Jump to content

Service

Spintecatoru'

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Service-ul BMW Filaret m-a ajutat pana in momentul de fata sa-mi realizez unicul proiect de tuning BMW din Romania. Ei executand si eu proiectand... am facut o echipa pe cinste... as aminti aici principalii dracusori BMW: George, Ionut, Florin si Nae :blink: .

Poate in viitor si Kattara Motors va fi un Service BMW iubit si dedicat pasionatilor de BMW-uri puternice, cine stie... :)

Edited by CRISTIAN

La service-ul BMW Filaret (str. Spataru Preda) am apelat si eu, de cand am luat BMW-ul, in 2000.

In general, sunt multumit de modul in care lucreaza: curat, politicos, interesat. Singurul lucru pe care il pot reprosa mecanicilor de la Filaret este ca nu respecta intotdeauna cu strictete procedurile recomandate de BMW. De exemplu, cheia dinamometrica e o scula pe care o scot prea rar din raft. Au fost si cazuri in care au cam dat gres cu reparatia (au schimbat simeringurile de la cutia de viteze dar leak-ul a fost doar redus, nu si eliminat).

Am patit o data sa ma trezesc ca au gresit brutal diagnosticarea: mi-au diagnosticat ca fiind defecte 3 brate inferioare (si mi-au cotat pretul: aprox. EUR 500 + manopera), cand realitatea era cu totul alta: un cap de bara defect, 300.000 lei!!

Dar, una peste alta, este OK.

Din pacate, din vara 2003 nu i-am mai vizitat decat pentru a comanda piese de schimb. Manopera a ajuns la nivele cam ingrijoratoare pentru bugetul meu.

Dar ei sunt cea mai buna sursa de piese de schimb, in Bucuresti. In principiu, prefer sa cumpar piese originale BMW si sa efectuez singur reparatia, decat sa cumpar piese mai ieftine din alta parte si din banii economisiti sa acopar (partial) manopera.

Edited by FiveThreeFive

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nu m-as duce la "reprezentanta" BMW din Cluj nici daca ar fi gratis si piesele si manopera.Sunt carpaci toti,iar inginerul sef,desi e meserias adevarat,are niste fite de te doare capu.

Unde imi repar eu masina(vorbesc numai de motor suspensie si directie),se repara numai BMW.Si intotdeauna,desi nu sunt mecanic,ma murdaresc si eu pe maini.Iar preturile sunt mici pentru mine,pentru ca s-ar putea zice ca am "actiuni" la service-ul ala.Dar cateodata,ma enervez asa de tare incat m-as duce in alta parte,pentru ca de fiecare data iese cu scandal,ca din moment ce dupa mine nu castiga bani,prefera sa bage pe altii inainte ca sa traga de pe ei,iar piesele normal ca ar lua poate dublu pe ele daca le-ar da la altii.Dar eu sunt mereu pe faza si cum apare ceva ce imi trebuie,le iau si le bag direct in portbagaj si am terminat discutia.

Nu m-as duce la "reprezentanta" BMW din Cluj nici daca ar fi gratis si piesele si manopera.Sunt carpaci toti,iar inginerul sef,desi e meserias adevarat,are niste fite de te doare capu.

Unde imi repar eu masina(vorbesc numai de motor suspensie si directie),se repara numai BMW.Si intotdeauna,desi nu sunt mecanic,ma murdaresc si eu pe maini.Iar preturile sunt mici pentru mine,pentru ca s-ar putea zice ca am "actiuni" la service-ul ala.Dar cateodata,ma enervez asa de tare incat m-as duce in alta parte,pentru ca de fiecare data iese cu scandal,ca din moment ce dupa mine nu castiga bani,prefera sa bage pe altii inainte ca sa traga de pe ei,iar piesele normal ca ar lua poate dublu pe ele daca le-ar da la altii.Dar eu sunt mereu pe faza si cum apare ceva ce imi trebuie,le iau si le bag direct in portbagaj si am terminat discutia.

5478[/snapback]

Carpaci la reprezentanta?!Ce inseamna mai exact carpaci?

Am zis ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.

Trebuie sa mai dau o explicatie.La Cluj nu este Automobile Bavaria.Este o firma Auto Transilvania care cica ar fi dealer autorizat BMW.

Iar cei care lucreaza acolo mai bine zis,nu se pricep.Inginerul sef are scoala intr-adevar,stie tot,dar el nu se murdareste pe maini.

Nu este numai parerea mea,sunt zeci de proprietari de BMW care nici nu vor sa auda de ei.Fac o lucrare de 1 ora in 10 ore si normal ca apoi iti ia manopera la ora,si dupa ce iti da masina si pleci cu ea,de fiecare data trebuie sa te intorci pentru ca nu stiu ce au uitat sa faca.Numai spun ca la cineva i-au strans bucsile din brate cu rotile suspendate si dupa o luna au crapat si a trebuit sa le schimbe din nou,si binenteles ca nu au recunoscut ca a fost vina lor.Sau au facut test pe calculator si i-au spus la proprietar ca cutare si cutare cilindru nu are compresie si trebuie segmentat motorul.Iar de fapt respectivu a schimbat apoi injectoarele si masina merge si azi dupa 3 ani perfect.Tot felul de magarii marunte.

Unde va duceti masina cand are probleme sau pentru mentenanta periodica?

920[/snapback]

astazi am avut ocazi sa cunosc un mecanic super, si iubitor de bmw-uri in mod special. am inteles ca are un service in colentina. cand aflu exact unde este, adica pe la sf. lui ianuarie, cand ma duc la un check up complet, va spun si voua

• 2 months later...
astazi am avut ocazi sa cunosc un mecanic super, si iubitor de bmw-uri in mod special. am inteles ca are un service in colentina. cand aflu exact unde este, adica pe la sf. lui ianuarie, cand ma duc la un check up complet, va spun si voua

5740[/snapback]

Salut, io stau in Colentina, iar mecanicul pe Antiaeriana... si ma cam enerveaza sa travesez orasu' de fiecare data cand am cate o problemuta..

Imi poti zice te rog un reper/numar de telefon al mecanicului tau?

La mine merge :blink:

"Service auto:

BMW – Tel. 021 336.36.60; e-mail: bmw@filaret.ro

Daewoo – Tel. 021 335.97.29; e-mail: bu28@artelecom.ro

Renault Autoturisme – Tel. 021 335.36.50; e-mail: renault@filaret.ro

Renault V.I. – Tel. 021 335.97.29; e-mail: bu28@artelecom.ro

Dacia, Aro, TV – Tel. 021 335.24.42; e-mail: office@filaret.ro

Transport marfa – Tel. 021 335.24.42; e-mail: office@filaret.ro"

Edited by zixx

Salut, io stau in Colentina, iar mecanicul pe Antiaeriana... si ma cam enerveaza sa travesez orasu' de fiecare data cand am cate o problemuta..

Imi poti zice te rog un reper/numar de telefon al mecanicului tau?

15591[/snapback]

pot sa iti spun ca are serviceul pe strada toporului. saptamana ajung sa schimb bara de directie si cureaua de distributie, si il intreb daca vrea si alti clienti. asta daca nu te duci tu in recunoastere pe la el pe la sevice. mi-e greu sa iti spun unde vine strada, dar pot incerca: in intersectia mare unde coboara sos. fundeni in sos. colentina, cum vii de pe colentina, faci stanga la semafor, pe langa blocuri, si mergi inainte pana se termina asfaltul, apoi a treia straduta la dreapta este toporului.

mai clar nici ca se poate :blink:

Guest tommyone
Nu stiu daca intereseaza pe cineva,dar pe strada doamna ghica undeva pe la jumate pana in calea ferata(baicului) e un turc care repara multe din masinile(straine) bosilor din politie etc.Mie mi-a reparat Rechinu si nu a fost ff scump.De fiecare data am vazut masini de lux pe acolo.Specialitatea lui:Bmw si mert dar se baga (si repara)la toate.Toata lumea din zona stie ca face treaba.