Jump to content

Next Level Shit 520D LCI

ReSp3cT

Recommended Posts

Am vazut si eu ca ti-au lovit masina. Chiar ti-o admiram; cred ca e prima masina cu pachet m si scaune confort din fabrica. M-am tot uitat si eu dupa asa ceva, si tot ce am gasit a fost cu scaune sport la pachet M.

Cum de nu ti-ai facut casco? Cand dai 17k pe ceva, indiferent ce ar fi nu vrei sa iti asiguri investitia? Mie mi se pare un risc destul de mare, mai ales ca la masinile astea, orice chestie nasoala se intampla, costa o gramada...

Edited by mcliviu

Prietenul asta de la sala vad ca e norocos ca te are aproape :)

Odata la 1 an mai schimba si el masina.

Dar tu ti-ai reparat E60 de vrei sa faci schimbul ?

Ba man inca este in reparatii, la sfarsitu luni ianuarie cred ca o sa fie gata.Omu a ramas fara permis o luna si a zis ca imi da masina lui de acu si o ia el pe a mea din service cand e gata.El de mult vroia sa imi recumpere masina si cu cash dar acum ca imi schimba astia toata mecanica pe spate + grup cred, 2 jante noi..incerc sa o vopsesc si total o vrea mai rau :)

Reparatia o sa ajunga undeva la 500mil

Am vazut si eu ca ti-au lovit masina. Chiar ti-o admiram; cred ca e prima masina cu pachet m si scaune confort din fabrica. M-am tot uitat si eu dupa asa ceva, si tot ce am gasit a fost cu scaune sport la pachet M.

Cum de nu ti-ai facut casco? Cand dai 17k pe ceva, indiferent ce ar fi nu vrei sa iti asiguri investitia? Mie mi se pare un risc destul de mare, mai ales ca la masinile astea, orice chestie nasoala se intampla, costa o gramada...

Pff sti cum e omu hai frate ca nu mi se intampla chiar mie...pe premiza asta am mers si eu...Dar acum cu siguranta o sa imi fac. :hmm:

• Like 1

Nu...pai trb sa treaca de 14-15k ca sa fie dauna.

Abia astept sa o scot.. treaba e ca nu prea mai vreau nici eu sa o dau acum....La 530 este impozitul mare, asigurarea la fel...Am numai de pierdut :)

au incarcat baietii exact cat trebuie....negociaza la pret cu tov tau, mai bine o faci in regim propriu si diferenta o tii pentru alta combinatie... esti prea sentimental :flowers:

Se pune chiar si pe 520d/320d....e optional si nu e smg, ci cutie sport.

In anunt scrie SMG...de aia intrebam :)

SMG exista doar la M.

impozitul mare, asigurarea la fel...Am numai de pierdut :)

Pai pregateste-te de vreo 50 mil per total in cel mai bun caz , ca din 2015 cresc iar preturile la RCA.

Edited by Andrei_VUV
  • Downvote 1

au incarcat baietii exact cat trebuie....negociaza la pret cu tov tau, mai bine o faci in regim propriu si diferenta o tii pentru alta combinatie... esti prea sentimental :flowers:

Numai am cum sa o iau in regim propriu ca deja au venit piesele tot....

Aveeti idee daca or sa faca astia fente, eu aveam parbrizu spart in partea dreapta dar acum de la accident mi sa spart in partea soferului....?Le`am zis astora de la service sa il trimita de schimbat la reconstatare...Trb e ca crapatura a aparut acum cam 2-3 sapt dupa ce au trimis devizu.Cred ca din cauza la frig.

• 2 weeks later...

Ieri ma sunat omul de il am la service si mi-a zis ca a iesit masina super bine, maine am sa merg sa ma conving....numai am rabdare :) A mai ramas de vopsit si dupa directia facuta tot ce mai trebuie.

Am o intrebare oare daca imi schimba stopul de pe dreapta exista posibilitatea sa traga mai mult curent fata de cel vechi cum se intampla la xenon si dupa se arde cel vechi .. ?Tind sa cred ca la stopuri nu ar fi probleme...?

Edited by ReSp3cT

In trecere azi sa vad ce se mai intampla cu masina...tot raul spre bine este aproape gata..

In partea dreapta mai era de reglat soft closeu si cam atat.... abia astept sa o reconduc.Masina a iesit neasteptat de bine.

+ parbrizu astept raspuns sa vad daca va fi inlocuit.

post-41780-0-14057400-1421854078_thumb.jpg

post-41780-0-91306700-1421854084_thumb.jpg

post-41780-0-09567200-1421854110_thumb.jpg

post-41780-0-60613000-1421854135_thumb.jpg

• Like 1

Din poza nu-mi dau bine seama, dar parca tips-ul de la toba ii prea iesit inafara.. nu ar trebui sa fie mai inauntru?

Asa pare din poza.. sau ii din cauzaa unghiului din care ai facut tu pozele..

Edited by mdln

Din poza nu-mi dau bine seama, dar parca tips-ul de la toba ii prea iesit inafara.. nu ar trebui sa fie mai inauntru?

Asa pare din poza.. sau ii din cauzaa unghiului din care ai facut tu pozele..

Sa sti ca nici nu am bagat de seama da chiar pare iesit din poze, am sa ma uit mai atent cand ma duc la masina vineri.

post-41780-0-03896400-1421855943_thumb.jpg