Jump to content

F10 520d 2011

Liw

Recommended Posts

sunt destul de multe variante pentru F10 :

style 311 :

http://mkimg.carview.co.jp/minkara/blog/000/021/272/090/21272090/p1.jpg

style 312 :

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/148/1889/46274382/img-0064-16785016872933846.jpg

style 343 :

http://www.m5board.com/vbulletin/attachments/parts-other-sale-wanted/233130d1366741637-f10-m5-style-343-20-wheels-sale-8244151285_4a261ec230_b-1-.jpg

style 331 :

http://i140.photobucket.com/albums/r40/izzi613/f9d3bbfe638705f24c21080eede1ced8_zps9683fa8e.jpg

style 351 :

http://4.bp.blogspot.com/_3GCr_zCABZs/TQ4wDX-doVI/AAAAAAAACHc/Oi8Ue8caXyI/s1600/2011_BMW_5-Series_M-Sports_1.jpg

• Like 2

311-le ar da bine bine dupa parerea mea sau 351, dar parca tot 311 as lua :), bafta in alegerea lor :thumbsup:

in culoarea masinii lui ar da bine si 351, dar si 343 e de luat in calcul, depinde de gustul lui ce o vrea sa-si puna, sa ne tii la curent cu poze

Edited by Marian Alexandru

rog un moderator sa stearga comentariile anterioare din acest topic. se pare ca din punctul colegilor conform voturilor negative primite, vreau sa se stearga, colegii considera ca am gresit, la fel consider si eu ( doar cele legate de celelalte modele ) se pare ca eram offtopic
  • Downvote 7

in culoarea masinii lui ar da bine si 351, dar si 343 e de luat in calcul, depinde de gustul lui ce o vrea sa-si puna, sa ne tii la curent cu poze

343 sau 351 … astept sa prind o oferta ceva …. daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.

Poti sa te uiti pe www.kleinanzeigen.ebay.de

Gasesti unele oferte la preturi destul de ok, eventual cu tot cu anvelope...acum depinde si ce buget ai. Din ce am vazut 343 sunt mai scumpe decat 351, probabil si pentru ca sunt pe 20' fata de 19'

Eu aici mi-am gasit la un pret foarte bun.

atentie cu schimbatul volanului, mie mi l-au furat la un m3 si a trebuit s apun altul, pare simplu dar nu e, exista o rola cu o panglica in care sunt fire conductoare, ochii cat cepele cand o asezi, sa ramana extremitatile in aceeasi pozitie, nici mai stransa nici mai larga. scoate si borna la baterie cand operezi. vezi si contactul de claxon sa nu-ti sara.

atentie cu schimbatul volanului, mie mi l-au furat la un m3 si a trebuit s apun altul, pare simplu dar nu e, exista o rola cu o panglica in care sunt fire conductoare, ochii cat cepele cand o asezi, sa ramana extremitatile in aceeasi pozitie, nici mai stransa nici mai larga. scoate si borna la baterie cand operezi. vezi si contactul de claxon sa nu-ti sara.

la alte masini am schimbat, posibil panglica sa ramana pe masina cand dai volanul jos. Nu stiu cum sa procedez cu airbag-ul in cazul de fata. nu stiu cat de bine e sa dai borna jos sau care ar fi cea mai buna metoda......

Nu se potriveste airbag de pe volan normal pe volan M-pAck, de ce nu mi-ai dat pm? Pot sa-ti aduc volan de F10 complet cu padele la pret bun

Intr-adevar nu e acelasi airbag... Intereseaza pe cineva airbag-ul vechi la schimb + diferenta ? sau doar sa il vand..

GAsesti airbag sport pe ebay chiar si pe la noi

Se monteaza in cateva minute si ce tot zice fcnbdefg mai sus ca sare,ca face,sunt aberatii

NU SCOATE BORNA!!! in timpul operatiei nu pune contactul.

Eu acum 2 zile am trecut de la normal la sport.

In caz ca ai luat cu padele,se pot coda sa functioneze...firele sunt deja trase.

Uite poze cu al meu

Edited by mirceagsm
  • Like 1
  • Downvote 1

Sau asa :p

post-64167-0-11733500-1393624589_thumb.jpg

am luat si unul ca asta dar e mult prea sport pentru interiorul meu crem cu mahon :))

GAsesti airbag sport pe ebay chiar si pe la noi

Se monteaza in cateva minute si ce tot zice fcnbdefg mai sus ca sare,ca face,sunt aberatii

NU SCOATE BORNA!!! in timpul operatiei nu pune contactul.

Eu acum 2 zile am trecut de la normal la sport.

In caz ca ai luat cu padele,se pot coda sa functioneze...firele sunt deja trase.

Uite poze cu al meu

Arata foarte bine schimbarea la tine :) Abea astept si eu sa il schimb. Al meu e nou si are padele. Unde si cat costa codarea? ms

• Like 1