Jump to content

Primul meu bmw E46 FL

Daniels13

Recommended Posts

ti-a taiat iesirea veche din toba si ti-a prins tipsu asta ? Bara de spate de fl imi da impresia ca nu intra un tips drept fara sa decupezi ( putin ) din bara ...

2 tips-uri sudate in forma de Y ,mi-a taiat toba veche si mi-a sudat Y-ul de toba. Iar bara nu mi-a decupat-o...uite o poza sa intelegi.

post-64167-0-35386100-1393615865_thumb.jpeg

Mie nu prea imi place ce ai facut acolo.Ai taiat tipsurile,lipit,sudat.Mi se pare ca te-ai complicat.Daca nu sunt indiscret cat te-a costat toata afacerea?Nu ieseai mai bine daca montai direct o finala sport?

150 ron

N-am taiat niciun tips, n-am lipit nimic. Din doua tipsuri am facut un Y si l-am sudat de toba.Complicat?

Si da,se putea si o toba,dar am prefereat asa. Mie imi place mult :)

• Like 1

• 3 weeks later...

Salut baieti,

Am venit cu un mic update si anume,am pus inapoi semnalele galbene oem si am pus folie pe spate 20% transparenta-Suntek.

Cateva poze:

post-64167-0-86874300-1396110707_thumb.jpg post-64167-0-15161800-1396110714_thumb.jpg post-64167-0-99804500-1396110728_thumb.jpg post-64167-0-02299300-1396110737_thumb.jpg.

P.S: Deja cateva pasarici au "inaugurat" folia:))

Edited by Daniels13
  • Like 2

Mie unul nu-mi place ce ai facut.Parerea mea ca semnalele galbene imbatranesc masina,iar cu folia mai bine puneai 50 fata spate sau nu puneai asa de inchisa pe spate.E diferenta prea mare.Sper sa nu fie cu suparare,asta e strict parerea mea,tie trebuie sa iti placa pana la urma ca tu o conduci zi de zi :thumbsup: Edited by vl69uli

Mie unul nu-mi place ce ai facut.Parerea mea ca semnalele galbene imbatranesc masina,iar cu folia mai bine puneai 50 fata spate sau nu puneai asa de inchisa pe spate.E diferenta prea mare.Sper sa nu fie cu suparare,asta e strict parerea mea,tie trebuie sa iti placa pana la urma ca tu o conduci zi de zi :thumbsup:

Avand stopuri galbene pe spate si vazand ca semnalele albe nu se fixau prea bine(niste chinezarii de toata frumusetea),imi intra apa in cele de pe aripi, plus ca am angel eyes smd led galben,nici usa lights nu mai iesea in evidenta. Mie imi place mult, imi pare rau ca nu iti place si tie.

In legatura cu folia,nu e chiar asa de inchisa cum se vede in poze,dar mi-am pus ptr protectia pielii de Soare,nu sa dea bine,vroiam sa imi pun si pe fata,dar m-am razgandit(nu vreau sa stau cu morcovul in c*r cand vad politia)

Edited by Daniels13
  • Like 2

Avand stopuri galbene pe spate si vazand ca semnalele albe nu se fixau prea bine(niste chinezarii de toata frumusetea),imi intra apa in cele de pe aripi, plus ca am angel eyes smd led galben,nici usa lights nu mai iesea in evidenta. Mie imi place mult, imi pare rau ca nu iti place si tie.

In legatura cu folia,nu e chiar asa de inchisa cum se vede in poze,dar mi-am pus ptr protectia pielii de Soare,nu sa dea bine,vroiam sa imi pun si pe fata,dar m-am razgandit(nu vreau sa stau cu morcovul in c*r cand vad politia)

In legatura cu semnalele cred ca gaseai fata+spate la baietii de pe forum care se ocupa cu dezmembrarile, undeva la 100 ron tot pachetul.Eu am folie 50fata 60 spate de 3 ani jumate si nu m-a deranjat nimeni niciodata in legatura cu asta.Nici la ITP nu m-a deranjat nimeni.In fine,restu e cancan ti-am spus tie trebuie sa iti placa si sa te bucuri de masina in continuare

LE:E normal sa nu se etanseze bine daca erau niste chinezarii,daca te plictisesti de cele galbene iti recomand sa faci cum ti-am zis mai sus si nu o sa ai probleme

Edited by vl69uli

se aude lafel sau toarce ? :D :shifty:

Sunt doar tipsuri recte design,nu aduce niciun plus la sunet:p

Nu toarce ca e benzina :D

In legatura cu semnalele cred ca gaseai fata+spate la baietii de pe forum care se ocupa cu dezmembrarile, undeva la 100 ron tot pachetul.Eu am folie 50fata 60 spate de 3 ani jumate si nu m-a deranjat nimeni niciodata in legatura cu asta.Nici la ITP nu m-a deranjat nimeni.In fine,restu e cancan ti-am spus tie trebuie sa iti placa si sa te bucuri de masina in continuare

LE:E normal sa nu se etanseze bine daca erau niste chinezarii,daca te plictisesti de cele galbene iti recomand sa faci cum ti-am zis mai sus si nu o sa ai probleme

Mie imi place galbenul, o sa schimb doar stopurile de pe portbagaj(s-au matuit putin).

Si da, stiu ca nu te deranjeaza nimeni in leg cu folia,dar de ce sa dau motive? :p

Edited by Daniels13

Daca vrei tot galbene mi se pare ca am eu unele pe acasa daca nu le-am aruncat si ti le pot aduce dupa 9 aprilie la Bucuresti.

Doar pe alea de pe portbagaj as vrea sa le schimb.Daca le ai, fa-le si tu o poza sa vad cum arata.

Edited by Daniels13

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Salut,

Vin cu o mica actualizare si anume cu o "improvizatie" zic eu facuta cu ajutorul colegului michael care mi-a facut niste embleme din rasina exact pe dimensiunea capacelor.

Stiu,poate unii o sa spuneti de ce n-am cumparat direct capace,dar din pacate n-am gasit dimensiunea exacta.

Si acum pozele:

post-64167-0-12140000-1398364368_thumb.jpgpost-64167-0-57507900-1398364376_thumb.jpgpost-64167-0-02346700-1398364441_thumb.jpgpost-64167-0-34920500-1398364447_thumb.jpg

Edited by Daniels13

• 2 weeks later...

Frumoasa masina...albastru eu zic ca ii sta cel mai bine unui e46. Nu inteleg de ce ai schimbat semnalizarile portocalii din albe pana ce am vazut interiorul crem , si cred ca asta ai vrut sa faci sa ptrivesti cat de cat culoarea..deacolo si angel eyes pe galben. Eu zic ca interioril ala crem iasa in evidenta si nu potriveste cu restu masini..(parerea mea).

Fiind posesor de acelasi model eu as fi lasat semnalizarile albe + schimbat si pe cele de pe aripa in alb + angel eyes smd pe alb..efectul e mult peste cel galben si intinereste masina.

Interiorul nu prea conta asa mult daca tiai pus folie oricum nu se vede de afara ma refer la cremu ala.

E masina ta e normal tie sati placa...oricum nu mai e cale de intoarcere asa ca spor la agatat gagici:D

Frumoasa masina...albastru eu zic ca ii sta cel mai bine unui e46. Nu inteleg de ce ai schimbat semnalizarile portocalii din albe pana ce am vazut interiorul crem , si cred ca asta ai vrut sa faci sa ptrivesti cat de cat culoarea..deacolo si angel eyes pe galben. Eu zic ca interioril ala crem iasa in evidenta si nu potriveste cu restu masini..(parerea mea).

Fiind posesor de acelasi model eu as fi lasat semnalizarile albe + schimbat si pe cele de pe aripa in alb + angel eyes smd pe alb..efectul e mult peste cel galben si intinereste masina.

Interiorul nu prea conta asa mult daca tiai pus folie oricum nu se vede de afara ma refer la cremu ala.

E masina ta e normal tie sati placa...oricum nu mai e cale de intoarcere asa ca spor la agatat gagici:D

Cum spuneam si pe pagina anterioara...semnalele albe erau niste chinezarii si imi intrau apa in ele ,mai ales in cele de pe aripi..si cele portocalii sunt oem si le aveam in portbagaj..plus ca stopurile spate sunt galbene...angel eyes imi place galben..nu alb,iar cu folia..cum spuneam la fel pe cealalta pagina...am pus-o ptr protectia pielii,nu puteam sa las pielea sa se decojeasca doar ca sa se vada bine interiorul masinii. :)

P.s: multumesc ptr apreciere.

• Like 1