Jump to content

Rog ajutor! Imprumut roti E36 coupe pt. 1-2 zile

Gabriel.B

Recommended Posts

Va salut, dragi colegi!

Dupa cum spuneam si in titlul topicului, caut pe cineva din Bucuresti care sa imi poata imprumuta pentru o zi sau doua niste roti pentru E36 Coupe.

Am cumparat un 320i Coupe din 1995 cu doua randuri de roti, 205/55/16 de iarna si 215/55/16.In cartea masinii sunt trecute urmatoarele dimensiuni :

- 205/60/R15 si mai are o omologare pe 225/50/Zr16.

Eu nu am nici una din aceste dimensiuni.Fostul proprietar mi-a spus ca el asa a trecut RAR-ul si nu s-a legat nimeni de anvelope.

Gasesc pe cineva dispus sa-mi imprumute niste roti, chiar si contra cost?Pot fi de vara sau de iarna, cu jante de tabla, nu conteaza, numai sa fie pe dimensiunile de mai sus.

Va multumesc!

Edited by Gabriel.B

eu nu am trecut rar-ul cu dimensiuni diferite...poate fostul proprietar a dat spaga cine stie :-?? am dimensiunea 205/60/15 pe rotile de iarna (cu ele am trecut rar-ul acum 1 an ) singura problema ar fi ca le am depozitate la 50 de km de bucuresti ! in cazul in care ajung maine,duminica te pot ajuta numai cu conditia sa mi le dai pe ale tale sa le tin cat timp iti faci treaba,asta avand in vedere ca nu ne cunoastem si nu ne-am vazut niciodata !

Iti multumesc mult pentru oferta dar nu as vrea sa te cari cu ele de la 50km.Mi se pare prea mare deranjul.

Mai astept un pic, poate apare cineva care le are aici in Bucuresti.

Daca nu gasesc probabil ca o sa cumpar niste anvelope sh.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.