Jump to content

F-ul meu :)

Ionut_FFF

Recommended Posts

Salutare!

De vreo jumatate de an m-am decis sa imi schimb masina. E46-le ce l-am avut dadea semne de oboseala dupa ce m-a plimbat 6 ani si aproape 180k km. Am inceput sa caut. Vroiam F10. Prin noiembrie am scapat de e46 si am ramas pieton. <_< Noroc cu un prieten ca mi-a imprumutat un Golf 4 sa imi fac treaba pana imi gasesc masina. Initial i-am zis ca o sa tin Golfu o saptamana doua.. , dar m-am folosit de el aproape 3 luni.

Dotarile pe care le vroiam erau cutie automata, xenon, incalzire in scaune si navi mare. Oricum am fost uimit sa vad ca exista F fara xenon :blink: .

Abia in februarie am gasit F-ul meu. :)

E un 520d din octombrie 2010.

Dotari:

-cutie automata

-trapa

-incalzire in scaune

-xenon

-havanna metalic

-scaune sport piele crem

-navi mare

-si nu mai stiu

O am de o luna si am facut aprox 2000km.

Deocamdata am doar o poza. O sa mai pun:)

http://postimg.org/image/la0tga2et/

Edited by Ionut_FFF
  • Like 6

Foarte frumos! Sa ai grija de el. Este o masina eleganta si puternica! Bravo!

Multumesc!

Cati km are? Cat a costat? :D

156.000km 22500.

Bafta cu ea.

Si eu am crezut ca F10 au toate xenon...ciudat. S-a pastrat traditia de la e60 :)

E luata din Mures?

Multumesc.

Da e luata din Ludus.

Foarte frumoasĂŁ mașina. Ai fost cu ea la reprezentanțĂŁ pentru verificare?

Da. Initial verificasem la Timisoara km dupa serie. Si abia dupa am facut programare la Tg-Mures. Cred ca am verificat 20 de masini de pe autovit in astea 3 luni doar dupa serie. Din pacate la peste 70% km nu corespundeau...

Si cele vandute de parcuri? Acum vad ca niciuna nu sare de 180-200k. :)

Am verificat de la parcu din sb. Masina ce a luat-o tot un coleg de pe forum si era OK. Pana m-am hotarat se vanduse. Am mai verificat una de la Galati de la Royal Automobile. Km erau ok da avuse probleme la cutie.

Intradevar asta e cea mai frumoasa culoare si eu sant in cautare de un F10 dar toate au oficial pest 150k km si real cred si eu ca peste 200k.

Toate sant aduse numai de samsari si am auzit toate povestile posibile totusi mi se pare cam mult sa pleci cu o masina de la km astia si la pretul ala.

Ai facut foarte bine ca ai scris cate masini ai verificat pana ai gasit km reali dar totusi cum poti sa fii sigur ca o masina are km reali daca nu are intrari in service

• Downvote 1

In primul rand trebuie sa poata avea acces si la baza de date cei din tara. Sunt cazuri in care pot vedea doar o intrare cum a fost la mine sau chiar niciuna.

Daca nu poti afla nimic atunci o iei dupa ochi asa.....naiba stie :)

Sau vezi de unde a luat masina samsarul (factura din afara asta daca o iei din parc) si verifici singur, dai telefoane etc.

Edited by Andrei_VUV
  • Like 1
  • Downvote 1

Lasa ma atata teoria conspiratiei.

Doamne frumoasa e. :)

Ionut, s-o stapanesti sanatos si fara probleme!

F-urile astea le aseman tot mai mult cu un rechin. Ca tot e in traditie...

Hai cu mai multe poze.

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 1

un prieten ca prim proprietar al unui e90 330xd a facut cu el din 2005 si pana in 2013 pe la final 425 de mii de km(nu locuieste in Ro prea mult timp pe an), a zis ca o pune de vanzare asa cum este la un pret bun. Nimeni (din Ro) nu a vrut masina aia, macar sa sune, desi arata impecabil.

Rezultatul, a pus-o la 167 de mii si a vandut-o in 2 saptamani dupa ce a fost "asaltat" de telefoane..asa ca , te obliga "piata".

• Like 2