 trackuri a cate 4 melodii si imi umplu cd-ul

...Mi-am lipit toate melodiile intr-un singura gen 18 melodii in una si imi merge perfect cap coada

dezvantajul este ca nu le poti schimba repede , dar merge cu fast forward...

Asta mi-aduce aminte de clasicele casete. :rolleyes: