Jump to content

Cantitate solutie de parbriz

ACA

Recommended Posts

Chiar era nevoie sa deschizi topic pentru asa intrebare stupida ?

Golesti vasul dupa care incepi sa il umpli cu un bidon si vezi cat intra.

Chiar era nevoie sa deschizi topic pentru asa intrebare stupida ?

Golesti vasul dupa care incepi sa il umpli cu un bidon si vezi cat intra.

Da era nevoie. Am intrebat cati litri intra nu cum sa aflu. Ma gandeam ca cineva a umplut recipientul ala de mai multe ori si vrea sa imparta informatia.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Da era nevoie. Am intrebat cati litri intra nu cum sa aflu. Ma gandeam ca cineva a umplut recipientul ala de mai multe ori si vrea sa imparta informatia.

Si cu ce te ajuta ca oricum licidul de curatare parbriz e ieftin si in ce mai mare parte se gaseste la 5 litri.

Vrei sa cumperi fix la canitate ?

Si cu ce te ajuta ca oricum licidul de curatare parbriz e ieftin si in ce mai mare parte se gaseste la 5 litri.

Vrei sa cumperi fix la canitate ?

Da. Daca cumpar 5 l si intra 3,5 in rezervor atunci o sa mi se plimbe in portbagaj un bidon de 5 l. Dar tocmai a scris cineva ca are 6,5l rezervorul.

Edited by ACA

La al meu e46 din 98, rezervorul este de 5.3L(ce n-as da sa am si motorul asa de mare:D), nu am spalatoare de far, iar plimul facut anul trecut prin decembrie mi-a ajuns pana acum vreo 3 saptamani, pana s-a aprins martorul.Folosesc foarte des spalatoarele, nu suport sa am vreun firicel de praf pe parbriz.Dupa ce am umplut rezervorul, a ramas in bidon, din 5L, sa zic undeva la jumatate de litru, care l-am adaugat ulterior.

Pai si de ce trebuie s il ti in portbagaj ?

Nu vreau sa il tin niciunde. Vreau sa cumpar fix cata solutie intra in rezervor si sa arunc bidonul gol. Nu vreau bidoane nici in casa nici in masina.

Nu vreau sa il tin niciunde. Vreau sa cumpar fix cata solutie intra in rezervor si sa arunc bidonul gol. Nu vreau bidoane nici in casa nici in masina.

atunci iei solutie la 1ltr si completezi cati litrii ai nevoie

Tare asta. Cred ca, in cazul asta cel mai bine e sa apelezi la un service unde dai banul si iti pun baietii exact cat ai nevoie.

Nu e nevoie nici sa cobori din masina. Scoti banii pe geam. :)

Tare asta. Cred ca, in cazul asta cel mai bine e sa apelezi la un service unde dai banul si iti pun baietii exact cat ai nevoie.

Nu e nevoie nici sa cobori din masina. Scoti banii pe geam. :)

O sa merg la reprezentanta in Munchen sa fiu sigur ca nu gresesc aia din service cantitatea si-mi pun bidonul cu restul de solutie in portbagaj. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.