Jump to content

Noxe mari

Recommended Posts

Buna seara si bine v-am gasit!! locuiesc in Finlanda si am cumparat un E34 518, si la inspectie mi-au spus ca noxele sunt de 822, limita maxima admisa in Finlanda este de 600. Vreau sa intreb pe cei care cunosc modelul sa-mi dea idei despre cum as putea sa scad noxele. Pt inceput am sa schimb ulei, filtru(ulei si aer),bujii! Am si galeria de evacuare sparta intr-un loc( in ideea ca are vreo legatura cu noxele! daca s-a mai postat imi cer scuze dar iubesc masina asta, este foarte bine intretinuta!! Va multumesc anticipat pt raspunsuri!Mai vin cu o completare si nivelul oxigenului este peste limita. mi s-a spus ca poate fi de la spartura din evacuare! Edited by Sopran0

da, insa cumpara una noua, de preferat OEM sau Bosch.

Astazi am vorbit cu un mecanic, se pare ca, cu o reparatie scap de doua probleme de inspectie, sudarea evacuarii imi va aduce la normal nivelul de O2! Acum am cumparat filtru ulei, ulei si bujii noi! maine le monteaza si regleaza carburatorul! Am sa vad cum stau dupa cu nivelul de CO2.Multumesc mik15 pentru sfat, as merge sa testez sonda dar e undeva la 60 E si parca ma doare tare sa il fac pana nu schimb si ulei si filtru! Apropos testerul aici costa 79,90 E ORA! :))

Mai bine iti iei o interfata ADS si iti faci singur test - desi la E34 nu ai multe lucruri de aflat .

Sunt curios ce poate sa-ti regleze la carburatorul ala, ca nu e de Dacie sa bagi surubelnita in el . Daca e ceva similar cu ce am avut pe vremuri pe E30 , e controlat electronic .

Mai bine iti iei o interfata ADS si iti faci singur test - desi la E34 nu ai multe lucruri de aflat .

Sunt curios ce poate sa-ti regleze la carburatorul ala, ca nu e de Dacie sa bagi surubelnita in el . Daca e ceva similar cu ce am avut pe vremuri pe E30 , e controlat electronic .

Mecanica ma depaseste, chiar nu stiu ce sa spun! probabil n-am inteles bine daca e vb de carburator sau altceva!! Dar daca-mi este ingaduit am sa postez maine in topicul asta rezultatul!! In rest, astept sa o pun in circulatie, nu am dreptul sa conduc masina pe teritoriul Finlandei decat la mecanic cu aprobare de la inspector! Bafta multa, drumuri intinse si mii de multumiri pentru cele cateva sugestii!