Jump to content

Jante Styling 156 16'

Recommended Posts

Vand un set de jante Styling 156 pe 16' cu ET34 (E90), toate sunt echipate cu anvelope Michelin Energy Saver 205/55R16.

Sunt echilibrate, le-am folosit pe un E46 si inlocuit cu unele de 17'.

Am 4 bucati in stare buna + una care a luat o bordura ceva mai in forta dar ruleaza uniform chiar si la viteze mari, a fost folosita ca rezerva incepand de anul trecut.

Pret 1500ron pentru toate 5 cu anvelope

Le vand si separat:

800ron - 5xJante (4 OK + una nu chiar OK, gratis)

500ron - 2xCauciucuri aproape noi, DOT2013 rulate maxim 1500 de km (folosesc masina rar, au costat 900ron acum un an)

300ron - 3xCauciucuri cu DOT2010, eu zic ca se mai pot folosi 1 sau 2 ani

Pentru detalii PM sau aici pe forum

Ofer transport in jurul Sibiului si montaj gratis in Sibiu

Edited by serjul
  • Like 1

• 2 weeks later...

Am dat anvelopele, mai raman jantele, 800ron + una de rezerva cu anvelopa Michelin Energy Saver 205/55R16 DOT.11/2010.

Stiu ca nu este cel mai reusit model de E90 dar pe E46 arata ceva mai bine cu ET34 (am pus si o poza).

Daca mai este nevoie sa specific, nu sunt sudate sau ovalizate (am mai pus o poza pe fond floral, asa de primavara :) ).

Accept si schimb cu Styling 42 pe 16' http://felgenkatalog.auto-treff.com/thumbnails/t_042.jpg sau jante de aliaj pe 16' pentru VW Passat, ofer si diferenta daca este cazul.

:polling:

Daca aveti vre-o oferta putem discuta, nu prea am ce face cu ele, nici macar sa le fac de iarna pentru ca nu folosesc masina iarna, asa ca accept schimburi si cu diverse retrofit-uri (monitor 16:9, perdeluta electrica, HK, oglinzi rabatabile automat, scaune sport, etc + diferenta, dupa caz).

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.