Jump to content

Vand sau schimb jante Style 66.

Recommended Posts

Salutare.

Dupa cum am spus si in titlu, vand sau schimb un set de jante style 66 de E39 M , pe 17.

Jantele sunt originale BMW, arata bine,cu mici urme de uzura, dar foarte intretinute, 8 J toate 4(din cate stiu, cu acelasi J se pun la berlina si cu J diferit la Touring), ET 20.

Au anvelope 225/50/17, singura problema este ca mi-a explodat o anv. si am pus o alta, la aceasi dimensiune, doar ca de iarna si are 3 umflaturi pe laterala, nu pe supraf. de rulare, nu bat, nu sunt sudate, nu sunt strambe(se comporta ok si la 200 km/h).

Jantele le am la pastrare, de iarna am Style 33.

De schimbat, sunt interesat de jante R18, Style 32, M Parallel...sau alte modele pe 18 care sa se potriveasca pe E39.

Pret: 325 Euro, usor neg.

Pentru cei interesati, pot pune poze cu fiecare janta in parte.

0751053796

BFT!

• 2 weeks later...

nu ar trebui sa fie cu 9 j pe spate? nu poti pune niste poze mai detaliate cu ele?

Salut.

Toate cu 8 J se pun pe berlina si doua cu 8 si doua cu 9 se pun pe Touring, eu asa stiam.

Uite poze cu fiecare in parte, dupa cum ti-am zis si la telefon, doua anvelope mai merg un sezon, si doua ar cam trebui schimbate, ca am gasit unul ros pe interior si unul e de iarna ca mi-a explodat cel de vara si l-am pus provizoriu dar are 3 umflaturi pe lateral, nu pe suprafata de rulare, deci nu bat, nu sunt strambe,nu sunt sudate, merg ok si la 180. :)

O singura janta are o zgarietura de vre-o 2 cm, dar nu influenteaza negativ cu nimic.

Daca te hotarasti, ma suni.

Ultimul pret este de 300 de Euro.

BFT!

Salut.

Toate cu 8 J se pun pe berlina si doua cu 8 si doua cu 9 se pun pe Touring, eu asa stiam.

Uite poze cu fiecare in parte, dupa cum ti-am zis si la telefon, doua anvelope mai merg un sezon, si doua ar cam trebui schimbate, ca am gasit unul ros pe interior si unul e de iarna ca mi-a explodat cel de vara si l-am pus provizoriu dar are 3 umflaturi pe lateral, nu pe suprafata de rulare, deci nu bat, nu sunt strambe,nu sunt sudate, merg ok si la 180. :)

O singura janta are o zgarietura de vre-o 2 cm, dar nu influenteaza negativ cu nimic.

Daca te hotarasti, ma suni.

Ultimul pret este de 300 de Euro.

BFT!

salut...ofer 250 euro pe ele

salut...ofer 250 euro pe ele

Salut.

La cerere, postez si poze cu interiorul jantelor, se vede stanta BMW, part number-ul, J-ul, ET-ul...

P.S: M-a prins ploaia de aia se vad stropii aia asa aiurea.

BFT!

Edited by Fan de mic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.