Jump to content

Probleme E46 318i NFL

Necro_77

Recommended Posts

De curand m-am pricopsit cu un E46 318i NFL si am o problema - anomalie ca sa zic asa si anume faptul ca in fata la picioarele pasagerului in zona de langa stalpul usii cand te urci in masina si lasi picioarele pe mocheta-podea sau apesi pe mocheta in zona respectiva mocheta se trage de la prag si se duce in jos ca si cand ar avea gaura sub ea.....am urcat masina pe elevator si am studiato foarte amanuntit pe sub ea si nu are nici o gaura....daca stie cineva despre ce este vorba sau a mai intalnit asemenea situatii rog sa ma lumineze si pe mine. Cam la fel este si pe partea soferului...daca apesi putin pe mocheta tinde sa se duca in jos....de ce ?

Alta problema constatata: capacul de la pompa de aer are un stut deasupra dar nici un furtun care sa duca undeva anume. Am inteles ca de acolo ar trebui sa plece un furtun care sa mearga la filtru secundar de aer....se pare ca la mine lipseste acest filtru....sau nu stiu eu sa il identific. Unde vine acest filtru montat ? De unde se cumpara in caz ca la mine chiar lipseste ? Am dat o cautare pe net si am gasit numai pompa de aer dar nimic legat de acest filtru secundar de aer.

O alta problema ar fi ca cele 2 butoane de pe ceasurile de bord nu functioneaza....nu merge decat sa reglez ceasul si atat. Ce trebuie facut ?

Rog pe cei care s-au confruntat cu aceste probleme sau pe cei care sunt mai cunoscatori sa ma ajute pentru rezolvarea acestor probleme. Multumesc anticipat.

post-9973-0-67914000-1392835980_thumb.jpg

post-9973-0-41980400-1392835990_thumb.jpg

post-9973-0-45039300-1392836002_thumb.jpg

post-9973-0-19375200-1392836030_thumb.jpg

Edited by Necro_77

Pentru dumnezeu ce sa ĂŽntâmplat cu mocheta de la ușa din dreapta?

Ai tras tu de ea sau ce?

Asa sta ea...ciudat nu ?

I-au disparut niste module cu tot cu izolatia de sub mocheta, aia s-a intamplat :)

PS: Ia verifica ca masina sa nu fi avut volan pe dreapta.

Ce module ar trebui sa fie acolo si ce izolatie ?

Stiu ca masina nu a fost cu volan pe dreapta....am bagat ultimele 7 caractere din serie pe www.bmwarchiv.de si tot ce imi arata acolo este :

Daten fĂźr die Fahrgestellnummer: WBAAL31020JJ27089

Modellbezeichnung 318I

AusfĂźhrung Europa

TypschlĂźssel AL31

E-Code E46 (4)

Karosserie Limousine

Lenkung links

TĂźren 4Motor M43/TU - 1,90l (87kW)

Antrieb Heckantrieb

Getriebe manuell

AuĂenfarbe Titansilber Metallic (354)

Innenraum Stoff Flock Raute/grau (E3TT)

Produktionsdatum 14.10.1998

Werk Regensburg

Code Serienausstattung - Standard Equipment

S305A Fernbedienung fĂźr Zentralverriegelung - Remote control for central locking

S548A Kilometertacho - Kilometer-calibrated speedometer

Code Sonderausstattung - Optional Equipment

S255A Sport-Lederlenkrad Airbag - Sports leather steering wheel

S441A Raucherpaket - Smoker package

S534A Klimaautomatik - Automatic air conditioning

S660A Radio BMW Reverse (C42) - Radio BMW Reverse (C42)

S818A Batteriehauptschalter - Battery master switch

S832A Batterie im Kofferraum - Battery in luggage compartment

S856A Sprachversion spanisch - Language version Spanish

S863A Händlerverzeichnis Europa - Retailer Directory Europe

S883A Bordliteratur spanisch - On-board vehicle literature Spanish

Edited by Necro_77

Masina a fost cumva lovita? Usa dreapta fata si aripa dreapta sunt mai inchise la culoare. Probabil de aceea iasa si mocheta de sub prag, ceva nu e pus bine pe acolo. Te-ai uitat pe sub mocheta, pe la praguri sa vezi in ce stare sunt? Poate a fost lovita si reparata prost. Din poze cam asa pare... Edited by Alin KIR

Masina a fost cumva lovita? Usa dreapta fata si aripa dreapta sunt mai inchise la culoare. Probabil de aceea iasa si mocheta de sub prag. Te-ai uitat pe sub mocheta, pe la praguri sa vezi in ce stare sunt? Poate a fost lovita si reparata prost. Din poze cam asa pare...

Am urcat masina pe elevator si am studiato foarte amanuntit pe sub ea si nu are nici o gaura sau probleme pe la praguri sau altceva...Aripa stanga fata si usa cred ca au fost inlocuite ca de vopsit sigur nu sunt vopsite...am fost cu ea la 5 vopsitori si toti mi-au confirmat ca vopseaua de pe elementele respective este originala dar ca difera nuanta de restul masinii. Mocheta se casca asa cand apesi pe ea...se lasa in jos ca si cand ar fi gaura....am verificat si stalpul cu atentie cu cei de la servis....nu are suduri si nici nu a fost revopsit. Cei din servis au zis ca este posibil ca cel dinainte sa fi avut aripa si usa stanga atinse si ca sa nu bage chit si sa le vopseasca a ales ca si solutie sa le inlocuiasca.

De curand m-am pricopsit cu un E46 318i NFL si am o problema - anomalie ca sa zic asa si anume faptul ca in fata la picioarele pasagerului in zona de langa stalpul usii cand te urci in masina si lasi picioarele pe mocheta-podea sau apesi pe mocheta in zona respectiva mocheta se trage de la prag si se duce in jos ca si cand ar avea gaura sub ea.....am urcat masina pe elevator si am studiato foarte amanuntit pe sub ea si nu are nici o gaura....daca stie cineva despre ce este vorba sau a mai intalnit asemenea situatii rog sa ma lumineze si pe mine. Cam la fel este si pe partea soferului...daca apesi putin pe mocheta tinde sa se duca in jos....de ce ?

Alta problema constatata: capacul de la pompa de aer are un stut deasupra dar nici un furtun care sa duca undeva anume. Am inteles ca de acolo ar trebui sa plece un furtun care sa mearga la filtru secundar de aer....se pare ca la mine lipseste acest filtru....sau nu stiu eu sa il identific. Unde vine acest filtru montat ? De unde se cumpara in caz ca la mine chiar lipseste ? Am dat o cautare pe net si am gasit numai pompa de aer dar nimic legat de acest filtru secundar de aer.

O alta problema ar fi ca cele 2 butoane de pe ceasurile de bord nu functioneaza....nu merge decat sa reglez ceasul si atat. Ce trebuie facut ?

Rog pe cei care s-au confruntat cu aceste probleme sau pe cei care sunt mai cunoscatori sa ma ajute pentru rezolvarea acestor probleme. Multumesc anticipat.

da intradevar in legatura cu furtunul trebuie sa fie dar sincer nu stiu unde duce al meu tot 18 este din 99 am o fotografie cu motorul si este

O sa merg la un parc de dezmembrari si am sa ma uit la una de acolo ce are sub mocheta fata de a mea. Marturisesc ca nu am dat la oparte mocheta sa ma uit ce este acolo sau mai bine zis ce nu este de se lasa mocheta asa in jos din lipsa de timp. Referitor la pompa de aer si la filtru de aer secundar ( problema descrisa in primul post ) nu stie nimeni sa ma lumineze ?

Chiar nu stie nimeni care ar fi cauza ?

o datĂŁ când am demontat bordul nu l-am montat corect și un buton și nu mi-a mai funcționat

vezi dacĂŁ are cursa corectĂŁ, cĂŁ la mine parcĂŁ era ĂŽnțepenit.

ĂŽn legĂŁturĂŁ cu trimisul ĂŽn RO trimite-i un email cĂŁ și eu am mai pĂŁțit din astea și cu un email trimis problema s-a rezolvat.

• 3 weeks later...
Butoanele functioneaza bine. Alte pozitii nu mai ai. cel din dreapta e pentru reglat ceasul(daca reusesti sa il reglezi butonul e ok - in caz ca nu reusesti are piciorusele rupte) si pentru schimbat temperatura din grade C in fahrenheit. Cel din stanga, are o singura pozitie de lucru(apesi pe el)daca apesi pe el scurt iti da de la 0 kilometrajul, daca apesi lung intri in meniul ascuns al comp de bord. Altceva nu stie sa faca. De ce zici ca nu iti merge? Ce nu face? Ce ai vrea sa faca?