Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

MMD 2

lucianWRC

Recommended Posts

On 8/2/2017 at 7:21 PM, bicher adi said:

nici nu ma gandeam ca ar fi ieftina ... :-)

mai astept, sa mai scada.. :shifty:

Multumesc de intrebare dar imi e f.draga, nu m-am gandit sa o vand, anul trecut am avut o scapare spre un f30, dar mi-am revenit repede.

On 8/2/2017 at 7:44 PM, lucianWRC said:

Multumesc de intrebare dar imi e f.draga, nu m-am gandit sa o vand, anul trecut am avut o scapare spre un f30, dar mi-am revenit repede.

ti-o admir de fiecare data cu multa placere...chiar ai mare grija de ea din toate punctele de vedere si imi pare tare bine ca te-am cunoscut..

multi km fara probleme si poate totusi reusim sa ne mai vedem..

• 1 month later...
  • 2 months later...

Impresii ... jantele 128 sunt mai usoare decat ale mele 135, dupa 20 km de mers nu e o mare diferenta de confort, doar ca merg eu destul de incet ca nu vreau sa fac vreo boacana.

Intradevar, 128 se vad fff.bine, dar fiind after market si 9.5 j pe spate, anvelopele trebuie sa fie minim 285, ca 275 sunt intinse destul.

Ar fi o idee pe viitor, dar deocamdata ramanem la 135, dupa ceva gropi serioase mi s-au parut destul de solide.

135 am sarit cu ele o bordura, a sarit pur si simplu masina in sus cu mine, nu am vazut-o, eram in treapta a 3-a...nu s-au zgariat/spart/indoit (verificate)...

am ramas masca...am crezut ca mi s-au rupt rotile cel putin, foarte solide 135, 128 sunt foarte frumoase...dar trebuie sa ai un anume stil de mers ca sa intretii masina ok cu jantele alea.

• Like 1
  • Downvote 1

On 11/16/2017 at 6:16 AM, BMW Style said:

Esti sigur ca sunt 9.5J pe spate? Majoritatea replicilor sunt 10J.

La 9.5J producatorul recomanda 275 pe spate (asa am si eu, 275 spate si 245 fata).

Cred ca ai dreptate ... 10j sau chiar 10.5j.

Edited by lucianWRC

• 2 weeks later...

Am mai trecut un prag ... 250.000km, masina se comporta f.bine. Intre timp am reconditionat ambele seturi de jante, vara/iarna, am luat anvelope de iarna NEXEN WG2. Visul frumos cu style 128 s-a terminat, multumesc lui Acero ca m-a ajutat cu setul pana am reconditionat eu jantele. Am facut si o mica pregatire de iarna:

- spalat cu ONR;

- aplicat bilt hamber cleanser polish cu DA cu pad negru;

- aplicat bilt hamber autobalm;

- aplicat menzerna power lock atat pe masina cat si pe jante;

- aplicat pe anvelope (vara/iarna) Meguiar's gold glass endurance high gloss.

In interior mafra 3 in 1 pt piele si SONAX plastic cleaner.

post-8826-0-38415100-1511682460_thumb.jpg

post-8826-0-22832000-1511682737_thumb.jpg

Edited by lucianWRC
  • Like 6

• 5 weeks later...