Jump to content

Kit Performance de pe F30 pe F25

oSerX

Recommended Posts

Pt BMW seria 3, motorul 2l diesel exista un kit de upgrade putere motor : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=3D31&mospid=54108&btnr=11_5137&hg=11&fg=95

Cum nu exista asa ceva pt x3 - f25 ... ciudat dar ma rog ....se pot folosi componentele respective pe X3 F25 2l diesel ?

Se poate ... asta daca poti sa recodezi si noul ecu conform seriei tale de sasiu ... altfel.. nu ai nici o sansa :)

ECU performance vine gol; din cate mi s-a explicat, softul se pune pe el dupa ce se instaleaza pe masina si se face update.

Mie mi-au spus ca mi-au facut update si la softul cutiei de viteza.

Edited by LYM

Update-ul la masina trebuie facut obligatoriu pentru ca ECU-urile sa functioneze corect. Se modifica vehicle order-ul masinii, iar apoi se face update-ul si se scriu noile ECU-uri cu soft-urile corespunzatoare (care se downloadeaza atunci si se scriu). Cel putin eu asa am inteles cand l-am montat. Edited by LYM

ECU performance vine gol; din cate mi s-a explicat, softul se pune pe el dupa ce se instaleaza pe masina si se face update.

Mie mi-au spus ca mi-au facut update si la softul cutiei de viteza.

Nu e chiar gol, trebuie codat pe masina si eventual upgradat daca intre timp a aparut un update pentru el.

Vine gol si trebuie programat asta inseamna soft + VIN scrise in el.

Nu vine gol ... vine cu softul pe el ... problema ramane la codarea lui pe sasiul respectiv si din cate am inteles eu ... inca nu sa gasit solutie pentru asa ceva ! Intercoolerul nu e problema si nici ecu ul in sine ... totul tine de adaptarea din soft la seria de sasiu a masinii respetive :)

Nu e chiar gol, trebuie codat pe masina si eventual upgradat daca intre timp a aparut un update pentru el.

Asta mi-au spus aia la MHS, asta va zic si eu :D Oricum, am inteles ca ar fi pus alt soft si pt cutia automata, dupa ce au schimbat convertizorul in ea, dar la cutiile astea noi nu cred ca se mai schimba, ramane acelasi.

@LYM - tu ai e90 ..p t tine exista kit, pt f25 nu .., poate or scoate ..nu stiu ... Eu in max 2 saptamani, daca nu saptamana viitoare bag x3-ul la garaj, probabil ma voi mai intalni cu el in iunie cand vom merge intr-un mic tur mai la vest si nu stiu sigur daca sa plecam cu coupe-ul sau x3.

Planul meu de rezerva e sa dau coupe-ul fie pt un seria 1 - 118/120d de oras si zi cu zi, fie un seria 4... Deocamdata o sa incep campania de "negociere" a discount-urilor si in paralel stabilirea configuratiei fiecare. Nu'mi place seria 1 asta noua la cum arata din fata...e oribila si de asemenea are optiuni de baza comparabile cu logan... Fara proiectoare, fara ac automat, fara x fara y .... La coupe am 125000km ... Ma mai gandesc

• 2 months later...