Jump to content

Probleme deschidere masina

ownage16

Recommended Posts

AstĂŁzi când am ĂŽncercat sa deschid usa de la sofer din cheie, am ĂŽnvârtit puțin dupĂŁ care s-a auzit un sunet si cheia se ĂŽnvârtea ĂŽn gol și nu se deschidea masina. Nu ĂŽmi merge nici ĂŽnchiderea din butoanele de la cheie. Pot sa deschid portbagajul și atât. Cum pot sa intru ĂŽn mașinĂŁ fĂŁrĂŁ sa sparg vre-un geam? Dați-mi un mesaj pe privat dacĂŁ ma puteți ajuta. Sunt ĂŽn București.

Ce masina ai? E coupe cumva? Mie mi-au inghetat geamurile ( s-au lipit de chedere ) si nu se mai lasau in jos cand dadeam sa deschid usa. Am tras de usa vreo 15 minute pana am reusit sa o deschid.

Nu se trage de usa cand aceasta este inghetata, chiar daca ai coupe sau sedan.

Bati usor cu potul palmei de-a lungul ghederului, pana se sparge gheata.

Dureaza cateva secunde si apoi usa se deschide normal.

Astfel nu rupi chederul, nu distrugi manerul usii si/sau nu indoi usa.

Aceeasi metoda este valabila si pentru portbagaj!

• Like 1

ai o problema, mai ales ca nu ai banchete rabatabile!

poti incerca faza cu belitul usii (scuze de limbaj, nu am sinonim acum) si bagat o sarma cu care sa agati manerul sau ceva mai tare cu care sa apesi butonul de inchidere de pe consola, depinde cat de mult poti sa o tragi. daca ai alarma OEM, o sa iti tipe in cap.

e mai nasol ca se poate sa se fi rupt ceva in incuietoare, ar trebui sa iti faci cheia sa mearga dupa faza asta, altfel cum o mai inchizi?

Nu se trage de usa cand aceasta este inghetata, chiar daca ai coupe sau sedan.

Bati usor cu potul palmei de-a lungul ghederului, pana se sparge gheata.

Dureaza cateva secunde si apoi usa se deschide normal.

Astfel nu rupi chederul, nu distrugi manerul usii si/sau nu indoi usa.

Aceeasi metoda este valabila si pentru portbagaj!

Multumesc pentru pont! Cand mai ingheata, o sa aplic metoda asta. Eu am bagat putin, cate putin coltul de la racleta intre cheder si geam si asa am reusit intr-un final sa o deschid.

Am cumparat deja un butuc cu cheie cu tot si o sa incerc maine, poimaine sa o deschid ca "profesionistii din domeniu" si in cel mai rau caz, cumpar un geam fata, il sparg pe cel de pe masina si intru si il inlocuiesc. Daca e cineva care stie metoda profesionista sa-mi dea un mesaj pe privat si vorbim acolo.