Jump to content

Zgomot punte fata E90

Recommended Posts

Salutare! Din dec 2013, mai exact dupa cateva zile de ceata foarte densa, am observat ca la trecerea peste limitatoare de viteza ori unde sunt santuri si coboara ambele roti in acelasi timp in sant, se aude un zgomot ca si cand freaca ceva! Prima oara am zis ca mi s-a dus vreun telescop ori s-a rupt vreun arc, doar ca telescoapele mi le-au verificat cei de la repr anul trecut si erau pe la 70% si nu au scurgeri! Daca incerci sa apesi pe capota, nu se simte ca-i ceva in neregula cu suspensia, chiar am fost scurt imediat la mecanic si s-a lasat pe puntea fata, aparand un scartait, parerea lui fiind ca bucsele de la bara stabilizatoare sunt de vina! Fiind din cauciuc si fiind multa umezeala, scartaie! O perioada dupa n-am mai sesizat zgomotul la trecerile peste obstacole, dar de o sapt acestea au revenit si parca mai des! O alta problema pe care o aveam prin vara anului trecut era ca la viraj maxim spre stanga, se auzea o pocnitura! Am fost la repr atunci au tras de roti, au veirficat totul si n-au gasit nimic in neregula! Am citit putin azi si intr-adevar acele zgomote la trecerea peste dampuri ori pocnituri pot aparea de la acele bucse ale barii stabilizatoare!

Ce parere aveti? Poate fi de la aceste bucse? sa le comand si sa le inlocuiesc ori poate fi si altceva? Ma ajuta careva cu un cod pentru acele bucse? Sunt cumva cele de la poz. 2?

Sapt asta, am schimbat termostatele, plus ca weekendul trecut am facut un drum de 230Km prin ploaie torentiala, ma gandesc ca iar s-au umezit si au inceput sa scartaie! Oricum vreau sa scap de acel zgomot, ma agaseaza!

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=VC31&mospid=48480&btnr=31_0728&hg=31&fg=10

Bucsile de la bara stabilizatoare (#2 din poza ta). E comuna treaba; pot fi gresate, inlocuite, dar pana la urma zgomotul revine. Si a mea face la fel, insa doar iarna, cand e frig. Vara niciodata n-a facut.

In afara factorului psihologic cu zgomotul, nu reprezinta o problema de functionare.

Edited by LYM

• 2 months later...

Aceeasi problema o am si eu.

Flansele de la amortizoare nu sunt, doar ce le-am schimbat si zgomotul inca exista, a mai ramas sa schimb bucsele de la bara stabilizatoate poate scap de aceea bataie. Treaba e ca nu se aude numai la limitatoarele de viteza ci si la unele gropi.