Jump to content

am comis-o-n-am carnet

nico30

Recommended Posts

Nu conteaza ce face vecinul, conteaza cum iti organizezi tu ograda.

Ce e enervant e ca nu se face EDUCATIA rutiera. vacile astea stau la panda sa te arda de bani si permis in loc sa puna indicatoare, si sa fie prezenti pentru a PREVENI viteza excesiva. Poate era mai bine sa puna o macheta din aia din placaj cu silueta unei masini de politie cu 2-300 m inainte de pod, cu tot cu indicator pentru restrictia de viteza.

E de prost gust faptul ca ei iau permisul fara sa iti dea dovada sa mergi MACAR acasa (sau la avocat). O fi legea lege, dar poate sa iti dea dovada sa mergi 1 zi, ca doar e si el om. Trebuia sa te pui in fata masinii de politie si sa nu te dai la o parte pana nu iti dovada.

Imi pare rau pentru "pierderea" ta, si bafta mai multa pe viitor cu podul ala.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Restrictiile de viteza sunt prezente peste tot...

203201[/snapback]

Sunt prezente peste tot, de asta nici nu am dat exemplul germaniei, ci austria... Ce voiam eu sa subliniez este ca in vest restrictiile de viteza sunt puse exact acolo unde este cu adevarat nevoie. Spre deosebire de est unde restrictiile sunt de cele mai multe ori total aiurea puse.

Ce voiam eu sa subliniez este ca in vest restrictiile de viteza sunt puse exact acolo unde este cu adevarat nevoie. Spre deosebire de est unde restrictiile sunt de cele mai multe ori total aiurea puse.

203638[/snapback]

Mare dreptate ai!! La capitolul asta cred ca stam mai prost ca bulgarii. Nici nu mai tin minte de cate ori am injurat pt ca nu vedeam din timp semnul de parcare sau pt sa semnele erau puse in copaci, rasucite in pozitii demne de "kamasutra" sau inexistente...

Mare dreptate ai!! La capitolul asta cred ca stam mai prost ca bulgarii. Nici nu mai tin minte de cate ori am injurat pt ca nu vedeam din timp semnul de parcare sau pt sa semnele erau puse in copaci, rasucite in pozitii demne de "kamasutra" sau inexistente...

203658[/snapback]

Nu ma refeream numai la faptul ca fizic sunt puse rau, ma refeream la zonele de restrictie....fara sens... Adica locuri unde trebuie sa franezi aiurea...iar in vest ai incetini singur in zonele respective.

nico30,

destul de nasoala senzatia..stiu cum e, am trecut si eu prin asta. am depus plangere impotriva procesului verbal am ajuns in instanta si am castigat (situatia a fost alta, aveam dreptate, a fost un abuz si am avut un martor).

In cazul tau existand inregistrarea de pe masina politiei nu poti decat sa-i ataci pe procedura. Verifica daca procesul verbal este corect intocmit, daca descoperi ceva in neregula poti sa ceri anularea acestuia.

este pe www.amenda.ro un forum, scrie si acolo..

Ca sa te simti mai bine gandeste-te ca puteai sa pierzi controlul masinii pe pod, sa derapezi, sa faci varza masinuta si tu sa ajungi in spital...:blink:

Valentin

iti spun eu sigur ca exista vicii de procedura.Iti dau un exemplu,ti-a facut procesul verbal conform anexei 1D cum trebuia?asa scrie in lege!dc nu deja ai un motiv de plangere.Pun pariu ca la facut conform anexei 1A din OU 195/2002,vezi regulamentul de punere in aplicare. Edited by grozadan

iti spun eu sigur ca exista vicii de procedura.Iti dau un exemplu,ti-a facut procesul verbal conform anexei 1D cum trebuia?asa scrie in lege!dc nu deja ai un motiv de plangere.Pun pariu ca la facut conform anexei 1A din OU 195/2002,vezi regulamentul de punere in aplicare.

203717[/snapback]

acum totul este tardiv,am semnat,am recunoscut nu mai am ce sa fac decit sa dau examen si sa fac un memoriu la comandant pentru reducere de la 3 la 1 luna.

in orice caz ceea ce faceam normal intr-o zi de munca fac acum in 2 cu cheltuieli mai mari.toate acestea se reflecta in pretul produselor(in general vorbind) pe care le cumparam sau le vindem.

dupa ce ca sunt platiti tot din banii nostrii tot noi suntem cei care suferim si nu spun asta ca am patit eu ce am patit ci pentru ca ceva nu merge bine in tara asta si astea sunt mmulte.inchei aici ca intru in divagatii politice si nu-mi place politica.

o sa te convingi la un moment dat ca sunt inutile in caz ca ai viteza prea mare asa cum am patit eu si la noile contrametode care le aplica ei cu mufa scoasa si prin apreciere daca ai viteza sau nu imediat introduce mufa si te ia de nu mai ai timp sa faci nimic.

detectoarele de radar sunt utile atunci cind mergi pe un sector de drum cu limita de viteza 50 tu ai 70,pt ca in cazul asta poti contesta radarul sau poti frina in timp util dar la viteze mai maricele 120-130 sunt inutile.

au gasit ei metode sa contracareze detectoarele!!!

o sa te convingi la un moment dat ca sunt inutile in caz ca ai viteza prea mare asa cum am patit eu si la noile contrametode care le aplica ei cu mufa scoasa si prin apreciere daca ai viteza sau nu imediat introduce mufa si te ia de nu mai ai timp sa faci nimic.

detectoarele de radar sunt utile atunci cind mergi pe un sector de drum cu limita de viteza 50 tu ai 70,pt ca in cazul asta poti contesta radarul sau poti frina in timp util dar la viteze mai maricele 120-130 sunt inutile.

au gasit ei metode sa contracareze detectoarele!!!

203878[/snapback]

oricum e util ....poti sa-ti iei un radar si in 200 m ..

nu e prea tarziu dc nau expirat cele 15 zile de la intocmirea PV.acolo zice eventual ca nu ai obiectiuni,dar'' poti sa le ai dupa,oricum dupa parerea mea dc exista vicii de procedura tot poti obtine anularea pv.Dc nu te pricepi dute la un avocat dc stii unul,te scoate:)

N`am gasit link-u` cu informatia conform careia, schema cu scoate mufa/baga mufa cade, deoarece aparatul nu are timp sa`si faca autotestarea.In locul tau, as face contestatie.Succes!

L.E.: asta am gasit...

Conform NORMA DE METROLOGIE LEGALĂ NML021-05

3.5.1 ĂnregistrĂŁrile efectuate trebuie sĂŁ cuprindĂŁ cel puĂžin urmĂŁtoarele:

- data Âşi ora la care a fost efectuatĂŁ mĂŁsurarea;

- valoarea vitezei mĂŁsurate;

- sensul de deplasare a autovehiculului;

- faptul cĂŁ a fost efectuatĂŁ autotestarea (conform. 3.2.6);

- imaginea autovehiculului, din care sã poatã fi pus În evidenÞã numãrul de Înmatri-culare al acestuia.

Mai multe detalii pe www.amenda.ro

pai nu va mai luati junkuri de detectoare , uitati-va si voi pe net la beltronics , platitzi , 500euro pe un detector , si il vedeti pe garcea de la 500 de m distanta in localitati , si de la peste un km in afara ( date aproximative ) dar trebuie sa recunosc ca , mie imi semnalizeaza prezenta radarului ,mult inainte sa vad tigaia politiei. canadienii sunt chiar foarte buni in asta , chestia cu scoate mufa si baga mufa e o prostie , aparatul nu se poate calibra instantaneu , asa ca e sufi timp sa pui frina , si mai facetzi un calcul , in cit timp treci de la 130 la 50 , paratul radar are nevoie de 5 secunde sa se calibreze , si inca ceva , nu semnati porcariile alea de procese verbale ca dupa mai faci contestatie pe linga trotuar

deci am un vanos pe la mine de 2 litri .. din 96 cred .. cati cai are ... dupa tine e de 172 sau de 150 motoru trageeee grav rau de tot ... deci pana acum nam vazut 2000 sa traga in halu ala.. de bine

pai nu va mai luati junkuri de detectoare , uitati-va si voi pe net la beltronics , platitzi , 500euro pe un detector , si il vedeti pe garcea de la 500 de m distanta in localitati , si de la peste un km in afara ( date aproximative ) dar trebuie sa recunosc ca , mie imi semnalizeaza prezenta radarului ,mult inainte sa vad tigaia politiei. canadienii sunt chiar foarte buni in asta , chestia cu scoate mufa si baga mufa e o prostie , aparatul nu se poate calibra instantaneu , asa ca e sufi timp sa pui frina , si mai facetzi un calcul , in cit timp treci de la 130 la 50 , paratul radar are nevoie de 5 secunde sa se calibreze , si inca ceva , nu semnati porcariile alea de procese verbale ca dupa mai faci contestatie pe linga trotuar

203967[/snapback]

junkuri?

eu am beltronics 965 si degeaba.m-am convins si cu radarele astea.

adevarul e ca 5 ani n-am luat o amenda dar acum platesc pt tot.

mda se pare ca pe forumu asta nu prea mai ai de ce sa vorbesti ca se sterg posturile asa. cum vrea fiecare..

203990[/snapback]

La ce te referi ? Daca consideri ca ceva e in neregula, posteaza te rog aici .

Parerea mea este ca fiecare se asteapta ca legile sa fie respectate...da' sa inceapa ei primii! Adica,daca se comite o ilegalitate impotriva mea,fug imediat in biblioteca sa caut legea pe care a incalcat-o,iar cand incalc eu legea,ei trebuie sa fie intelegatori. Nici eu nu sunt usa de biserica...dar nu se va ajunge nicaieri daca legile existente nu vor fi respectate!

203967[/snapback]

Din cate am auzit, nu e vorba de nici o mufa. Aparatul nu este oprit, doar ceva pe la emitatorul (antena, palnie) lui, multi militieni au pus un intrerupator si nu prea ai ce sa le faci, poate doar sa-i reclami sa faca expertiza pe acel aparat sa se vada daca e modificat. Informatia o am de la cineva, electronist, care a fost rugat de niste militieni sa faca modificarea asta. :blink:

Din cate am auzit, nu e vorba de nici o mufa. Aparatul nu este oprit, doar ceva pe la emitatorul (antena, palnie) lui, multi militieni au pus un intrerupator si nu prea ai ce sa le faci, poate doar sa-i reclami sa faca expertiza pe acel aparat sa se vada daca e modificat. Informatia o am de la cineva, electronist, care a fost rugat de niste militieni sa faca modificarea asta. :blink:

204087[/snapback]

E simpla vrajeala......asta e pct meu de vedere !

E simpla vrajeala......asta e pct meu de vedere !

204140[/snapback]

O fi, desi e vorba de cumnatul meu care e electronist si a efectuat operatiunea. O sa ma duc sa-l cert ca m-a mintit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.