Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sfat toba sport e46 318ci

ice_m

Recommended Posts

Doresc sa fac spatele unui bmw e46 318ci facelift gen m3 csl. Am m pack 2 pe masina...am cumparat un difuzor m3 csl pentru bara m tech 2 si tipsuri gen m3 ...acuma intrebarea este ce finala sa montez? ce marca? ce imi recomandati? eu ma gandeam la o finala BORLA Turbo XL.

orice sfat, parere este bine venita:)

Doresc sa fac spatele unui bmw e46 318ci facelift gen m3 csl. Am m pack 2 pe masina...am cumparat un difuzor m3 csl pentru bara m tech 2 si tipsuri gen m3 ...acuma intrebarea este ce finala sa montez? ce marca? ce imi recomandati? eu ma gandeam la o finala BORLA Turbo XL.

orice sfat, parere este bine venita:)

NU MAI BINE ITI IEI M3 ???

Cel mai bine ar fi sa mergi la cineva care se ocupa cu asa ceva. Un sunet frumos il poti scoate folosind teava din inox dar daca nu alegi diametrul potrivit o sa sune ca o toba sparta. Din ce loc ai vrea sa imparti traseul? Acea borla o pui in locul intermediarei si de acolo pleci cu traseu dublu spre bara sau o pui in locul tobei finale?

App. de unde ai luat difuzorul m3 csl si cat a costat?

Cel mai bine ar fi sa mergi la cineva care se ocupa cu asa ceva. Un sunet frumos il poti scoate folosind teava din inox dar daca nu alegi diametrul potrivit o sa sune ca o toba sparta. Din ce loc ai vrea sa imparti traseul? Acea borla o pui in locul intermediarei si de acolo pleci cu traseu dublu spre bara sau o pui in locul tobei finale?

App. de unde ai luat difuzorul m3 csl si cat a costat?

In loc la finala vreau s-o pun...si de acolo iesirea spre bara.

Difuzorul l-am luat de la ARvision...80e parca.

http://i61.tinypic.com/2hs6hx4.jpg

Mie asta mi se pare facuta f.bine,este adevarat ca este cam scumpa (399 euro)dar daca vrei ceva calumea... am sa-ti dau si link-ul.

Asta nu se potriveste pe 318ci ...

Si nu se pune problema de facut traseul pana la bara( tipsuri)

Ce parere aveti despre Borla? sau ce altceva imi recomandati?

Distanta este prea mare intre tipsuri pentru difuzorul de csl.Cea mai ieftina solutie ar fi sa apelezi tot la ARVision astia si pentru toba.

intradevar ar fi o solutie accesibila arvision..

De banii aia iti faci un traseu custom, spre exemplu la Top Gear (Bucuresti).

Fara finala? pot face si in cluj, este o firma care face.... eu nu vreau sa urle masina...vreau un sunet infundat placut...sa sune doar la turatii mai mari : >3000rpm