Jump to content

Amortizoare E34

mario.b

Recommended Posts

Salutare, as dori sa imi schimb shi eu amortizoarele d p spate la masina, posed un 520, motor 24v, fab 1991 (cred) deoarece la viteza, dupa ce depaseste 60km/h shi dau intr-o gropita (mai mare) sau o gura de canal deja masina incepe sa nu mai fie stabila, in sensul k se leagana stanga dreapta, shtiu cam de o luna k tre sa le schimb deoarece am fost cu ea la un prieten la garaj a ridicat-o p elevator shi am aflat tragica veste :blink: Acum shtiu k is 14587656 de magazine in bucuresti care au sau aduc amortizoare, dar fiecare mag in parte incearca sa se imbogateasca in felul lui, asha k va rog frumos dak se poate cei care ati cumparat amortizoare sa imi spuneti shi mie un pret per bucata, marca amortizorului shi mag de la care l-ati luat. Multumesc anticipat . :)

Salutare, as dori sa imi schimb shi eu amortizoarele d p spate la masina, posed un  520, motor 24v, fab 1991 (cred) deoarece la viteza, dupa ce depaseste 60km/h shi dau intr-o gropita (mai mare) sau o gura de canal deja masina incepe sa nu mai fie stabila, in sensul k se leagana stanga dreapta, shtiu cam de o luna k tre sa le schimb deoarece am fost cu ea la un prieten la garaj a ridicat-o p elevator shi am aflat tragica veste  :blink:  Acum shtiu k is 14587656 de magazine in bucuresti  care au sau aduc amortizoare, dar fiecare mag in parte incearca sa se imbogateasca in felul lui, asha k va rog frumos dak se poate cei care ati cumparat amortizoare sa imi spuneti shi mie un pret per bucata, marca amortizorului shi mag de la care l-ati luat. Multumesc anticipat .  :)

203216[/snapback]

eu am inteles k ar fi ceva de genul 250 euro dar nu din romania ...dak afli ceva anunta-ma si p mine k si la mine incep sa se duca

250 Eu bucata? E prea mult. Singura cerinta la un amortizor de E34 este "sa fie pe gaz" in rest oferte sunt - slava Domnului - destule.

Si nici un producator nu le face din lemn verde de padure, nu v-a mai speriati... Boge e mai bun decat Gabriel, dar nu inseamna ca Gabriel iti va rasturna masina...

250 Eu bucata? E prea mult. Singura cerinta la un amortizor de E34 este "sa fie pe gaz" in rest oferte sunt - slava Domnului - destule.

Si nici un producator nu le face din lemn verde de padure, nu v-a mai speriati... Boge e mai bun decat Gabriel, dar nu inseamna ca Gabriel iti va rasturna masina...

203524[/snapback]

nu bucata,toate 4, ce-i drept era un anunt pe ebay.de, dar ideea e k nush in romania ce pret au , nici astea normale nici alea sport... :blink:

Eu ce am gasit sant la pretul de 2 mil bucata shi sant Monroe, maine va dau mai multe detalii, momentan nush nici eu, mi-a spus fratemiu astazi pe fuga shi tre sa vb maine cu el. Cand aflu un lucru sigur va dau de veste. Astazi am sunat la mai multe firme shi pt placute de frana, am gasit cred o super oferta la un magazin din militari, la capatul troleibus-ului 61 placute frana fata, spaniole 135 ron perechea, nu retin cum s n firma. Maine vin cu detalii. Bafta

Ce pot sa-ti spun e ca eu am primit oferta pentru amortizoare fata Sachs la 300 RON bucata, iar pentru Koni reglabile ca duritate si inaltime 578 RON.

Sachs sunt foarte bune si foarte apropiate de (daca nu chiar) echiparea din fabrica.

Koni sunt printre cele mai bune.

Pentru alte marci n-am stiut unde sa intreb.

Dak se poate sa imi spuneti shi mie magazinele de unde ati aflat preturile. acum is la munk shi mai sun in dreapta shi stanga, pt k vineri as dori sa le schimb, credeti k ar dura mult schimbarea amortizoarelor?? Nu am bani sa ma duc la un service specializat, o sa le fac in fata blocului cu ajutorul unui vecin care este mecanic, asha k astept shi eu un sfat sau segestii shi d c nu preturi cat mai multe, pt k vineri este zii de salariuuuuuu shi vreau sa il termin in frumuseatzea mea, nu imi trebuie haine atata timp cat masina este OK. Bafta shi ne auzim

Dak se poate sa imi spuneti shi mie magazinele de unde ati aflat preturile. acum is la munk shi mai sun in dreapta shi stanga, pt k vineri as dori sa le schimb, credeti k ar dura mult schimbarea amortizoarelor?? Nu am bani sa ma duc la un service specializat, o sa le fac in fata blocului cu ajutorul unui vecin care este mecanic, asha k astept shi eu un sfat sau segestii shi d c nu preturi cat mai multe, pt k vineri este zii de salariuuuuuu shi vreau sa il termin in frumuseatzea mea, nu imi trebuie haine atata timp cat masina este OK.  Bafta shi ne auzim

203641[/snapback]

Mie imi place cum gandesti....nici eu nu am nevoie de haine atata timp cat masina e ok...si eu trebuie sa schimb amortizoarele pana nu imi pierd plamanii prin masina....le-am reconditionat pe cele vechi in Italia...si ma simt ca intr-o masina de raliu.....sunt f f f tari....si creaza un disconfort greud e imaginat....as vrea ceva mai moale dar sa stea si bine pe sosea.....Astept si eu cu nerabdare niste preturi,detalii si magazine...pe 15 vreau si eu sa le schimb...

Dar totusi nimeni nu a schimbat amortizoarele pana acum sa imi spuen shi mie nishte preturi shi d la ce magazine au luat??? Dak nu a schimbat nimeni pana acum amortizoarele, voi cumpara da unde mi se pare mai ieftin shi le schimb dupa care voi pune un topic cu magazine shi preturi, dak se poate bineinteles.

Eu am gasit undeva in adancul forumului chetia asta dar nu shtiu unde este firma asta, am cautat p google dar nimic aste raspunsul dat de un user p nume TiL

"Raspunsul pe care l-am primit de la Interport Promotion:

marca/ reper/ observatii/ pret=ron/buc./ disponibilitate/ livrare

SACHS/ Amortizor/ suspensie confort/ 297.00/ 2/ nu (?!?)

MONROE/ Amortizor/ suspensie confort/ 230.00/ 0/ 14 zile

SACHS/ Amortizor/ suspensie heavy duty/ 280.00/ 2/ 4 ore

SACHS/ Amortizor/ suspensie heavy duty/ 273.00/ 2/ 4ore

SACHS/ Amortizor/ suspensie heavy duty/ 225.00/ 4/ 4 zile

MONROE/ Amortizor/ suspensie heavy duty/ 200.00/ 2/ 4 ore

QUINTON HAZELL/ Amortizor/ suspensie heavy duty/ 180.00/ 2/ 4 zile

MONROE/ Amortizor/ suspensie standard/ 189.00/ 0/ 14 zile/

MONROE/ Amortizor/ suspensie standard / 192.00/ 0/ 14 zile

QUINTON HAZELL/ Amortizor/ suspensie standard / 142.00/ 6/ 24 ore" acum nush pt c sant exact k nu dadea mai multe detalii

Am gasit in cele din urma amortizoare ieftine, am gasit unele italiene marca "Supra" la pretul de 2mil buacta, am garantie 1 an la ambele amortizoare shi am cumparat shi placute de frana marca Lucas d la Augsburg la pretul de 820 mii setul pt spate. Astept parerile voastre in legatura cu produsele cumparate.

Amortizoarele au fost d la o firma d p Iuliu Maniu, doar placutele am zis sa fie cat de cat rezistente pt k tin d siguranta masinii fff mult, la fel shi pt amortizoare, dar am zis k alea merg shi mai ieftine. Placutele sant luate de la Augsburg, mi s-a parut f convenabil pretul, pt k cele mai ieftine le gasisem la pretul de 75 lei shi la augsburg au fost 82 lei

Momentan singurul magazin Augsburg din Bucuresti este langa Carrefour-ul din Militari (autostrada Bucuresti-Pitesti). Mai exact inainte sa intri in curtea unde sunt Carrefour si BricoStore faci dreapta la sensul giratoriu spre Mobexpert, treci de Mobexpert, mai mergi circa 200 de metri si e pe dreapta. E service auto si supermarket auto. Service mai e si in Colentina, dar aici e singurul magazin. Cel de pe Titulescu s-a desfiintat.

Gata, "balena" mea a primit amortizoare noi noi. E supe tare cu noile amortizoare, pana acum cand dadeam intr-o groapa la 60km/h se balanganea stanga dreapta, acum parca intraga sosea ar fii un magnet care o tine fixa far sa faca p nebuna. Amortizoarele au fost montate DE MINE, am lucrat vineri seara d la 23.30 pana la 4 dimineatza, chiar a meritat efortul, dar am terminat toata operatia epuizat de oboseala. In weekend m-am relaxat plecand la tara, astazi a primit viteza de 180km/h pt un timp scurt shi s-a compotat fffffff bine. Maine ma apuc sa fac un topic in care sa explic in caz k este cineva interesat cum sa le monteze, pt k pt mine o fost o chestie cam noua, nu am ami montat nicio data amortizoare p BMW, numai p Audi, acum mi sa cam pare floare la ureche :) . Sa auzim d bine. Bafta :blink:

Amortizoarele sant cumparate d la o firma d p Bld. Iuliu Maniu, vis-a-vis d Turbomecanica, nu mai shtiu exact numele firmei, pretul pt o bucata este de 209 lei, garantie un an shi au spus k le pot monta la orice service autorizat RAR, in caz de garantie tre sa merg la ei cu factura pt manopera shi nota de constatare, firma producatoare este Supra, nush dak este chiar un nume mare in domeniu dar momentan is f multumit. Topicul despre montare o sa il pun mai tarziu un pic.