Jump to content

suspensie

Recommended Posts

Va salut, am un e46 din 2000, 4 usi, si vreau sa stiu daca se potriveste suspensia TA-Technix de pe e36. Am un prieten care vrea sa o dea jos si am amortizoarele varza si m-am gandit sa o iau de la el, insa vreau sa stiu daca se potriveste sa nu muncesc degeaba pe frigu asta...

mi-a iesit uleiu din amortizoarele mele nu pot sa mai merg cu masina asa... si nu am bani de ceva nou acum de moment as vrea sa stiu exact daca se potriveste suspensia de pe e36 ...

la vara dupa ce rezolv alte probleme o sa iau suspensia noua ceva de calitate... pana atunci trebuie sa merg cu masina...

Edited by Rotty

Ce fel de E46 ai? Eu am un 320D FL Ăâ˘i am toate telescoapele ĂŽn stare foarte bunĂŁ Ăâ˘i vreau sĂŁ le vând. Motivul pentru care le vând este cĂŁ eu mi-am pus suspensie sport.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Chiar ieri vorbeam cu un prieten si coleg de forum, daca esti pasionat nu pui asa ceva pe masina, ori pui suspensie M, daca e prea scumpa noua, macar din dezmembrari, ori o reglabila ca lumea.

O suspensie de genul asta nu absoarbe socul progresiv, nu lucreaza cum trebuie.

In fine, fiecare pune ce vrea, diferenta se simte la pret si apoi la drum.

Edited by P.I.M.P.

Chiar ieri vorbeam cu un prieten si coleg de forum, daca esti pasionat nu pui asa ceva pe masina, ori pui suspensie M, daca e prea scumpa noua, macar din dezmebrari, ori o reglabila ca lumea.

O suspensie de genul asta nu absoarbe socul progresiv, nu lucreaza cum trebuie.

In fine, fiecare pune ce vrea, diferenta se simte la pret si apoi la drum.

uite eu vreau sa le schim pe ale mele (arcuri + suspensie)

astea le am acuma :

Masina : e46 coupe 2003 143HP 2.0L 1995cm benzina

Vreau sa trec pe reglabila si vara s-o cobor cam cat e acuma cu arcurile astea si iarna sa o mai ridic un pic

Recomanda-mi ceva calitate - pret sa se aseze bine pe drum, sa nu fie foarte foarte tari etc.

Adica ceva sa mearga si in oras (BUCURESTI) si pe afara....

Pai ti-am recomandat suspensie M (ceea ce nu e f tare).

Dar daca tii neaparat sa pui reglabila, (o sa zica astia iar ca ma laud) pune suspensie KW (s-ar putea sa gasesti si la altii care au trecut pe stock, sau pe M).

E mult mai buna, desi deasemenea tare, dar socurile sunt absorbite altfel.