Jump to content

F-ul meu :)

Ionut_FFF

Recommended Posts

Am mai apucat sa fac cateva poze. Cu telefonu..

http://postimg.org/gallery/ak0hm1z2/1f55f642/

Lasa ma atata teoria conspiratiei.

Doamne frumoasa e. :)

Ionut, s-o stapanesti sanatos si fara probleme!

F-urile astea le aseman tot mai mult cu un rechin. Ca tot e in traditie...

Hai cu mai multe poze.

Multumesc!

un prieten ca prim proprietar al unui e90 330xd a facut cu el din 2005 si pana in 2013 pe la final 425 de mii de km(nu locuieste in Ro prea mult timp pe an), a zis ca o pune de vanzare asa cum este la un pret bun. Nimeni (din Ro) nu a vrut masina aia, macar sa sune, desi arata impecabil.

Rezultatul, a pus-o la 167 de mii si a vandut-o in 2 saptamani dupa ce a fost "asaltat" de telefoane..asa ca , te obliga "piata".

Asa am patit si eu cu e46le. A stat la vanzare 2 saptamani, nici un telefon, si pretul era sub medie. Avea 280.000 reali. Am data la un amic.

Sa o stapanesti cu placere Ionut!

Frumoasa foc culoarea !

Multumesc!

Frumos F-ul tau ! Sa te bucuri de el :drinks:

Multumesc! Ce sa mai zic de al tau.. E superb.

M-am uitat si eu dupa 328.. Dar nu am vrut/putut sa mai maresc bugetul. Si gasisem doar unu care fusese lovit. Cred ca chiar asta: http://www.autovit.ro/bmw-328-C32230769.html . Acum cateva luni era vreo 22-23 parca.

Edited by Ionut_FFF

Mai pune poze cu masina.

Cum ti se pare cutia?

Nu am apucat sa fac. Doar astea ce le-am pus. O sa ii fac o sedinta foto :))

Cutia. Imi place. E prima masina automata. Nu stiu exact in oras. E ok sa folosesc Auto hold, chiar daac ma enerveaza la parcat? Sau la semafor (60sec) sa o pun in N,P?

Foarte frumoasa masina, imi plac foarte mult scaunele alea si culoarea ! S'o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea fara incidente ! :)

Multumesc! Da e fain interiorul, dar nu stiu cu ce sa intretin pielea. Trebuie sa caut ceva solutie. Se albastreste de la blugi :p

Edited by Ionut_FFF

Daca o lasi in Drive nu trebuie sa tii frana apasata? Sau frana de mana electronica :)

Pentru auto hold are buton spre deosebire de E60 la care nu se poate dezactiva.

Scuze Ionut, nu vazusem ultimele poze adaugate. Fain interiorul...cam greu sa gasesti combinatia asta de culori, majoritatea sunt negre la tapiterie.

Edited by Andrei_VUV

Daca o lasi in Drive nu trebuie sa tii frana apasata? Sau frana de mana electronica :)

Scuze Ionut, nu vazusem ultimele poze adaugate. Fain interiorul...cam greu sa gasesti combinatia asta de culori, majoritatea sunt negre la tapiterie.

Daca e in Drive trebuie tinuta frana apasata. Daca activez AutoHoldu nu mai trebuie tinuta frana nici in Drive, pleaca singura cand calci pe acceleratie. Doar ca asta e cam enervant la parcat.

Pai nu cred. O las in Drive si gata. Deja am inceput sa ma obisnuiesc :)

drive , nu ai treaba sa pui in P decat daca e vreun semafor idiot de 2-3 min si nu ai chef sa tii picior pe frana . Te vei obisnui si nu-ti vei mai lua manuala vreodata :)) Multa bafta cu ea ,merita un set de jante frumoase , sunt curios ce consum ai in oras cu ea

drive , nu ai treaba sa pui in P decat daca e vreun semafor idiot de 2-3 min si nu ai chef sa tii picior pe frana . Te vei obisnui si nu-ti vei mai lua manuala vreodata :)) Multa bafta cu ea ,merita un set de jante frumoase , sunt curios ce consum ai in oras cu ea

Mersi!

Consumul pe ultimi 1300km e de 8,1. Din astia 1300 cam 750 is afara. In oras estimez 9,5-10. Nu am apucat inca sa il fac la pompa, asta zice calculatorul.

Caut jante pentru vara. Nu stiu daca sa iau mai mari de 18.

doar e60 consuma bine :(

daca are 10 e sub E60 cu 0.5 l poate chiar 1 l depinde de sezon . Trebuie facut consum la pompa . Oricum nu prea conteaza , e mai mult informativ .

Eu as merge pe jante 19 , sunt f multe modele frumoase la F10 . Mie imi plac style m355

Edited by Myx

• 4 weeks later...
Sa te poarte multi km fara incidente. Ai aceeasi combinatie de culoare exterioara / interior ca a mea. Din pacate sunt combinatii pretentioase si vei deveni bun prieten cu spalatoriile. Ai gasit vreo solutie pt cauciucuri( iti iei in continuare run flat sau ai gasit roata de rezerva?

• 2 weeks later...

Sa te poarte multi km fara incidente. Ai aceeasi combinatie de culoare exterioara / interior ca a mea. Din pacate sunt combinatii pretentioase si vei deveni bun prieten cu spalatoriile. Ai gasit vreo solutie pt cauciucuri( iti iei in continuare run flat sau ai gasit roata de rezerva?

Da e mai pretentioasa, dar e faina. Nu imi iau run flat. O sa caut roata de rezerva.