Jump to content

Vand 520d automat,an 2009, M-PAKET

Scorpio 82

Recommended Posts

nu te mai lua dupa comentatori . Multi vor masina buna , impecabila chiar , sub pretul autovit dar cu service la zi , piese schimbate , eventual ceva upgrade si la pret mai mic ca doar aici e forum si ne avem toti ca fratii . Fiecare sa-si cumpere ce-si permite .
  • Like 6
  • Downvote 3

Avem masini mai ieftine ca in Germania...

Evident! Doar ca cele din Germania nu sunt dauna totala "fara accident".

Ca tot spunea cineva de importuri; oare de ce o masina importata din Germania e mai ieftina ca o masina din Germania?! Si raspunsuri sunt multe..

Masinile bune sunt mai scumpe decat in Germania, asta daca proprietarul nu e pus la zid cu banii.

• Downvote 1

Numai comenturi dar nici o oferta ???;)) pt asta ofer 12500 euro ca sa fie bine !

pai nu ca ti-o dau la schimb , scad 1000 pentru 525d -ul tau si dai diferenta. ;) adu-mi E60 la 12.500 exact in configuratia aceasta si eu iti cumpar pe loc 3 bucati!

• Downvote 2

Masinile pretentioase nu sunt pentru romani. Sau nu pentru marea majoritate.

La noi conteaza doar pretul. Mai apoi se plang ca-s scumpe piesele sau retrofiturile... Si tot nu va fi niciodata ca o masina ingrijita si dotata.

• Like 8
  • Downvote 1

pai nu ca ti-o dau la schimb , scad 1000 pentru 525d -ul tau si dai diferenta. adu-mi E60 la 12.500 exact in configuratia aceasta si eu iti cumpar pe loc 3 bucati!

Nu mai am 525-ul ...dar sa sti ca nici eu nu l-am dat pe banii care il merita pt ca nu am avut cui !;))) asa ca oferta mea sta in picioare ... Masina ta intradevar arata f bine ( din poze ) dar asta nu inseamna ca face toti banii ! E adevarat ca poate configuratia asta o gasesti mai greu dar asta nu inseamna ca ne aruncam asa repede ! Daca era modelul de 184 cp maine veneam cu banii !;)) Asa ca daca te gandesti sa o dai ...eu oricum sunt in cautare ..

• Like 2
  • Downvote 1

intr-adevar arata foarte bine.

coincidenta ca mpaket-ul ala de fabrica are tot alta culoare. si in fata bara cu aripa zici ca e gugustiuc.

nu stiu cum te roaga colegul cu 12.500.

pune astapost-10226-0-10914300-1399577766_thumb.jpeg langa masina.

• Like 5
  • Downvote 5

Pentru toti "cunoscatorii",mai aruncati si voi o privire pe autovit sa vedeti la ce bani se vand masini de genul, si apoi dati-va cu parerea. Cea mai ieftina masina fabricatie 2009 automata ,cu piele (neagra nu bej) e 13.380 euro, fara pachet m, cu clima aceea fara functii extinse. Intr-adevar , precum un coleg mai sus spunea, romanul vrea masina ieftina, dotata si buna. No comment. Topicul se poate inchide.

Nu mai am 525-ul ...dar sa sti ca nici eu nu l-am dat pe banii care il merita pt ca nu am avut cui !;))) asa ca oferta mea sta in picioare ... Masina ta intradevar arata f bine ( din poze ) dar asta nu inseamna ca face toti banii ! E adevarat ca poate configuratia asta o gasesti mai greu dar asta nu inseamna ca ne aruncam asa repede ! Daca era modelul de 184 cp maine veneam cu banii !;)) Asa ca daca te gandesti sa o dai ...eu oricum sunt in cautare ..

E60 cu 184 cp BMW nu a fabricat niciodata !

Edited by Scorpio 82
  • Downvote 3

Ba, al meu avea 184Cp stock, cu ultimul update de fabrica. :D

Testat pe Dyno.

Si erau trecuti 184 cai in talon de RAR? sincer nu prea imi vine a crede. eu nu am vazut pe E60 sa existe 2.0 d cu 184 cp din fabrica, si nici nu am gasit nici pe net nicaieri asa ceva, deci m-as cam indoi sa existe, dar nu zic 100% ca nu. Arata-mi pe net una cu 184 cp si te cred :) prin stock precum spui tu eu inteleg ca asa a fost masina scoasa pe poarta fabricii ;)

Edited by Scorpio 82
  • Like 1

Nu erau trecuti in acte. Oficial nu vei gasi E60 cu 184Cp.

Dar in urma ultimului update de soft in reprezentanta din germania, a ramas cu 184Cp.

Si se pare ca nu sunt singurul. Au mai fost.

Oricum diferenta intre motoarele de 177 si 184 e doar de soft.

• Like 3
  • Downvote 3

Asa da cred ca e 184 cu update , update pe care orice posesor de E60 2.0 d cu 177 cp il poate face, dar dupa cum bine ziceam mai sus , din fabrica nu au fost asa scoase :) daca i-as fi facut update la 184 cp iar era problema ca s-a "umblat" la masina, ca doar asa e cumparatorul romanul, tre sa bage de vina la orice:)
  • Downvote 1

Adevarat ce ziceti voi.

Eu nu am dat in cap cand am venit cu afirmatiile alea.

Doar am spus ce e pentru ca acum cateva zile am vandut si eu masina.

Preturile de pe autovit e normal sa fie umflate... Ce negociezi? 5 euro? Pai numai ieri am sunat la o masina si deja am negociat 1000 de euro.

Ce tot vorbiti acolo...?

Bucura-te sa iei cu 1-2000 mai putin ca iti zic eu ca mai pui o diferenta mica si deja treci la alt nivel. Cu banu in mana esti stapan :)). Masini gasesti la toate colturile, doar bani sa ai.

Oricum noi romanii suntem smecheri rau, nu calculam in RON..ca daca am calcula in RON ne-ar durea capu cat costa o masina... La noi euro variaza...

Acum un an era 40 si oleaca.acum deja e la 44. Deja la 10 000 masina, a mai crescut pretul in ron cu aproape inca o mie.

• Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.