Jump to content

BMW

Liviu95

Recommended Posts

e frumoasa culoarea dar parca mai ai de lucru la detalii, toba finala e prea grosolana, ar trebui ceva mai finut si bine lucrat. Bara fata are parca un luft prea mare si lipsesc cumva carenajele? Ar merita lupe in faruri, alte jante, astea de E60 nu sunt ce trebuie pentru E46 si cel mai important, un motor pe masura exteriorului :). Cam asa vad eu lucurile la prima vedere, sa nu fie cu suparare si bafta in continuare cu proiectul :thumbsup: .

prin valori ma refer la ce drop ai... sti ca unele arcuri vin cu drop de 50 fata si 40 spate si asa mai departe..... ma gandeam ca asa se seteaza si o suspensie reglabila...in cluj este u n baiat care roluieste aripi cu masina speciala si care are si aparat de incalzit... mie mi-a facut operatiunea sub caldura si sau evazat putin aroipile si nici urma sa se vada ca sa umblat la eele...decat ca nu mai simti kantu ala de pe dedesupt... merita zic eu si sa ii faci si spatele pe masura fetzei

Nu prea stiu ce valori sa iti spun, pur si simplu o cobor sau inalt dupa ochi... cat te-a costat roluitul aripilor?

e frumoasa culoarea dar parca mai ai de lucru la detalii, toba finala e prea grosolana, ar trebui ceva mai finut si bine lucrat. Bara fata are parca un luft prea mare si lipsesc cumva carenajele? Ar merita lupe in faruri, alte jante, astea de E60 nu sunt ce trebuie pentru E46 si cel mai important, un motor pe masura exteriorului :). Cam asa vad eu lucurile la prima vedere, sa nu fie cu suparare si bafta in continuare cu proiectul :thumbsup: .

Asa este iti dau dreptate, mai am foarte mult de lucru la masina, "proiectul" este doar la inceput, cat despre toba finala este o toba remus de inox dar oricum e doar provizorie pentru ca am de gand sa ii pun bara spate de M3 CSL cu 4 evacuari pe mijloc... jantele dupa cum am spus o sa fie schimbate la sfarsitul saptamanii acesteia si bineinteles voi lucra si la detalii dar acestea raman la urma... bineinteles, daca as fi dispus de o gramada de bani as fi terminat-o intr-o saptamana, dar cum nu dispun de atatia bani dintr-o data bineinteles ca totul se face incet si treptat... cu siguranta nu ma supar chiar ma bucur, criticile sunt binevenite.

Multumesc frumos baieti!! Si mie imi place cum da cu noile jante :)

@Dan_316i: spre rusinea mea habar nu am numele jantelor :)) le-am luat doar pt ca corespundeau configuratiei mele in asa fel incat sa fie un fittment cat de cat perfect ceea ce zic ca am si reusit si is multumit de rezultate, mai exact jantele sunt la linie cu aripile sau poate chiar cu 0.5-1cm mai inafara aripilor dar totodata cauciucurile intra sub aripa (stau stretch pe jante) asa ca au un aspect frumos la linie si totodata pot sa o las low fara sa ating in aripa cu cauciucurile. Pt cei care doresc sa aiba un fittment de genul aceasta este configuratia: fata: 8.5j et 13 , spate 8.5j et 13 cauciucuri 205 40. Fara distantiere si alte improvizatii. Pot chiar sa o las pe burta de tot sa atinga cu burta pe asfalt si tot nu ating cauciucurile in aripa iar jantele stau la linie cu aripile. Din pacate nu am lasato chiar de tot pt ca ar fi imposibil sa o folosesc ca masina de zi cu zi. acum garda la sol e undeva la 5cm

@Daniels13: Am vrut sa il pun dar cam strica din aspect...

Mai pun 2 poze:

http://www2.picturepush.com/photo/a/14153480/800/BMW-E46/P1110005.jpg

http://www4.picturepush.com/photo/a/14153477/800/BMW-E46/P1110006.jpg

jnatele sunt faine si dau mult mai bine, nu sunt fan al gumelor intinse si nici al low rider, dar a ta nu e inca atat de jos, e ok. Cu gumele astea insa nu stiu cat de safe este, cred ca s-a mai discutat pe tema asta, dar e oricum mai bine ca inainte din punctul de vedere al look-ului, acum ca si practicalitate e la latitudinea ta.

Multumesc tuturor

@Dan316i: Da asa e m-am gandit si la varianta asta, o sa vad... :)

@mik15: Da asa e, nustiu cat de safe e treaba asta cu gumele stretch dar daca merg cu grija eu sper ca nu voi intampina probleme.

@FRE: Mersi mult, iar in legatura cu tipsurile, nu sunt doar niste tipsuri... e o toba finala intreaga care crede-ma ca am facut tot posibilul sa o pun cat mai in spate dar e atat de mare incat daca o mai dadeam 2-3 cm mai in spate atingea in roata... singurul motiv pentru care inca o pastrez e sunetul foarte foarte placut care il scoate... cealalta care am avut-o era galagioasa rau asa ca am optat pt o toba mai de firma si am luat-o pe asta Remus care se aude foarte foarte finut.

@darius_x: Da asa e, chiar am de gand sa le pun, mersi pt sugestii.

A si chiar vroiam sa va intreb, unde as putea gasi aparatoarele de noroi pt bara fata care o am acum? Ca am gasit la dezmembrari aparatoare doar pt bara stock...

Edited by Liviu95

aparatorile de noroi asa zisele carene sunt cam 140 lei/buc pe original si 45 lei pe producator. Mergi la Yoni cu talonul si dai comanda, cam 5 zile dureaza pana le livreaza. Eu am pus pe producator si s-au asezat chiar foarte bine si pe bara M.

Nu prea stiu ce valori sa iti spun, pur si simplu o cobor sau inalt dupa ochi... cat te-a costat roluitul aripilor?

roluitu aripilor a fost 150 pentru ambele de pe spate... eu am pus 225 45... pe 17 si et 20 si atingeau.... am si eu suspensie sport da nu e asa de joasa ca a ta.. desi pe viitor planuiesc sa o mai las un pic ca parca numi place sa aiba spatii intre anvelope si aripi... acum nu atinge... atingea daca ma lasam tare pe ea.. acum cu orice drop intra roata perfect in aripa spate deoarece pe langa faptu ca a disparut cantu ala tipic e46 ... s-a tras si putin de aripa spre exterior sa aiba inca aspectu ala de umbrela asupra rotii... o sa pun si eu un topic cu masina mea odata sa se vada...oricum fara vopsea sarita si alte balarii

Un mic photoshoot :flowers:

http://www2.picturepush.com/photo/a/14164930/800/BMW-E46/bmw1.jpg

http://www4.picturepush.com/photo/a/14164702/800/BMW-E46/bmw2.jpg

http://www5.picturepush.com/photo/a/14164703/800/BMW-E46/bmw3.jpg

http://www1.picturepush.com/photo/a/14164919/800/BMW-E46/bmw6.jpg

Edited by Liviu95
  • Like 2

• 1 month later...