Jump to content

Plec in Germania si caut sofer.

KTU

Recommended Posts

In 2 saptamani o sa plec in Germania dupa masina. In principiu am gasit-o si am o locatie exacta (Chemnitz) dar pot aparea probleme si as putea sa nu fiu 100% please with it cu toate ca tipul care a raspuns mi-a spus ca "perfect condition and no accidents" si ar aparea varianta de a cauta si an alt oras avand in vedere ca asta nu e o metropola. Cu mine o sa mai mearga cineva(mecanic) care sa ma asigure ca e ok masina, deci suntem 2 persoane.

scopul acestui topic(care nu stiu daca e deschis unde trebuie) este acela de a gasi pe cineva care sa ne duca cu masina pana acolo. Ideea e ca as vrea sa plecam doar 2 persoane + bineinteles soferul si as vrea sa stiu cat m-ar costa cursa. Am deschis topicul aici fiindca sper sa mearga tot cineva pasionat de BMW neavand chef sa ma baraie cineva la cap cu treburi gen "e scula Audi sau VW e superb". Orice alte sfaturi care ar putea fi de ajutor(nu neaparat c privire la conditia masinii) o sa le bag la cap.

In 2 saptamani o sa plec in Germania dupa masina. In principiu am gasit-o si am o locatie exacta (Chemnitz) dar pot aparea probleme si as putea sa nu fiu 100% please with it cu toate ca tipul care a raspuns mi-a spus ca "perfect condition and no accidents" si ar aparea varianta de a cauta si an alt oras avand in vedere ca asta nu e o metropola. Cu mine o sa mai mearga cineva(mecanic) care sa ma asigure ca e ok masina, deci suntem 2 persoane.

scopul acestui topic(care nu stiu daca e deschis unde trebuie) este acela de a gasi pe cineva care sa ne duca cu masina pana acolo. Ideea e ca as vrea sa plecam doar 2 persoane + bineinteles soferul si as vrea sa stiu cat m-ar costa cursa. Am deschis topicul aici fiindca sper sa mearga tot cineva pasionat de BMW neavand  chef sa ma baraie cineva la cap cu treburi gen "e scula Audi sau VW e superb". Orice alte sfaturi care ar putea fi de ajutor(nu neaparat c privire la conditia masinii) o sa le bag la cap.

201701[/snapback]

vezi pm! :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.