Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand arcuri Eibach Pro-Kit E46

Recommended Posts

Din cate stiu sunt 640 noi pe forum, nu vreau sa fiu rautacios dar de ce ai cumpara niste arcuri rulate 3000 km (pana la urma nici nu sti sigur daca au fost rulate doar atat) cand mai pui 140 ron si iti iei noi?!

Din cate stiu sunt 640 noi pe forum, nu vreau sa fiu rautacios dar de ce ai cumpara niste arcuri rulate 3000 km (pana la urma nici nu sti sigur daca au fost rulate doar atat) cand mai pui 140 ron si iti iei noi?!

Poate nu m-am exprimat eu corect, arcurile sunt cumparate de mine NOI, cu factura, le folosesc pe un touring si am rulat cu ele pe masina circa 3000 km, le vand pt ca vreu sa trec inapot la M-tech 2, sunt putin prea dure si masina este detul de lasata pt ce-mi trebuie mie, sper sa ma fi facut cat se poate de bine inteles. Din acest motiv am pus si poza cu cutia sa se vada ( daca se poate) ca au fost cumparate de noi.

Edited by nailbombmax

Poate nu m-am exprimat eu corect, arcurile sunt cumparate de mine NOI, cu factura, le folosesc pe un touring si am rulat cu ele pe masina circa 3000 km, le vand pt ca vreu sa trec inapot la M-tech 2, sunt putin prea dure si masina este detul de lasata pt ce-mi trebuie mie, sper sa ma fi facut cat se poate de bine inteles. Din acest motiv am pus si poza cu cutia sa se vada ( daca se poate) ca au fost cumparate de noi.

ce vrea colegul sa spuna e ca odata folosite nu mai sunt NOI, ci SH ! Si intrebarea era dece sa riste sa cumpere arcuri SH cu o reducere de 140lei fata de unele NOI (SIGILATE)

ce vrea colegul sa spuna e ca odata folosite nu mai sunt NOI, ci SH ! Si intrebarea era dece sa riste sa cumpere arcuri SH cu o reducere de 140lei fata de unele NOI (SIGILATE)

Eu nu am spus nicaieri ca arcurile sunt noi, dar el a tinut sa precizeze un lucru pe care probabil nu l-a inteles "(pana la urma nici nu stii sigur daca au fost rulate doar atat)", evident pretul este negociabil in limita bunului simt, nu este nimeni obligat sa le cumpere de la mine, probabil daca as pune un pret de 300 lei le-as da in 5 min, dar la banii acestia prefer sa le tin. Sper sa ma fi facut inteles, multumesc.

Edited by nailbombmax

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.