Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

intrebare pachetul M la BMW e39

BMWM6rush

Recommended Posts

Salut,

Am si eu o nelamurire:

M pachetul la bmw, cel din fabrica, nu trebuie sa contina bara fata M, bara spate M, praguri, eleron si trapa neaparat?

Nu sunt sigur de acest lucru, ca daca nu are trapa de exemplu, nu e pus din fabrica, e pus ulterior.

Puteti sa ma lamuriti?

Multumesc,

Trapa nu are treaba cu pachetul M, trebuie sa aiba plafonul negru (la interior).

multumesc de raspuns,

Da ai dreptate, uitase treaba asta cu plafonul negru. Si daca masina care ma intereseaza nu are plafon negru, dar are pachet M exterior, trag concluzia ca nu e de fabrica pus?

Bine, nu ca ar fi o crima, dar sunt eu curios.

Nu are praguri. Nu exista praguri de M la E39.

Trapa nu are legatura cu pachetul M, exact asa cum ti s-a scris si mai sus.

Eleron la fel, n-are treaba cu pachetul M.

Pachetul M la E39 inseamna bara fata, bara spate, ornamente interioare de prag inscriptionate ///M.

Si, in caz ca vei intreba, eleronul e pus doar pe M5 E39. Oglinzile de M la fel, doar pe M5 E39.

Uneori masinile cu pachet M de fabrica vin si cu suspensie sport de fabrica, dar nu este o regula.

Nu are praguri. Nu exista praguri de M la E39.

Trapa nu are legatura cu pachetul M, exact asa cum ti s-a scris si mai sus.

Eleron la fel, n-are treaba cu pachetul M.

Pachetul M la E39 inseamna bara fata, bara spate, ornamente interioare de prag inscriptionate ///M.

Si, in caz ca vei intreba, eleronul e pus doar pe M5 E39. Oglinzile de M la fel, doar pe M5 E39.

Uneori masinile cu pachet M de fabrica vin si cu suspensie sport de fabrica, dar nu este o regula.

Mersi mult, da am observat ulerior ca BRANDEX a scris ca NU are praguri de M e39/ a fost greseala mea.

Si plafonul negru de interior, nu se refera mai mult la pachet nefumatori decat la faptul ca face parte din caracteristicile unui pachet M?

N-are nici o treaba pachetul nefumatori cu nuanta plafonului.

multumesc pentru lamuriri si scuza-ma ca nu m-am exprimat corect.

Ma grabesc sa scriu si scriu prostii.. :) vroiam sa spun/sa intreb: plafonul negru din interior nu se refera mai mult ca este o optiune pentru fumatori(pachet fumatori), decat un element al pachetului M, pe langa ce ai mentionat tu(bara fata si spate + ornamente interior M)? Mai exact care e faza cu plafonul negru?

multumesc pentru lamuriri si scuza-ma ca nu m-am exprimat corect.

Ma grabesc sa scriu si scriu prostii.. :) vroiam sa spun/sa intreb: plafonul negru din interior nu se refera mai mult ca este o optiune pentru fumatori(pachet fumatori), decat un element al pachetului M, pe langa ce ai mentionat tu(bara fata si spate + ornamente interior M)? Mai exact care e faza cu plafonul negru?

Faza cu plafonul negru este ca acesta FACE PARTE DIN PACHETUL M. La fel ca si volanul M, elementele de pe praguri M, footrest M, etc. Nu are absolut nici o treaba cu pachetul fumatori/nefumatori.

Edited by Alin KIR

Faza cu plafonul negru este ca acesta FACE PARTE DIN PACHETUL M. La fel ca si volanul M, elementele de pe praguri M, footrest M, etc. Nu are absolut nici o treaba cu pachetul fumatori/nefumatori.

si daca masina la care ma uit eu nu are plafonul negru dar are pachet M exterior..sa inteleg ca e pus ulterior de detinator?

Da. Daca venea din fabrica cu pachet M, trebuia sa aiba plafonul negru. Pune niste poze cu masina respectiva sau un VIN number.

nu am..dar iti dau link-ul daca vrei sa te uiti. http://www.autovit.ro/bmw-520-C32604001.html

e frumoasa masina... e facuta, ca unele chestii care le are pe ea se dau cap in cap.Nu e asta problema, eu intrebam ca sa stiu eu exact cum sta treaba cu pachetul M. Referitor la ce ai zis tu, legat de volan m, footrest etc. Acelea sunt elemente de interior, om daca vrea sa-si cumpere bmw si vrea pachet M exterior, doar in exterior, cele de interior pot fi standard. Adica nu poti spune,ma gandesc, ca nu e pus de fabrica pachetul M exterior daca masina in interior nu are volan M, footrest..etc. Corect? Si de plafon ma gandesc ca tot asa poti sa pui problema. Plafonul tine de interior, tu ca si cumparator poti cere pe masina sa ai doar pachetul exterior de M.

Frumoasa masina! Nu stiu ce sa zic, nu mi se pare in regula volanul acela pentru un FL din 2002, iar eu nu prea am vazut E39 numai cu pachet M exterior ( de fabrica ).

Cam asa ar trebui sa arate un E39 FL din 2002 cu pachet M: http://www.mobile.de/ro/marcă/bmw/model/520/vhc:car,pgn:9,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2002-01,frx:2003-12,ger:manual_gear/pg:vipcar/191774571.html Masina din link-ul pus de tine e posibil sa fi avut doar interior sport, iar ulterior sa i se fi adaugat pachetul M exterior. Astfel explicandu-se si lipsa plafonului negru. Mai multe nu stiu. Poate un posesor de E39 de pe forum te poate lamuri in privinta asta.

Edited by Alin KIR

Frumoasa masina! Nu stiu ce sa zic, nu mi se pare in regula volanul acela pentru un FL din 2002, iar eu nu prea am vazut E39 doar cu pachet M exterior ( de fabrica ).

Cam asa ar trebui sa arate un E39 FL din 2002 cu pachet M: http://www.mobile.de/ro/marcĂŁ/bmw/model/520/vhc:car,pgn:9,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2002-01,frx:2003-12,ger:manual_gear/pg:vipcar/191774571.html Masina din link-ul pus de tine e posibil sa fi avut doar interior sport, iar ulterior sa i se fi adaugat pachetul M exterior. Astfel explicandu-se si lipsa plafonului negru. Mai multe nu stiu. Poate un posesor de E39 de pe forum te poate lamuri in privinta asta.

mai mult ca sigur pachetul exterior e pus de el. Am vb cu proprietarul si mi-a spus ca puse au fost oglinzile si eleronul, dar barile fata/spate nu a mentionat nimic. Nu prea stie omu de ea multe, ca abia a luat-o si vrea sa o vinda ca si-a luat un audi din 2011. Nu e el cel care a facut-o. El asa a luat-o.

Mda..m-am lamurit in mare. Multumesc mult. Da link-ul trimis de tine te ajuta ca sa vezi si interiorul cum arata si exteriorul. Asta care o urmaresc eu m-a cam incurcat..si daia eram curios cum fac cei de la BMW una,full M..sau doar exteriorul..si daca e doar exteriorul, cum arata interiorul.

Aici la masina asta pe care am postat-o sunt amestecate..si de aceea cred ca a facut-o el.

din ce stiu eu pachetul M vine cu bara fata(+grila T)/spate,volan M,plafon negru si scaune sport cu alcantara pe aripioare.

masina din link este al user-ului Flavius care a mai avut un e46,pe care l-a dat de bun si neaccidentat,cand defapt masina fusese dauna totala,iar volanul dp masina asta este de NFL,deci a fost schimbat.

cere cod-ul VIN si o sa te lamurresti. ;)

Volanul asta nu e ala cu airbag single-stage, dar care in 2000 a fost si dual-stage avand acceasi forma si merge pus si pe FL? Stiu ca e39-le din 2000 imbina elemente de nFL cu FL, inclusiv instalatiile si stiu ca s-a mai discutat de modelul asta de volan. In ce priveste masina, arata prea bine la banii astia...sa nu fie prea bine pt a fi adevarat!

Volanul asta nu e ala cu airbag single-stage, dar care in 2000 a fost si dual-stage avand acceasi forma si merge pus si pe FL? Stiu ca e39-le din 2000 imbina elemente de nFL cu FL, inclusiv instalatiile si stiu ca s-a mai discutat de modelul asta de volan. In ce priveste masina, arata prea bine la banii astia...sa nu fie prea bine pt a fi adevarat!

Intr-adevar sunt multe puse la ea. Volanul nu e de pe modelul asta care e unul FL. Oglinzile sunt de M5, eleronul tot asa. Sunt multe puse, dar nu asta e problema.

De asemenea masina mi-a spus omul ca e adusa din germania, si la ea ce s-a modificat, s-a modificat acolo si nu in romania. Nu ma deranjeaza ca s-au pus aceste elemente de M pe ea, nici ca ea e revopsita, atata timp cat e bine vopsita. Problema e sa nu aibe ceva belele mari la motor sau sa nu fi fost dauna totala(m-a pus pe ganduri Marius0303) :) dar asta tine de mine, ca pana la urma nu o iau doar dupa poze. Ma duc si o vad.

..insa.. topicul a plecat de la aceasta curiozitate a mea, care inca e cu semnul intrebarii, legata de pachetul M. Am inteles ca pachetul M exterior la e39 vine cu bara fata, bara spate si ornamentele interioare de pa pragurile masinii. ATAT. Apoi interiorul poate fi standard, sau trebuie si el sa contina volanul M, footrest-ul, schimbatorul, plafonul negru si scaunele sport?

Ma gandesc atunci cand cumperi o masina noua, poti sa ceri pachet M exterior si atat, fara volan, schimbatorul sau alte elemente M in ea, doar pentru simplu fapt ca asa vrei tu. Vrei doar exteriorul si atat, interiorul sa fie business sau standard cum vreti sa-l numiti. Sau daca ceri pachet M, neaparat fiind noua masina, cei de la BMW pun si elementele exterioare si cele interioare de M?

Intr-adevar sunt multe puse la ea. Volanul nu e de pe modelul asta care e unul FL. Oglinzile sunt de M5, eleronul tot asa. Sunt multe puse, dar nu asta e problema.

De asemenea masina mi-a spus omul ca e adusa din germania, si la ea ce s-a modificat, s-a modificat acolo si nu in romania. Nu ma deranjeaza ca s-au pus aceste elemente de M pe ea, nici ca ea e revopsita, atata timp cat e bine vopsita. Problema e sa nu aibe ceva belele mari la motor sau sa nu fi fost dauna totala(m-a pus pe ganduri Marius0303) :) dar asta tine de mine, ca pana la urma nu o iau doar dupa poze. Ma duc si o vad.

..insa.. topicul a plecat de la aceasta curiozitate a mea, care inca e cu semnul intrebarii, legata de pachetul M. Am inteles ca pachetul M exterior la e39 vine cu bara fata, bara spate si ornamentele interioare de pa pragurile masinii. ATAT. Apoi interiorul poate fi standard, sau trebuie si el sa contina volanul M, footrest-ul, schimbatorul, plafonul negru si scaunele sport?

Ma gandesc atunci cand cumperi o masina noua, poti sa ceri pachet M exterior si atat, fara volan, schimbatorul sau alte elemente M in ea, doar pentru simplu fapt ca asa vrei tu. Vrei doar exteriorul si atat, interiorul sa fie business sau standard cum vreti sa-l numiti. Sau daca ceri pachet M, neaparat fiind noua masina, cei de la BMW pun si elementele exterioare si cele interioare de M?

Ti s-a mai spus in posturile anterioare ce trebuie sa contina un pachet M la E39. Suna-l pe om, cere-i VIN numberul si convinge-te!

Ti s-a mai spus in posturile anterioare ce trebuie sa contina un pachet M la E39. Suna-l pe om, cere-i VIN numberul si convinge-te!

pentru problema asta nu am ce sa fac cu VIN-ul..pentru ca e clar ca masina nu a avut din fabrica ce e pe ea acum.100%

VIN-ul nu raspunde la intrebarea mea, care e una generala, nu e legata de acest e39.

Service Premium m-a lamurit(daca asa e cum spune el) cu pachetul exterior M(adica:bara fata, bara spate si ornamentele de pe praguri). Dar cu interiorul sunt mai multe pareri din ce am observat. Pe mine ma intereseaza ce iti pune producatorul atat la interior cat si exterior cand tu ceri o masina cu pachet M.

Exista aceste doua optiuni: pachet M exterior si pachet M interior? Sau exista optiunea pachet M cu elemente care sunt puse si la interior si la exterior?