Jump to content

circulatia prin

Gully

Recommended Posts

Azi, in timp ce circulam pe Stefen cel M am vrut sa schimb si eu de pe banda 2 pe 3 si langa mine era un E46 (nu/i voi spune numarul de inmatriculare) am semnalizat si i/am facut semn sa ma lase si pe mn sa bag, de unde frate nu m/a lasat nici in ruptul capului ca doar are el BMW mai tare ca al meu, sau nu stiu ce era in capul lui, era un pusti...

si dupa ce am trecut in fata lui la vreo 2 masini mai in fata ca am gasit pe unul sa ma lase sa schim benzile, a veni si mi/a taiat calea, a trecut pe rosu si mama ce tare a fost el :blink:

APEL> hai ma fratilor sa ne intelegem si noi intre bmw/isti pe strada ca e haos si cu astfel de atitudini...........

Eu zic sa zici mersi. Mie mi-a taiat fata un bou de taximetrist, tot din cauza ca cica nu-i dadusem eu voie sa se bage, adica de fapt si de drept am schimbat banda in acelasi timp, eu fiind in fata lui, si n-a mai putut sa mi-o ia el inainte. Asa ca la urmatorul stop mi s-a bagat prin dreapta sa ma depaseasca, si pentru ca urmau masini parcate pe partea cealalta a intersectiei a tras de volan sa-mi ia fata. Si mi-a luat-o.... cu tot cu aripa si bara...

P.S. Nu mai spun ca in mintea lui ingusta nu reusea sa inteleaga cum mama dracului ca pleaca un 520d Touring mai repede decat Loganul lui de la stop ... si nici macar nu i-au scartait rotile BMW-ului, ca el oricum lasase jumate de kil de cauciuc pe jos. Cum sa-i explici saracului natarau ca rotile sunt aproape de dublu, si cuplul motor la fel?...

Edited by katana

Eu zic sa zici mersi. Mie mi-a taiat fata un bou de taximetrist, tot din cauza ca cica nu-i dadusem eu voie sa se bage, adica de fapt si de drept am schimbat banda in acelasi timp, eu fiind in fata lui, si n-a mai putut sa mi-o ia el inainte. Asa ca la urmatorul stop mi s-a bagat prin dreapta sa ma depaseasca, si pentru ca urmau masini parcate pe partea cealalta a intersectiei a tras de volan sa-mi ia fata. Si mi-a luat-o.... cu tot cu aripa si bara...

P.S. Nu mai spun ca in mintea lui ingusta nu reusea sa inteleaga cum mama dracului ca pleaca un 520d Touring mai repede decat Loganul lui de la stop ... si nici macar nu i-au scartait rotile BMW-ului, ca el oricum lasase jumate de kil de cauciuc pe jos. Cum sa-i explici saracului natarau ca rotile sunt aproape de dublu, si cuplul motor la fel?...

203449[/snapback]

si nu a tebuit sa/i platesti spitalizare_?

acu vreo 2 ani am patit si eu la fel si l/am lasat inconstient.........sorry dar nu am mai putut controla

A scapat nevatamat ca era cadou de ziua mea (adica respectiv a avut bafta sa ma loveasca fix de ziua mea, ma dusesem sa fac cumparaturi pentru petrecere, n-aveam timp de stat la discutii cu politaii, si asa am stat 6 ore la Accidente)

A scapat nevatamat ca era cadou de ziua mea (adica respectiv a avut bafta sa ma loveasca fix de ziua mea, ma dusesem sa fac cumparaturi pentru petrecere, n-aveam timp de stat la discutii cu politaii, si asa am stat 6 ore la Accidente)

203475[/snapback]

Foarte foarte foarte naspa....ai pierdut o gramada de vreme aiurea......pacat pentru ce ti s-a intamplat !

parerea mea este ca ar trebui sa fim (sau sa incercam sa fim) mai "ingaduitori" si mai calmi in trafic, nu numai cu posesorii de BMW, ci cu toata lumea (mai ales cu incepatorii)! si asa sunt o gramada de fitosi, taximetristi (nu toti) si alte specimene care se cred "soferi", care ne fac viata grea... :blink:

si totusi daca am avea emblema de pe forum pe masini, ne-am recunoaste si ar fi mai bine, ce ziceti?  :blink:

203491[/snapback]

de obicei exista o mica(+ -) toleranta in trafic fata de conducatorii aceleiasi marci ...fapt observat de mine si pur subiectiv !....

Cat despre taximetristi ..ma abtin ..cred ca depasesc orice limita uneori ..si apeleaza la maxima intelegere in care drumul pt ei este intotdeauna drept, fara reguli .. numai ieri era sa ma agate un Cobalcescu ..desi fizic nu aveam cum sa-l las sa se bage ..si observase asta ..! Pt 1 ron in plus cat ii lasa clientul spaga pt ca s-a grabit ..nu merita ..eventualele urmari ...

Uite eu sunt incepator si nu prea primesc claxoane la stop, in primul rand ca nu dorm in masina si cand se pune verde am plecat. Chiar am ramas impresionat de asta, dar mai sunt unii care dau claxon cand s-a pus verde si nu a plecat nici macar prima din cele 5 masini din fata lor. Taximetristii insa sunt un pericol public pe strada si nu numai, mai sunt majoritatea femeilor si smecherii. Sunt unii cu masini straine care le-a dat taticu toata strada cu toate benzile, logic exista si oameni cu bun simt, care dau cu avaria sa multumeasca daca ii lasi sa se bage si nu considera ca fiind posesorul unei masini scumpe nu poate sa multumeasca altuia cu o masina mai ieftina.

Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus :blink:

203472[/snapback]

am spus ca nu/i dau numarul de inmatriculare

asta e un caz individual, nu e el singurul care face chestia asta pe sosea, dar el avea bmw si eu la fel, mai ales ca ambele sunt E46........

daca ii dau numarul e posibil sa intru sub incidenta legii cu datele personale de identificare

oricum nu erai tu :)

azi am venit din focsani pe la voluntari bara la bara pana aproape de crangasi .in timp ce stateam la bara nu mai zic la semafor.aud frane si prin dreapta mea pe linia de tramvai poc o duba in alta duba:PP mai merg asa melcos pana la intersectia floreasca cu herastrau si pocc un logan a iubit un smart galben.. si de taiat calea si dastea ce sa mai zic.numai nebuni