Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

DistanĂžiere pentru Style 140

Ionuț_Cosmin

Recommended Posts

Salutare,

Dilema pe care o am este de ordin functional si se referea la rotile pe care le am montate acum pe masina. Este vorba despre un E90 325i 2006 pentru care am cumparat acum 2 ani niste roti complete cu anvelope RSC de iarna (pe care le-am folosit iarna), Styling 140, pe care as vrea sa pun, pentru un confort sporit, cauciucuri de vară normale. Problema mea este urmatoarea: jantele Style 140 (care se pun de regula pe Seria 1 E87) imi par foarte "bagate sub masina", ca sa spun asa, si pentru ca vreau sa le pastrez si pentru vara, bineinteles cu anvelope de vara, as vrea sa le ajut putin cu niste distantiere pentru a rezolva problema atat de ordin functional cat si estetic. E.....as vrea de la voi niste pareri avizate care sa ma lamureasca despre dimensiunile acestor distantiere pentru ca masina sa nu-si piarda din stabilitate ci sa o imbunatatim in acest fel si deasemenea sa nu o transform intr-o caruta caraghoiasa cu una din punti mai lata cu mult decat cealalta.Stiu ca puntea fata este mai ingusta cu ceva mm fata de puntea spate dar nu stiu cu cat si cam ce proportie sa respect la achizitia distantierelor. Pe mine m-ar bate gandul sa merg pe un 20-30mm pentru spate si 10-20 mm fata. Ce parere aveti? Astept parerile voastre. Va multumesc anticipat!

P.S. As vrea ca pe aceste jante sa pun 225/50/R16(le am pe stalpul masinii), cu toate ca m-ar bate gandul sa incerc chiar 225/55/R16(nu sunt pe stalpul masinii) pentru ca am vazut aceste dimensiuni pe un E90 LCI al unui vecin si vin foarte frumos(dar pe alt model de janta), dar nu stiu daca nu cumva voi avea probleme cu directia si cu electronica masinii mai ales ca pe masina am Steptronic. Pareri!

P.S.S. Poze cu jantele.

post-58361-0-90470100-1393411525_thumb.jpg

post-58361-0-92940800-1393411532_thumb.jpg

Edited by Ionuț_Cosmin

Ca sa vina jantele pe masina ca cele de e90 iti trebuie dintantiere de 10 mm, deci rotile tale sunt mai bagate sub aripa cu 10mm/roata

Unele de calitate sar de100 euro

Parerea mea este sa le vinzi si cu diferenta care o dai pe distantiere sa-ti iei unele de e90

E90 are et 34 la 16 si 17 cu latime 7 sau 8