Jump to content

My New Shit 320D LCI

ReSp3cT

Recommended Posts

pe okazii ,4tuning dar iesi grav din peisaj ..

pai... ?decat sa le vopsesc... ?

Daca accepta diferenta ta accepta, daca nu asta e. Sanatate !

Trebuie sa fii tare, cat de prieten ti-ar fi...

Da...eu incerc macar....oricum eu zic ca este chiar ok pretul care ii dau.

pai... ?decat sa le vopsesc... ?

s-a discutat de multe ori pe forumul asta ca e taranie maxima sa pui capacele alea , de preferat sa reconditionezi cu argintiu etrierele, eu folosesc anual spray argintiu si arata curat si frumos . Dar e masina ta faci ce vrei :thumbsup:

Merg maxim la o masina rosie , poate la o Alfa

Edited by Myx

De ce, vrei sa faci schimb cu el?:)

as vrea ca eu initial cu trapa vroiam, imi place rau.......dar daca nu a fost sa fie...poate cine stie vrea omu sa vad ce diferenta abereaza si el ca am mai vb cu unu cu un a5 mi-a cerut de capu lui :)) uni am impresia ca nu sunt ok :))

nu e logic daca tu iti doresti masina aia si el sta dupa sa vanda masina ta sa iti puna la pret mai mic masina? de ce nu vinzi tu masina ta si o cumperi pe a lui ca sa iesi cum trebuie? bineinteles ca pierzi daca te uiti la schimburi de genu + ca el o poate gandi ca tu vrei sa faci schimb pt ca masina ta are un viciu ascuns.
  • Like 4

E misto si a ta ma...eu nu inteleg de ce ti s-a pus pata sa o dai. Sau ai descoperit vreo buba?:)

nu are nimic nimic....i am mai facut si revizia 7 mil ma dus sapt trecuta....pur si simplu de dilau sa nu cheltui bani pe altceva mai bn imi iau o masina mai scumpa.

• Like 1
  • Downvote 14

Pariu ca are +400k...

pe ce sa fie pariu ? cred ca vin sambata la buc iti dau nr pe pm ma suni platesti la bmw si mergem daca are 210k si ceva ca am mai mers eu cu ea imi dai si 200e daca are 400k iti dau eu ?

Nuj dc iti dai cu parerea asa pt posturi :poke:

Se vede ca iti palce sa vb aiurea si sa faci posturi :

si la mine :

• Like 1
  • Downvote 11

si ce daca are 400k , daca masina merge si arata bine(n-a fost dauna totala), n-are importanta.

p.s. sa nu bagi statistica cu posturile si la mine, caci contul meu este din 2007

Edited by Krebs
  • Like 6

si ce daca are 400k , daca masina merge si arata bine(n-a fost dauna totala), n-are importanta.

p.s. sa nu bagi statistica cu posturile si la mine, caci contul meu este din 2007

:))) nu man, dar ma enerveaza oameni astia care vb asa aiurea....

• Like 1
  • Downvote 1

pe ce sa fie pariu ? cred ca vin sambata la buc iti dau nr pe pm ma suni platesti la bmw si mergem daca are 210k si ceva ca am mai mers eu cu ea imi dai si 200e daca are 400k iti dau eu ?

Nuj dc iti dai cu parerea asa pt posturi :poke:

Se vede ca iti palce sa vb aiurea si sa faci posturi :

si la mine :

Vino cu doua sute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.