Jump to content

CUMPAR aripa stanga BMW E46 sedan FL

Recommended Posts

Anuntul este pentru un prieten. Preferabil Bucuresti/ Ilfov sau in jur. Masina este un 320d E46 din 2005 (berlina).

Are nevoie de aripa stanga in stare buna/ foarte buna, culoarea silbergrau metallic, gata de montat pe masina. Nu il intereseaza alta culoare/ piese cu probleme ce necesita reparatii (aripa lui prezinta urme de rugina si prefera sa o schimbe).

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Si eu am avut problema asta cu rugina la o aripa ! Si credema am demontat vreo 5 aripi de diferite culori si toate aveau rugina in acea buza ! In final am gasit una rosie (masina mea find verde-gri ) care avea rugina dar cateva puncte ! Au curatao baietii au dato cu un grund special anti rugina cu diferite tratamente au vopsito si este PERFECTA ! Si stau fara grija cativa ani ! Cred ca sansa ta sa gasesti o aripa FARA RUGINA si la culoare si sa o pui pe masina fara nici o reparatie , este aproape de 0 ! Spunei prietenului tau sa se pregateasca cu 100€ pentru vopsit , sau o sa stea cu aripa cu rugina pana o sa se vada articulatia prin ea ! BAFTA !

Si eu am avut problema asta cu rugina la o aripa ! Si credema am demontat vreo 5 aripi de diferite culori si toate aveau rugina in acea buza ! In final am gasit una rosie (masina mea find verde-gri ) care avea rugina dar cateva puncte ! Au curatao baietii au dato cu un grund special anti rugina cu diferite tratamente au vopsito si este PERFECTA ! Si stau fara grija cativa ani ! Cred ca sansa ta sa gasesti o aripa FARA RUGINA si la culoare si sa o pui pe masina fara nici o reparatie , este aproape de 0 ! Spunei prietenului tau sa se pregateasca cu 100€ pentru vopsit , sau o sa stea cu aripa cu rugina pana o sa se vada articulatia prin ea ! BAFTA !

A avut aceasta problema la ambele aripi, iar aripa dreapta am gasit-o din prima saptamana , in regula, fara probleme, fara rugina, la culoare :)

up :)

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.