Jump to content

Jante style 42 , dimensiune 16 !

cristiansan7

Recommended Posts

Am primit niste jante style 42 si as vrea sa stiu care sunt dimensiunile de cauciucuri care se pot monta pe ele ! Acum au niste cauciucuri care nu se mai poate circula cu ele 205/55/16. ! As fi interesat sa montez cauciucuri un pic mai late de genul 215 sau 225 ! Care sunt avantajele sau dezavantajele cauciucurillor mai late !? Mentionez ca le montez pe un E46 318 i !!!

Poti sa pui si 225 dar parerea mea e ca nu sunt prea indicate acuma mai ales iarna ...o sa aluneci mult mai tare cu ele mai late decat cu unele mai inguste ,gen 205 ...iar in rest cu cat sunt mai late cu ata o sa simti toate denivelarile...ca aspect pozitiv e stabilitatea in curbe si aderenta pe drum uscat....eu zic ca 205/55/16 e cel mai ok la jante de 16'' . Acuma fiecare face cum vrea ...

Am primit niste jante style 42 si as vrea sa stiu care sunt dimensiunile de cauciucuri care se pot monta pe ele ! Acum au niste cauciucuri care nu se mai poate circula cu ele 205/55/16. ! As fi interesat sa montez cauciucuri un pic mai late de genul 215 sau 225 ! Care sunt avantajele sau dezavantajele cauciucurillor mai late !? Mentionez ca le montez pe un E46 318 i !!!

Daca ne-ai zice si ce J au... Acu am vazut ce style sunt....scz

Si iarna cu cat e cauciucul mai lat cu atat e mai Prost! O sa aluneci mai rau

Daca ai J 8.5 cum au jantele de M poti pune 245/40

Daca ai J 8 poti pune 235/40 sau 235/45.

Daca ai J 7.5 poti pune pana maxim 225/45.

Daca ai J 7 poti pune maxim 215/45 sau 215/50

Poti sa le fortezi si mai late dar o sa se vada si urat si nu e indicat. Intr-adevat 205/55/16 este anvelopa ideala . Astea le am si eu pe a mea . Un e46 coupe 2003 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by DragosVl

Amvelope de vara vreau sa pun pe ele ! Pentru iarna am 195/60/15 si sunt perfecte ! Iar pe alea de 16 ma gandeam la 215 latime ! Avantajele sau dezavantajele cauciucurilor mai late ma intereseaza pe timp de vara ca iarna este clar cat mai mici si mai subtiri !

Super tare tabelul de sus !!!!

Edited by cristiansan7

• 3 weeks later...