Jump to content

Cumpar Diversity Antena bmw E60 part no 65.20.9.193.832

Myx

Recommended Posts

Cred ca si mie imi trebuie asa ceva, nfl. myx, sper ca nu te superi ca scriu pe topicul tau. De asemenea, stiti daca necesita codare, si cum se desface piesa respectiva,

Sent from my iPad using Tapatalk

nu e nevoie de codare , montajul e relativ usor ,se afla langa al treilea stop la luneta , e nevoie sa desfaci tapiseria stalp spate pasager dreapta.Cam 30 min ia montajul cauta pe net diy diversity antena . Daca ai o problema ca a mea , adica receptia cheii e scazuta si anume nu primeste semnal mai departe de 2 m e bine sa cauti modul de LCI care are o receptie mult mai buna . Eu am testat ieri cu modul nfl si facea fix la fel , pot sa suspectez ca si modulul respectiv lucra la fel de slab . Problema e intalnita des la masinile cu folie ,stiu ca si la 325 aveam problema asta .Teoretic nu e o problema dar daca exista o solutie de ce nu . :thumbsup: Daca doresti modulul respectiv totusi e la Alex Teille la pret de 150 ron .

Edited by Myx

Merge si mai de departe de 2m, dar nu cum trebuie. In parcarea subterana de ex merge mai bine, iar afara in canp deschis, mai rau. Facea la fel si inainte sa montez folia; nu am remarcat vreo diferenta. La fel face cu ambele chei. 150 de lei e ca si "gratis" daca se rez pb, mi-e totusi aiurea sa desfac tapiteria. O sa ma uit intai pe diy. Thx!

Sent from mobile device

Merge si mai de departe de 2m, dar nu cum trebuie. In parcarea subterana de ex merge mai bine, iar afara in canp deschis, mai rau. Facea la fel si inainte sa montez folia; nu am remarcat vreo diferenta. La fel face cu ambele chei. 150 de lei e ca si "gratis" daca se rez pb, mi-e totusi aiurea sa desfac tapiteria. O sa ma uit intai pe diy. Thx!

Sent from mobile device

poti sa o montezi la ei , nu cred ca tarifeaza mai mult de 50 ron , mai ales ca au facut practica la mine :thumbsup:

stiu ca la aceasta antena trebuie curatate contactele care oxideaza in timp , este afectata si receptia radio , am curatat la E90 si problemele au disparut

te referi la urechile care preseaza pe luneta ? cu ce se pot curata ?

Edited by Myx

am curatat si mufele care intra in antena , toti conectori , montantii spate stg+dr jos , mai sunt si pe acolo niste amplificatoare , pe mine ma deranja receptia radio slaba , dar dupa curatare sa inbunatatit f mult si raza de actiune a cheii , am dat cu spray de contacte electrice , iar la luneta am degresat contactele cu spray frana.total lucru 2 ore , dar a fost pt prima data ,rezultatele au fost spectaculoase.

• 1 month later...