Jump to content

Tractorashul cu pricina

mokanupepe

Recommended Posts

Deºi l-am cumparat in luna octombrie ( cadou de ziua mea ) cred ca a venit momentul sã-mi prezint ºi eu maºinuÞa, de care, sincer, sunt foarte mândru ºi mulÞumit În acelaºi timp. Deºi iniÞial speram la un model nonfacelift am avut norocul ºi am gasit un E60 LCI 2007. Mai mult, dupã ce am citit mai mult pe acest forum am constatat cã norocul meu a fost ºi mai mãricel din moment ce maºinuÞa are motorul M47 ºi nu N47. Prietenul meu C_o_s_m_i_n, În momentul când mia deschis capota a spus "Norocosule!" ºi tind sã cred cã la cunoºtinÞele lui chiar ºtie ce spune.

de dotãri nu prea pot sã mã laud pentru cã este destul de modest În sensul ca deºi aº fi vrut sã aibã În plus mãcar senzori de parcare ºi xenon, nu s-a nimerit. Probabil nu prea era ok sã mã ÎnsoÞeascã norocul pânã la capãt. Dar aºa cum ziceam sunt mulÞumit de ceea ce-mi oferã.

De la achiziÞie ºi pânã În prezent am schimbat/fãcut urmãtoarele:

- curĂŁĂžat filtru de particule;

- schimbat bucÂşe barĂŁ stabilizatoare;

- schimbat ulei + filtru cutia de viteze;

- schimbat ulei + filtru ulei + filtru motorinĂŁ + filtre polen + filtru aer;

- schimbat ambele termostate;

- montat xenon fazã de Întâlnire;

- schimbat lumini bord ( de cĂŁtre C_o_s_m_i_n );

- plus ceva codĂŁri cu ajutorul amicului C_o_s_m_i_n;

Ar mai urma niÂşte jante pe 17 Âşi poate un retrofit pentru schimbĂŁtorul cu leduri pentru cĂŁ deÂşi e LCI beneficiazĂŁ tot de mĂŁciuca veche, Âşi apoi mai vedem.

Ceva poze modificate ca sa le primeasca site-ul ca dimensiune.

post-64032-0-71434700-1393856127_thumb.gif

post-64032-0-99041000-1393856141_thumb.gif

post-64032-0-60430700-1393856153_thumb.gif

post-64032-0-57538900-1393856163_thumb.gif

post-64032-0-94146000-1393856175_thumb.gif

post-64032-0-66235900-1393856186_thumb.gif

• Like 5

Deşi l-am cumparat in luna octombrie ( cadou de ziua mea ) cred ca a venit momentul să-mi prezint şi eu maşinuţa, de care, sincer, sunt foarte mândru şi mulţumit în acelaşi timp. Deşi iniţial speram la un model nonfacelift am avut norocul şi am gasit un E60 LCI 2007. Mai mult, după ce am citit mai mult pe acest forum am constatat că norocul meu a fost şi mai măricel din moment ce maşinuţa are motorul M47 şi nu N47. Prietenul meu C_o_s_m_i_n, în momentul când mia deschis capota a spus "Norocosule!" şi tind să cred că la cunoştinţele lui chiar ştie ce spune.

de dotări nu prea pot să mă laud pentru că este destul de modest în sensul ca deşi aş fi vrut să aibă în plus măcar senzori de parcare şi xenon, nu s-a nimerit. Probabil nu prea era ok să mă însoţească norocul până la capăt. Dar aşa cum ziceam sunt mulţumit de ceea ce-mi oferă.

De la achiziţie şi până în prezent am schimbat/făcut următoarele:

- curăţat filtru de particule;

- schimbat bucşe bară stabilizatoare;

- schimbat ulei + filtru cutia de viteze;

- schimbat ulei + filtru ulei + filtru motorină + filtre polen + filtru aer;

- schimbat ambele termostate;

- montat xenon fază de întâlnire;

- schimbat lumini bord ( de către C_o_s_m_i_n );

- plus ceva codări cu ajutorul amicului C_o_s_m_i_n;

Ar mai urma nişte jante pe 17 şi poate un retrofit pentru schimbătorul cu leduri pentru că deşi e LCI beneficiază tot de măciuca veche, şi apoi mai vedem.

Ceva poze modificate ca sa le primeasca site-ul ca dimensiune.

referitor la poze....size does matter!

desi se vede foarte rau...pare faina; bafta cu ea

Edited by tutorial