Jump to content

Ce alegem M3 look sau M tech 2 ?

CautRezolvari

Recommended Posts

Poze cu bara spate la masina gri nu am pus...

Neagra bat-o norocu de culoare.

De spatele m3-ului negru vorbeam in postul ala.

Masina lui vi69uli are setupul perfect, in opinia mea pentru sedan spate.

• Like 1

Neagra bat-o norocu de culoare.

De spatele m3-ului negru vorbeam in postul ala.

Masina lui vi69uli are setupul perfect, in opinia mea pentru sedan spate.

Dupa ce pun bara fata de coupe si vopsesc bandourile o sa se "pupe" mai bine:D.Si bineinteles,sa rezolv si rugina <_<

Edited by vl69uli

Cum arata momentan cu M tech 2 si sper si cred ca ar arata mai bine cu bara fata si spate M3 look

Daca mergi pe M3 look mergi toata masina,parerea mea.E urat sa fie spate m3 fata m tech 2 sau invers.Eu de exemplu pe sedanul meu am bara spate M tech II coupe cu difuzor CSL si evacuare dubla(cam ce vrei tu sa faci),iar pe fata mi-am comandat bara M tech II tot de coupe(fara bandouri).Cam asa arata,sper ca iti faci o parere.

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/30/hsgm.jpg

Ai dreptate ar arata urat bara pe fata M3 look si spate M tech 2,nu as face asa dar pragurile cred ca le-as lasa pe cele de M tech 2

Nu stiu de ce vrei sa te complici arata intr-un mare fel masina ta :thumbsup:

Daca te-ai saturat de aspectul asta incearca alte jante mai agresive si ii va schimba total look-ul

Mi se pare mai agresiv kitul M3 look si d-asta am deschis threadul pentru ca sunt foarte nehotarat.Am in vedere si niste Z-performance 19" + multe altele pe la motor

Din toate parerile de pana acum cred ca mi se contureaza si mai mult dorinta de a schimba m tech 2 cu M3 look.

Multumesc pentru sfaturi !

Pff bine zis..

Masina e perfecta asa cum arata cu barele astea.

Punei niste roti mai sanatoase, si ii schimbi total aspectul.

Sau daca treci la M3, dai drumul!

Dar pastreaza-mi mie bara spate;;).Glumesc.

Edited by Alynex

Cum arata momentan cu M tech 2 si sper si cred ca ar arata mai bine cu bara fata si spate M3 look

Ai dreptate ar arata urat bara pe fata M3 look si spate M tech 2,nu as face asa dar pragurile cred ca le-as lasa pe cele de M tech 2

Asta e masina ta? Eu n-as da jos bari OEM ca sa pun bari aftermarket casante care risti sa nu se aseze bine pe masina.. Ramai la ce ai, pune niste splittere, alte jante.. :) Parerea mea.

Edited by Edi91

Nu sunt deloc casante daca stii ce sa cumperi sunt facute din acelasi material plastic ABS, exista si varianta casanta care sunt din fibra si sunt foarte proaste.

La faza cu asezatul e adevarat ca trebuie sa te chinui putin pana o aduci la linie dar asta nu inseamna ca nu o sa vina bina la ffinal.

La coupe ...pe non-facelift bara de m3 arata bine ,dar pe facelift arata destul de aiurea.

tin minte ca era un coleg care venea la intalniri cu bara fata de m3 si a schimbato, nu dadea asa de bine ca pe sedan:)

M-tech2 vine de o suta de ori mai frumos, daca chiar vrei sa-i faci ceva ii pui niste splitere gen clubsport si aia e:)

uite un film si o poza care te va convinge :)

1

2

Acum vad din ce in ce mai multe e46 pe forumurile straine care pastreaza barile stock si sunt mai de efect decat cele de M. ( spre asta ma indrept si eu in primavara, am trecut de la ideea de mtech2 la m3 si apoi la stock :)

1

2

Si un mic photoshop cu a mea in curand pe ecrane :)

La coupe ...pe non-facelift bara de m3 arata bine ,dar pe facelift arata destul de aiurea.

tin minte ca era un coleg care venea la intalniri cu bara fata de m3 si a schimbato, nu dadea asa de bine ca pe sedan:)

M-tech2 vine de o suta de ori mai frumos, daca chiar vrei sa-i faci ceva ii pui niste splitere gen clubsport si aia e:)

1

2

Acum vad din ce in ce mai multe e46 pe forumurile straine care pastreaza barile stock si sunt mai de efect decat cele de M. ( spre asta ma indrept si eu in primavara, am trecut de la ideea de mtech2 la m3 si apoi la stock :)

1

2

Frumoasa masina ta !

M-ati bagat iar in balanta,oricum mai este pana o sa ajung si la bari dar este bine de stiut pareri si pareri pentru a aprecia daca a mea este gresita sau nu.

Bafta la modificari !

CZY ce ai aratat tu acolo e diferit fata de ce cauta el.El cauta un stil agresiv,sportiv tu cauti un stil clean&classy.

@Si eu caut de aprox 1 luna si nimic la un pret decent :rolleyes:

Daca cauti bara de M3 look si-a luat un prieten d-al meu bara din ABS a dat in jur de 400 lei pe ea si l-a mai costat inca 200 lei vopsitul.Avea stock la un sedan NFL si acum cu M3 look e alta priveliste si d-asta park m-a fulgerat si pe mine un gand sa fac schimbarea.Daca bara de M3 look fata te intereseaza te pun in tema cu el si vezi de unde si-a luato exact.

Daca mergi pe M3 look mergi toata masina,parerea mea.E urat sa fie spate m3 fata m tech 2 sau invers.Eu de exemplu pe sedanul meu am bara spate M tech II coupe cu difuzor CSL si evacuare dubla(cam ce vrei tu sa faci),iar pe fata mi-am comandat bara M tech II tot de coupe(fara bandouri).Cam asa arata,sper ca iti faci o parere.

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/30/hsgm.jpg

unde ti-ai pus dubla evacuare?

si cat a fost?

eu am bara spate mtech2 cu evacuare in stanga

Bara M Tech II coupe

Mie imi place cum arata :D Chiar ieri mi-am pus :))

si spliterele mele...saptamana trecute le-am pus si eu :p

• Downvote 1

1

2

1

2

Cu ce e cel mai bine sa ptinzi spliterele alea l o bare mtech 2? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk