Jump to content

z3 probleme ambreaj?

Guest coossttin79

Recommended Posts

Guest coossttin79
Salut la toata lumea.De curand am observat un zgomot dubios la ambreaj.In primul rand masina:Z3 1,8(1796cc) M43B18-SOHC(131 mii km '97).Problema este :in momentul in care apas ambreajul se aude un tacanit metalic periodic.Tin sa precizez ca nu se aude tot timpul-adica niciodata cand motorul este rece.Banuiesc ca se aude mai ales atunci cand fortez mai tare ambreajul-plecari in forta,drift etc.De pilda astazi am mers cu ea cam 25 km in afara orasului "batraneste"-nu am depasit 4000 rpm si nu s-a mai auzit nimic.Eu credeam ca este o problema cu un arc de pe placa de presiune care s-a rupt si in anumite pozitii mai ales cand abreiajul este fortat face acel zgomot.Dar cineva de pe acest forum mi-a spus ca nu ar exista nici un fel de arc pe placa de presiune ci ca ar fi "volanta elastica".Nu stiu exact cum este treaba asta ...dar banuiesc ca este mult mai scump sa schimbi volanta decat un kit de ambreaj.Astept pareri,opinii ,sfaturi :blink: .Va multumesc!

aloo cumetre in primu rand ce drift tragi tu cu un motor de 1.8 :blink:) mai viseaza putin .. si ca sfat .. schimba tot kitu de ambreaj ca mai mult ca sigur e praf.. o sa scoti de la cutie cu matura .. garantat.. e posibil sa fie rulmetu blocat placa de presiune praf.. si tot asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.