Jump to content

polish

bobi11

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
mda ..100 E

209489[/snapback]

Ai dreptate, este cam scump. Am facut eu cu 130 RON. Cam atat a facut, de vreo 3 spalaturi si o ceara. Depinde mult de ce anume vrei sa obtii si in mod sigur si de buget. Cred ca insa ieftin si prost nu prea mai trebuie acceptat. Succes oricum

Nu au servicii de polishare  pt  clienti ..evident ca fac si polish  cu masina ..ei avand si ..vopsitorie ... folosesc acolo !

209510[/snapback]

ce vrei sa spui, pana la urma_?

au polish, vand polish si polisheaza auto in service/ul propriu. ce alte servicii sa mai aiba?.....

• 4 weeks later...
azi am gasit o super oferta la polishare ..la un service care face doar servicii de genul acesta .. Dupa recomandari ar fi buni ..folosesc Auto magic ..in fine ..m-am programat sambata viitoare ...sa vedem ce iese ..Cand am ajuns eu era un S class terminat ..iesise impecabil Edited by myxage

azi am gasit o super oferta la polishare  ..la un service  care  face doar servicii de genul acesta .. Dupa recomandari ar fi buni ..folosesc Auto magic ..in fine ..m-am programat sambata viitoare ...sa vedem ce iese ..Cand am ajuns eu era un S class  terminat ..iesise impecabil

221341[/snapback]

Daca sunt cei de pe Energeticienilor nu o sa fi dezamagit...

Sunt cei mai tari .... :blink:

eu am lucrat la top lac (glasurit) in timisoara. din cate stiu eu, fac si polish, si dupa parerea mea, e mai ok ca la expert detailing, no offence. gandeste-te ca ei se ocupa numai de vopsea/suprafata masinii. au produse foarte profi, de ex un polish abraziv de la glasurit (care scoate impuritati si zgarieturi), iar dupa aceea un polish fin 3M, care da luciu. dar asta e parerea mea, nu stiu cu ce lucreaza expert detailing sau standox, dar ca sa citez dintr-un film celebru (trainspotting :) ) "choose glasurit, choose life...." :blink:

eu am lucrat la top lac (glasurit) in timisoara.  din cate stiu eu,  fac si polish, si dupa parerea mea, e mai ok ca la expert detailing, no offence.  gandeste-te ca ei se ocupa numai de vopsea/suprafata masinii.  au produse foarte profi, de ex un polish abraziv de la glasurit (care scoate impuritati si zgarieturi), iar dupa aceea un polish fin 3M, care da luciu.  dar asta e parerea mea, nu stiu cu ce lucreaza expert detailing sau standox, dar ca sa citez dintr-un film celebru (trainspotting :) )  "choose glasurit, choose life...."  :)

221416[/snapback]

..poate cei din Timisoara sunt mai seriosi .. aici am dus masina la vopsit o usa ..si mi-au gazat o parte din aripa spate . :blink: ..si au lasat-o asa ..s-ar fi putut rezolva cu un polish profesional .... ..ca sa nu mai zic de alte probleme ..nu vreau sa detaliez ...s-a lasat cu scandal ...Am evitat sa mai merg la ei pt orice alt serviciu !...Din pacate eu nu pot sa-i recomand :) Poate au fost cazuri in care au fost mai seriosi sau au facut treaba buna !..

Edited by myxage

Eu m-am documentat in ultima vreme, si cred ca imi voi lua car buffer/polisher si solutii de polish Mafra si o sa imi fac polish cand vrea mushiul meu.

Aparatul e la vreo 100$, dar ma tine ani de zile, iar solutiile: 1 abraziva, una de finish si ceara (eventual si swirl remover) ajung la vreo 2 mil, dar ajung pt 3-4 folosiri.

Edited by studio54

Eu m-am documentat in ultima vreme, si cred ca imi voi lua car buffer/polisher  si solutii de polish Mafra si o sa imi fac polish cand vrea mushiul meu.

Aparatul e la vreo 100$, dar ma tine ani de zile, iar solutiile: 1 abraziva, una de finish si ceara (eventual si swirl remover) ajung la vreo 2 mil, dar ajung pt 3-4 folosiri.

221782[/snapback]

Daca nu ai mai facut asa ceva ..fara experienta nu te sfatuiesc .....Operatia e costisitoare ca energie si timp ..si poti avea nesansa sa nu iasa ..chiar daca folosesti materiale bune .STratul de lac poate fi deja subtiat si daca te mai joci si tu pe el ... :blink: ..Eu unul am incercat cu o masina de polish ..si cand am vazut ce porcarie iese ..am renuntat instant ..desi aveam toate solutiile posibile ...Sfatul meu e sa te mai gandesti !.Rezuma-te la aplicare manuala daca vrei sa faci ceva singur Din pacate nu e prea eficient .. Mai cauta oferte pe piata ...Gasesti la preturi rezonabile servicii detailing pt exterior ..care merita din plin .....Cand ai sa vezi ce munca este ..ai sa fii fericit ca nu te-ai bagat tu :)

Edited by myxage