Jump to content

cotiera e34

Spk

Recommended Posts

Interesant ce zici tu... Am avut tapiterie de stofa, acum am de piele, si ambele variante au cotiere. De fapt, cotiere rabatabile pentru fiecare dintre scaunele fata. Cred ca asa ceva trebuie sa cauti, scaune fata cu cotiere, daca vrei sa respecti originalul.

Daca nu, sunt o gramada de cotiere universale, care se monteaza deasupra franei de mana. Da o fuga la magazinele din Vitan si gasesti sigur.

• 1 month later...

Eu am pus pe masina,cotiera originala de e36(pisicutza),imbracata in piele,ca asa este si tapiseria la masina.

Arata excelent,parca este a masinii,se potriveste perfect.

Incearca cu o cotiera de e36 si vezi cum arata,sunt sigur ca vei fii incantat

Bafta!

La E34 am cotiera intre scaune, iar brate la scaune nu. Tapiseria este din piele, originala a masinii. M-am uitat dupa eventualele ,,gauri" in scaune si nu am observat ca vreodata ar fi putut avea cotiere .

La E34 am cotiera intre scaune, iar brate la scaune nu. Tapiseria este din piele, originala a masinii. M-am uitat dupa eventualele ,,gauri" in scaune si nu am observat ca vreodata ar fi putut avea cotiere .

229543[/snapback]

pai asa e si la mine, eu am tapiterie normala dar originala si nu e nicio urma de cotiera sau manere ...

Inseasmna ca a existat ca optiune. La tapiteria mea originala am avut brate rabatabile la ambele scaune fata, la actuala tapiterie de piele (care provine tot de la un E34) am, deci...

Poza este facuta inainte sa trec la piele. Se vad bratele.

post-644-1178206207_thumb.jpg

Inseasmna ca a existat ca optiune. La tapiteria mea originala am avut brate rabatabile la ambele scaune fata, la actuala tapiterie de piele (care provine tot de la un E34) am, deci...

Poza este facuta inainte sa trec la piele. Se vad bratele.

229591[/snapback]

te rog pune si o poza cu cotiera pt ca nu stiu cum arata sau cum ar trebui sa arate, merci :blink:

Sunt cotierele scaunului...fiecare scaun din fata e dotat cu o cotiera individuala...desi eu am e34 cu scaunele originale...nici eu nu am cotiera...si, ca sa parafrazez mesajele de mai sus...imi doresc o cotiera de E36 :)

Se pot pune cotierele pe scaune care nu au? sau vin cu un mecanism al lor care e incorporat in scaun...adica alte scaune? :blink:

Ar trebui sa "simti" prin tapiterie sistemul de prindere lateral... Daca ai scaune cu partea din spate rigida, se demonteaza usor (doar tragi de ea) si poti vedea mai bine daca ai acel sistem de prindere. Ar fi excelent daca le aveti, ca aceste manere sunt mai calumea decat cotiera aftermarket, sunt reglabile, se pliaza cand te incurca, etc.