Jump to content

318i e36 din 1992

wtww

Recommended Posts

Salutare !!

BMW e36 118i din 1992 cu 110.000 km reali !

Pe scurt este masina familiei din 2007 , este folosita de toata familia cand nu este acasa 118d :)

Intretinere primeste din cand in cand

Optiuni nu prea are , pot sa precizez totusi ca are spalator far , incalzire in scaune, inca functionale ! :)

Cateva poze

post-63180-0-00892800-1393850157_thumb.jpg

post-63180-0-69490500-1393850169_thumb.jpg

post-63180-0-31259600-1393850177_thumb.jpg

post-63180-0-35156300-1393850184_thumb.jpg

Edited by wtww
  • Like 6

Este cumparata din targ vitan cu 5350 euro de la un mosulica , masina a avut numar de corp diplomatic " CD " , deci toate reviziile facute la bavaria

in 2005 avea 57.000

a stat foarte foarte mult masina si sta si in prezent , din 2007 cand avea aproximativ 70.000 - 75.000 pana in prezent am reusit sa mai fac cu ea restul de km pana la 110.000 :)

Edited by wtww

Arata bine, doar bara fata o da de gol ca e batranica. Baga mai multe detalii, chiar interesanta masina.

si muncesc in acest moment :) , nu am prea multe detalii despre masina ,a fost folosita de noua in ro de catre o ambasada si prin 2005 sau 2006 parca a fost cuparata de catre un sofer care lucra la acea ambasada , a fost intretinuta ca la carte in acest timp , am o groaza de facturi ! , au schimbat tot ce trebuie , de ex lichidul de frana este schimbat din 2 in 2 ani :)

interiorul

post-63180-0-60715100-1393855425_thumb.jpg

post-63180-0-19829000-1393855436_thumb.jpg

Edited by wtww
  • Like 1

Desi nu are prea multe optiuni imi place ca este intretinuta si are aspectul original.

Exact :thumbsup:

Cum suna motorul, are sunetul acela specific de saibe in baia de ulei, daca nu..., e perfect :D

Edited by Dan_316i
  • Like 1

Atunci e ok, multi km inainte fara probleme. Ce ulei ii pui ?

LIQUI MOLY 10-40 , adus de un prieten de la mama lui din germania :)

are si canistra de benzina ... cred ca originala ! , mai are cineva asa ceva ?

post-63180-0-78803500-1393857457_thumb.jpg

Edited by wtww

era ora 7,30 - 8.00 dimineata

eram cu niste prieteni ( 3 la numar ) in targul vitan si cautam o masina ok la pret si la an de la propietar nu de la samsari ( nu era marca bmw tinta mea , cautam un golf ceva )

masina era exact in spate unde sunt tot felul de acarete pe jos , si era destul de ascunsa ca sa zic asa , in momentul in care am vazut masina am stiut ca trebuie sa o cumpar , pur si simplu era impecabila

eram eram in stare sa o cumpar si fara motor :) , pretul afisat era de 5500 euro

din prima se vede o masina care are linie si acum 7 ani arata si mai bine , interiorul era ca nou ..motorul avea ceara aia galbena pe el ... in fine , am sunat la nr de telefon de pe afis , a raspuns propietarul si a zis ca ajunge in 1 ora .

pana a venit propietarul au inceput sa vina si alti potentiali clienti !! , imediat am pus o bluza in dreptul afisului pe parbriz ,( afisul era pe bord in dreptul volanului ) si am stat rezemati de masina ca si cum ar fi a mea ( sau a noastra )

cine intreba ceva de masina primea un raspuns sec de la noi " nu este de vanzare " :))

a venit propietarul in cele din urma , imediat am sarit in masina pe locul din dreapta fata sa nu se urce alt potential client ! deja erau clienti la masina ( 2-3 grupuri )!! pana la urma propietarul a venit in masina la volan , am negociat pretul , a vrut un avans ca sa scoata masina din targ ( 100 euro ) am facut cheta si am platit avansul

pe langa masina cativa samsari comentau ca au pierdut masina :))

in final am facut actele cu mosulica si eu am ramas cu un e36 care inca este in toate mintile lui din toate punctele de vedere

cam asa au decurs lucrurile la cumparare

• Like 5

Ai avut noroc sau a fost sa fie a ta. Te-ai gandit vreodata sa o vinzi?

ce pot sa iau pe ea ? nu are nici taxa platita , este totusi veche ! pot sa ii pun eu si volan din aur ca nu iau prea muti bani pe ea , mai bn o tin ca masina de rezerva pentru ca in seria 1 pe care o am nu am atata incredere cat am in e36 !!! :)

anul asta vreau sa refac tapiteria ... , bancheta din spate este descusuta , fetele de usi au ceva probleme , trebuiesc reconditionate , ceasurile din bord trebuiesc schimbate pentru ca sunt exfoliate de timp , mai ar fi amortizoarele spate care sunt destul de uzate ( cred ca sunt originale ) , o aparatoare de noroi de pe dreapta fata pt ca este crapata , toate astea in primavara ... in rest este ok nu am ce sa ii fac :rolleyes:

Edited by wtww

anul asta vreau sa refac tapiteria ... , bancheta din spate este descusuta , fetele de usi au ceva probleme , trebuiesc reconditionate ,

Da, asta este una dintre cele mai putin rezistente tapiterii de pe e36 in varianta cu scaune normale.

Bafta si spor la ce vrei sa-i faci, eu zic ca merita. Masina reprezinta o baza solida de plecare pentru orice :thumbsup:

Edited by Dan Dan
  • Like 1

a cedat ata cu care a fost cusuta ,,, a putrezit de la calura de la timp.

nu vreau sa o scot de pe linia clasica , vreau sa ramana asa originala.

am noroc ca cei de la ambasada au intretinut masina foarte foarte bine ! si mai ales ca nu are rugina !

in acest moment o tin in garaj si seria 1 afara :))

Edited by wtww
  • Like 3

• 6 years later...