Jump to content

Intretinere parbriz

Apple

Recommended Posts

So.. din varii motive... cum ar fi schimbarea stergatoarelor mi-a scapat bratul in parbriz si mi-a aparut o infloritura destul de mica deocamdata... nu vreau sa se intinda prea mult in urmatoarele cateva luni pana cand voi schimba parbrizul ... deocamdata e la baza jos si nu se observa si nici nu deranjeaza..

Am auzit ca exista o pasta pentru a preveni intinderea infloriturii... stie cineva de asa ceva? unde se gaseste pasta asta si how much?

Mersi frumos.

eu stiu ca se poate "reface" la un service specializat, de ex Ager. Iti face o gaurica in jurul crapaturii si toarna pasta asta (cred ca e sticla foarte fierbinte) si care, dupa intarire nu se mai cunoaste.

203113[/snapback]

Mai multe detalii pls... where, how much, etc.. Thank you.

So.. din varii motive... cum ar fi schimbarea stergatoarelor mi-a scapat bratul in parbriz si mi-a aparut o infloritura destul de mica deocamdata... nu vreau sa se intinda prea mult in urmatoarele cateva luni pana cand voi schimba parbrizul ... deocamdata e la baza jos si nu se observa si nici nu deranjeaza..

Am auzit ca exista o pasta pentru a preveni intinderea infloriturii... stie cineva de asa ceva? unde se gaseste pasta asta si how much?

Mersi frumos.

203104[/snapback]

Da, la AgerService e cel mai misto.

Zilele astea poate-mi scape si mie, ca sa-l schimb - asta pe care il am e vechi si se vad tot felu' de ciupituri :blink:

offtopic: how's next ?

E o rasina naturala care umple crapatura, se aplica ca pe un scotch.

Gaura care o da cu un burghiu fin, este ca sa puna capat fisurii, sa nu inainteze cum se intampla in general.

Te crezi in furnal sa toarne sticla topita !? :blink:

Mda, cam asta e tehnologia, gaura, rasina, si un fel de pompa de presiune, nu stiu daca face vid ca sa inchida rasina, sau daca pur si simplu pompeaza ca sa o bage cat mai adanc.

Oricum vezi ca nu e 100% sigura. Daca crapatura are mai mult de 1cm iti spun si ei ca s-ar putea sa plece mai departe cu timpul, si oricum te avetizeaza de la inceput ca e posibil sa crape in timpul operatiei.

Eu mi-am reparat asa o crapatura de cca 2,5 cm si a mai tinut aprox. 2 ani. Dupa care intr-o dimineata de martie anul trecut, cand era extrem de soare dar -5 grade afara, a plecat singurica si a ajuns brusc la 10 cm, si ulterior s-a dus pe tot geamul.

Mda, cam asta e tehnologia, gaura, rasina, si un fel de pompa de presiune, nu stiu daca face vid ca sa inchida rasina, sau daca pur si simplu pompeaza ca sa o bage cat mai adanc.

Oricum vezi ca nu e 100% sigura. Daca crapatura are mai mult de 1cm iti spun si ei ca s-ar putea sa plece mai departe cu timpul, si oricum te avetizeaza de la inceput ca e posibil sa crape in timpul operatiei.

Eu mi-am reparat asa o crapatura de cca 2,5 cm si a mai tinut aprox. 2 ani. Dupa care intr-o dimineata de martie anul trecut, cand era extrem de soare dar -5 grade afara, a plecat singurica si a ajuns brusc la 10 cm, si ulterior s-a dus pe tot geamul.

203895[/snapback]

Pai in 2 ani se presupunea ca-ti faci casco :blink:

• 3 weeks later...
Daca montezi parbrizul corespunzator pentru E39 cu senzor de ploaie (exista pentru masini cu senzor si fara) nu o sa ai probleme.Am un amic care a schimbat parbrizul si senzorul merge fara probleme si daca nu ma insel tot la Ager a schimbat.In Timisoara eu mi-am reparat parbrizul la un passat la Remetea Mare pe Lugojului e acolo cand intrii in sat pe dreapta un service care repara si parbrize.

• 2 weeks later...