Jump to content

Navigatie Proffesional CCC E60

MociornitaCosmin

Recommended Posts

un 535d din 21.07.2005 are meniul principal, respectiv interfata de cd ca in pozele de mai jos

in timp ce un 530d din 28.01.2005 are meniul principal, respectiv interfata de cd ca in pozele de mai jos.

Precizez ca in plus fata de 535d, 530d are senzori parcare, scaune incalzite, bluetooth si comenzi vocale(germana evident).

Daca ma poate lamuri cineva de unde provine diferenta si care este mai buna, respectiv caracteristici, avantaje si dezavantaje.

Navigatia profesioanala CCC a avut un singur upgrade hardware la versiunea LCI cand i s-au adaugat butoanele pentru preset-uri. Versiuni de soft au fost foarte multe dar orice unitate se poate upgrada software la reprezentantele BMW.

Ai idee ce costuri, timp si riscuri presupune acest upgrade? M-ar interesa doar pentru a schimba interfata aceea si a folosi comenzile vocale in engleza si nu germana.

Edited by MociornitaCosmin

decat atat? Am sunat la Proleasing, mi-au spus ca in primul rand trebuie sa-mi faca o diagnoza care ma costa 210 lei, ulterior pot sa-mi spuna costurile insa spuneau ca un cd cu navigatie este 800 lei, software-ul este undeva la 1000 lei.

:))))

lol.. ce ai intrebat tu si ce ti-au zis ei.

probabil o sa ma duc la MHS, citisem ceva posturi si am ramas tot nelamurit: exista posibilitatea sa se arda vreun calculator, vreun modul sa devina nefunctional din cauza update-ului?

da exista, o sa te puna sa semnezi inainte parca in caz ca se intampla ceva

sal...eu am facut update la MHS si a fost totul ok ...a costat in jur de vreo 280 lei ...de ars nu o sa se arda niciun calculator ... exista posibilitatea sa se blocheze hardware vreun calculator in timpul update"lui dar mai exista niste metode sa ti le aduca la viata....diferente o sa fie la functionarea motorului si la felul cum schimba cutia daca ai automata...bafta

sal...eu am facut update la MHS si a fost totul ok ...a costat in jur de vreo 280 lei ...de ars nu o sa se arda niciun calculator ... exista posibilitatea sa se blocheze hardware vreun calculator in timpul update"lui dar mai exista niste metode sa ti le aduca la viata....diferente o sa fie la functionarea motorului si la felul cum schimba cutia daca ai automata...bafta

in ce sens o sa influneteze motorul si cutia?

m-au sunat de la MHS, am discutat, pentru update de soft se face resoftare generala a masinii, in caz ca exista module schimbate pe masina sau km dati inapoi(ceea ce la 530d intradevar sunt dati) se poate strica masina.

Diferenta intre interfete tine stric de design, nu aduce nici o functionalitate in plus, decat cea a comenzilor vocale in engleza.

In concluzie, nu se merita sa stric masina pentru niste comenzi.

Multumesc pentru raspunsuri.