Jump to content

Service

Spintecatoru'

Recommended Posts

• 2 months later...
Nu stiu daca intereseaza pe cineva,dar pe strada doamna ghica undeva pe la jumate pana in calea ferata(baicului) e un turc care repara multe din masinile(straine) bosilor din politie etc.Mie mi-a reparat Rechinu si nu a fost ff scump.De fiecare data am vazut masini de lux pe acolo.Specialitatea lui:Bmw si mert dar se baga (si repara)la toate.Toata lumea din zona stie ca face treaba.

16197[/snapback]

Poti sa imi zici mai exact unde anume e turcul asta?

Eventual si niste preturi la ce anume ai facut tu?

Poti sa imi zici mai exact unde anume e turcul asta?

Eventual si niste preturi la ce anume ai facut tu?

25373[/snapback]

Tot respectul dar BMW FILARET nu a putut sa ma ajute cu nimik cand masina era bolnava...au dat din umeri si mi-au luat si bani...Am gasit un service chiar la o zi dupa ce am fost la Filaret si mi-a rezolvat problema...

Nu cred aca o masina care deja are 12-13 ani vechime si poate chiar mai mult se merita sa mai mergi cu ea la reprezentanta...parerea mea

Nu cred aca o masina care deja are 12-13 ani vechime si poate chiar mai mult se merita sa mai mergi cu ea la reprezentanta...parerea mea

25375[/snapback]

"Cine nu are putere financiara mare,cu tot respectul,ii recomand sa nu cumpere BMW.Va fi repede dezamagit".

Declaratia directorului general al reprezentantei BMW in Romania la un an de functionare(aproximativ :blink: ),declaratie citita in presa .

Unde va duceti masina cand are probleme sau pentru mentenanta periodica?

920[/snapback]

De la Automobile Bavaria inspre podul de la otopeni, pe partea cu Automobile Bavaria este o unitate militara, vis avis de intrarea la unitatea militara peste calea ferata este un service care numai cu BMW se ocupa. Raportul calitate pret este OK + ca se gasesc piese consumabile (gen sticla de oglinzi) la preturi de aprozar.

Recomand sa se faca discutia cu Bogdan - proprietarul pravaliei. Cam toti baietii de la service am observat ca cunosc "datele problemei" despre orice model dar au in mod frecvent o adanca durere in ......

Edited by zixx

eu refuz sa imi duc masina la service la dealers numai daa e noua si tre sa o duc pentru garantzie. Am un garaj destul de mare si tot ce imi trebuie plus imi place sa imi repar masina pentru ca stiu ca o fac cu mana mea si dupa o saptamana nu se strica altceva cum se intampla la dealers. Am cartea technica de la BMW pentru modelul meu si de ce sa dau 160$ AUD la BMW Service sa imi puna ulei de 30$ cand ma costa 60$ AUD pentru Mobil1 5-30 si $20AUD pentru un filtru de ulei si imi fac eu schimbu de ulei si resetez computerul. De ce sa platesc 180$ AUD sa imi schimbe ei coolant'ul cand iau coolant de la BMW cu 60$ si il schimb eu in 35min ? Nam avut inca o problema pe care sa nu o fixez eu defapt nu am avut probleme cu BMW inafara de general maintenance (ulei, filtre, becuri) Mam dus la BMW sa imi dea un bec de faza lunga si au vrut $40 AUD plus $58 AUD sa imi puna ei, lam luat cu $8 AUD si lam pus eu (Hella) si nu vad nici o diferentza, ei defapt tot Hella folosesc cred. Sensori de la frane (aia cand placutzele sunt gata) lam scos si legat cu un zip-tie de un bracket....doar nu sunt tampit sa dau la BMW $60 AUD pe 2 sensori defiecare data cand schimb placutzele.

my $0.2 worth

Guest butcky
astazi am avut ocazi sa cunosc un mecanic super, si iubitor de bmw-uri in mod special. am inteles ca are un service in colentina. cand aflu exact unde este, adica pe la sf. lui ianuarie, cand ma duc la un check up complet, va spun si voua

5740[/snapback]

Emil??? cu VEC-ul??? :blink:

Emil??? cu VEC-ul??? :blink:

25922[/snapback]

nu, cornel :) si chiar e ok. din pacate,nu prea reusesc eu sa ajung de cate ori ar trebui. si nici nu ii pot lasa masina. stau pe capul lui cat trebuie sa rezolve problema pentru care m-am dus, si gata. poate in vacanta sa ii las monstrul vreo 2 zile, sa-l ia din cap in cap, i sa stiu tot ce e de facut...

• 3 years later...

ATENTIE MAXIMA !!! BMW FILARET PRACTICA PRETURI MAI MARI CU 10% DECAT BAVARIA !!! Iar din punct de vedere al profesionalismului si al calitatii lucrarilor se claseaza sub mediocru.

FACETI TOT POSIBILUL SA EVITATI SA AJUNGETI LA BMW FILARET !!!

Din proprie experienta am incercat sa comand piese de e39 care la Bavaria costa 1395 lei iar la BMW Filaret mi-au cerut 1540 lei !!! :)

Daca Bavaria are preturi piperate , am trait sa o vad si pe asta , BMW filaret cu preturi mai mari , se pare ca le-a ajuns cutitul la os si fac tot posibilul sa jecmaneasca si putinii clienti care mai calca pe la ei .

Eu si cateva cunostinte avem o experienta foarte nefasta cu acest service si cu angajatii lui. De fiecare data am avut probleme cu ei si discutii si am ales sa nu mai ajung pe acolo.

Cand diagnosticheaza o fac gresit in ideea de a incerca sa te scuture de bani , au o politica ridicola de a face doar reparatii cu piesele lor asa-zis "originale" si la preturi umflate.

Foarte multi au plecat cu problemele nerezolvate dupa ce au lasat 300-500 euro in manopera si diverse piese schimbate in urma unei diagnoze intentionat eronate.

Managerul acestui service este impertinent si lipsit de orice urma de bun simt !!!

La urma urmei nu au licenta BMW si nu o vor obtine niciodata !!!

Categoric ar trebui sa se rezume la Daewoo si Renault pt ca nu au pregatirea necesara si cadrul pt a repara BMW.

Evitati sa ajungeti la BMW Filaret !!!

Edited by Spy525dA

• 1 year later...