Jump to content

Vibratie schimbator E90 LCI

Recommended Posts

Salut. Mi-am pierdut nopile pe forum incercand sa imi rezolv problema fara a mai deschide un nou topic. Din titlu, oricine isi poate da seama care este problema mea si am mai gasita problema si la alti utilizatori dar nu am gasit nicio rezolvare. Schimbatorul vibreaza la relantiv mult mai tare decat ar trebui si are un joc destul de mare stanga-dreapta.

Am schimbat tampoanele de motor cu unele noi, dar nu s-a schimbat nimic. Tampoanele de la CV au fost verificate si ele la 2 service-uri, iar ambii mi-au spus ca sunt in regula.

Volantul nu are probleme. Am verificat si injectoarele la cele 2 service-uri; unuia nu ii apareau parametrii la injectorul 4(era ceva tester universal folosit pentru a-mi reseta intervalul cand mi-am facut schimbul de ulei) , iar la celalalt nu a dat erori deloc(tester pentru BMW).

Lantul nu bate si nu se aude mai nimic.

O sa atasez un video mai tarziu.

(era ceva tester universal folosit pentru a-mi reseta intervalul cand mi-am facut schimbul de ulei)

Vezi ca intervalul ala se schimba si din BC direct. N-ai nevoie de niciun tester. :)

Apropo de schimbator...si la mine vibreaza in special la rece dar asa a fost de cand am luat masina, de peste 3 ani. Si la modelul anterior cu motorul M47 vibreaza. Nu-i ceva nou.

Edited by Andrei_VUV

Nu am reusit sa fac upload direct aici

Se simte si pe caroserie. Am masina de un an si parca doar acum am simtit vibratia pe caroserie.

As mai avea o problema daca stie cineva despre ea. Uneori, doar cand vrea motorul, are un sunet de rulment, de benzinar cumva in turatii mari. O turez pana la 3000-3500 so las pedala libera, cand ajunge pe la 2700 accelerez puternic si atunci are sunetul acela. Nu imi dau seama de la ce poate fii.

Mecanici sunt destui, pentru asta au spus sa schimb fulia ca are putin joc, dar i-am ascultat cu tamponele si nu vreau sa se repete

Poate fii un sunet de care prevesteste slabirea lantului ? Simt ca ma doboara psihic masina asta..

Zgomotul ala de rulment posibil sa fie si de la distributie sau de la cureaua de accesorii(intinzatorul curelei uzat) dar mai bine du-te la un service si verifica. Dar nu la oricine, la unul care se pricepe la N47 si a mai schimbat,verificat distributii la motorul asta.

Referitor la vibratia din video nu mi se pare cine stie ce. La mine vibreaza chiar mai tare uneori. :)

• Downvote 1