Jump to content

polish

bobi11

Recommended Posts

rugamintea mea este sa nu incurci itele si sa ma numesti asociat al tau!! eu sunt persoana fizica,fac polish din dragoste pt masini si pasiunea mea nu are limite,totul a inceput cxa un hobby si la multi amici nu le-am luat un ban pt asa ceva.la mine cine nu e multumit de ceea ce am facut pe le si masina lui nu ii iau banii nici daca ma roaga si daca tu imi arati un pasionat de masini care baga 1.800.000 euro in paste si fel de fel chestii doar ca ii place lui cum arata rezulatatul muncii lui ,spune-i sa ma caute sa il cinstesc !! orice faci la o masina daca nu ai pasiune si dragoste pt ea si pt ceea ce faci poti sa faci de mii de ori ca tot nu iese!!

228242[/snapback]

Eu ma refeream la posturile lui mar3005 referitoare la Mania Detailing.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fac polish profi, cu regenerari plastic ,folosesc paste profi,am ca proba pt cine vrea sa vad acum iese un golf megru metal facut,fara halouri sau oric3e alte rotocoale cum spuneti voi.pretul este 100 euor daca e neagra sau culoare f inchisa si 80 restul.sunt din timisoara si expert detailingul sincer il bag in buzunar si ca pret si ca si calitate.  0722.731.741 bogdan  timisoara

228233[/snapback]

Ce inseamna cu regenerari plastic? Pretul e cu TVA cu tot? Faci si interiorul? Dai factura? Cat dureaza?

tot ce este ornament,maner usa,grila bara etc inclusiv bordul este dat cu un dressing ce il face sa revina la propietatile initiale (culoare-elasticitate etc) isi pastreaza in timp calitatea aceasta si nu dispare dupa spalarea cu spuma activa,spuma ce eu nu o recomand sub nici o forma ca si mod de spalare a unei masini,ataca lacul si daca acesta este in strat subtire loveste si in vopsea,dand un aspect mat.exista apa si jet puternic si eu am o alta metoda:masinile mele le spal cu sampon si fara sa le frec cu un burete sau te miri ce,in loc de spuma activa in pistoil pun sampon manual,si clatesc la 120 de atmosfere jet cu apa calda.simplu si eficace.spuma activa nu face bine masinii sub nici o forma,sa nu mai spun ca uneori nici macar nu inmoaie !! cat despre factura nu pot sa dau caci nu am firma,am inceput din placere si o fac tot asa in continuare dar cineva treb sa platesca pastele,buretiii,servetelele after polish care sunt de unica folosinta etc etc,iar ca durata in jur de 10 ore daca e inchisa la culoare sau neagra si 8 restul,pretul e cu tot cu tva desigur:P,interioare nu fac dar daca vrei iti pot recomanda bine si acceptabil ca pret.imi lasi masina si ma ocup eu de tot.un spalat interior 3 -4 ore iti ia oricum!!! saptamana viitoare o fac pe fetei mele daca vrei sa vezi rezultatul !! Bafta all!! Edited by nulzerocool

am uitat sa mentionez ca in pretul pt polish intra si un spalat motor si regenerat capacele de pe el(arata bestial la urma)eu unul nu spal motoarele mele never dar daca omul vrea......

228281[/snapback]

de la ce firma este dresingul ?

tot ce este ornament,maner usa,grila bara etc inclusiv bordul este dat cu un dressing ce il face sa revina la propietatile initiale (culoare-elasticitate etc) isi pastreaza in timp calitatea aceasta si nu dispare dupa spalarea cu spuma activa,spuma ce eu nu o recomand sub nici o forma ca si mod de spalare a unei masini,ataca lacul si daca acesta este in strat subtire loveste si in vopsea,dand un aspect mat.exista apa si jet puternic si eu am o alta metoda:masinile mele le spal cu sampon si fara sa le frec cu un burete sau te miri ce,in loc de spuma activa in pistoil pun sampon manual,si clatesc la 120 de atmosfere jet cu apa calda.simplu si eficace.spuma activa nu face bine masinii sub nici o forma,sa nu mai spun ca uneori nici macar nu inmoaie !!  cat despre factura nu pot sa dau caci nu am firma,am inceput din placere si o fac tot asa in continuare dar cineva treb sa platesca pastele,buretiii,servetelele after polish care sunt de unica folosinta etc etc,iar ca durata in jur de 10 ore daca e inchisa la culoare sau neagra si 8 restul,pretul e cu tot cu tva desigur:P,interioare nu fac dar daca vrei iti pot recomanda bine si acceptabil ca pret.imi lasi masina si ma ocup eu de tot.un spalat interior 3 -4 ore iti ia oricum!!!  saptamana viitoare o fac pe fetei mele daca vrei sa vezi rezultatul !! Bafta all!!

228279[/snapback]

OFF: Damn, cat de greu e de citit ce scrie omul asta :blink: Suna bine ce spune dar e una-truna ...

mihilc Mania Detailing-Masina ta ca in prima zi, 30/Apr/2007, 16:07

Newbie

Group: Members

Member No.: 2.707

Buna ziua!

Numele meu este Mihai Coporan si sunt directorul executiv si operatorul principal al firmei "Mania Detailing". V-am trimis acest mail deoarece noi am mai luat legatura in urma cu ceva timp si ati fost interesat de un detailing pentru masina dvs., iar prin acest mesaj doresc sa va aduc la cunostinta deschiderea locatiei acestei firme.

Daca mai sunteti interesat de serviciile oferite de firma noastra, ne puteti contacta raspunzand acestui mail sau pe site-ul nostru www.maniadetailing.ro.

Multumesc.

Cu bine,

Mihai Coporan

0721.253.823

www.maniadetailing.ro

------------------------------------

deja s-a bagat pe pm-uri .. cat ma streseaza fazele astea .. e plin netu de spam :blink:

B.M.W. si tu ii faci reclama la greu, bravo :blink:

Eu mi-am facut polish la recomandarea lui myxage, dupa ce i-am vazut masina la cateva zile dupa ce si-a facut el. Pretul 250 lei (myxage spunea ceva de 200 lei, in fine ). A iesit f bine, a durat vreo 6-7 ore, se vede diferenta de la o posta.

Voi merge si pentru interior in curand.

B.M.W. si tu ii faci reclama la greu, bravo :blink:

Eu mi-am facut polish la recomandarea lui myxage, dupa ce i-am vazut masina la cateva zile dupa ce si-a facut el. Pretul 250 lei (myxage spunea ceva de 200 lei, in fine ). A iesit f bine, a durat vreo 6-7 ore, se vede diferenta de la o posta.

Voi merge si pentru interior in curand.

232981[/snapback]

deci omu face treaba buna...

si io vreau sa fac un polish...

da omu vad ca sa aruncat la bani acu...200 stiam si io...

acu si cu 50 in plus sau in minus..

deci omu face treaba buna...

si io vreau sa fac un polish...

da omu vad ca sa aruncat la bani acu...200 stiam si io...

acu si cu 50 in plus sau in minus..

233003[/snapback]

la coupe sigur e ceva mai ieftin :)

Conteaza si starea masinii .....Ideea e ca face treaba buna !. :blink:

eu am avut niste pete de la gainat care nu ieseau cu nimic de curand ..M-am dus la om a lucrat cam 15 min la ele ...Nu a vrut sa-mi ia nici un ban !...

Si eu ma duc la interior curand ..

Cat costa interiorul pentru sedan cu tot cu aplicarea protectiei pentru tapiseria de piele? Ma tenteaza sa ma bag si eu la un datailing complet interior si exterior!

233301[/snapback]

Pentru clasa compacta detailingul interior este 200 ron, iar cel exterior 300 ron. Plus tva.

la coupe sigur e ceva mai ieftin  :) 

Conteaza si starea masinii .....Ideea e ca face treaba buna !. :blink:

eu am avut niste pete de la gainat  care nu ieseau cu nimic de curand ..M-am dus la om  a lucrat  cam 15 min la ele ...Nu a vrut sa-mi ia nici un ban !...

Si eu ma duc la interior  curand ..

233127[/snapback]

pentru pete de gainat, 'cerculete' lasate de la spalatorie sau pete de la copaci va recomand cu caldura spray degresant ELF (costa maxim 20 RON la Cora).

pentru pete de gainat, 'cerculete' lasate de la spalatorie sau pete de la copaci va recomand cu caldura spray degresant ELF (costa maxim 20 RON la Cora).

234691[/snapback]

adica nu a iesit la polish manual abraziv si iese la un spray ...Nu prea cred ..

apropos ..si azi am fost iar la el pt niste pete de gainat ...nu ieseau nici cu polish la masina ..a trebuit sa puna 3000 pe el ..Incredibil ce mananca pasariel astea ca fac acid sulfuric :blink:

Este posibil sa iasa atunci cu polish. Este de recomandat pe viitor sa cumperi o carpa de microfibre (sunt carpitele alea viu colorate din supermarketuri sau benzinarii, dar sa fie plusate) impreuna cu un spray pentru insecte sau un pulverizator cu apa, le tii in masina, iar atunci cand ai vazut "dezastrul" sa pulverizezi putin lasi cateva secunde, apoi cu grija indepartezi gainatul. Bineinteles, daca masina este ceruita, cand ai timp aplica pe locul respectiv ceara.