Jump to content

Salutari de la Brasov

Marius36

Recommended Posts

Va salut pe toti posesorii de BMW....eu am un E34 din 89 cu motor de 130cp....cam putin ptr o masina deun asemenea gabarit....asa ca ma bate gandul sa-i pun motor de 2500 cmc 24 valve....am si eu o intrebare....ce mai trebe schimbat in afara de motor ..calculator injectie? :blink:

Bine ai venit! :blink:

- Calculator, instalatia electrica a motorului si .. motorul, asta e sigur.

- Aproape sigur, sunt si de cutie + cardan.

- Mai trebuie studiate: pompa de servodirectie, compresorul de aer, pt. ca cel mai probabil, fuliile noului motor nu sunt in aceeasi pozitie.

Cred ca un 2000cmc 24v (M50B20) s-ar putea sa te ajute sa folosesti transmisia care o ai deja. Cred ca blocurile motoare sunt identice, difera doar partea superioara a motorului.

Oricum, daca ai inceput sa studiezi problema transplantului asta, tine-ne la curent cu ce info obtii. :)

Bine ai venit! :)

- Calculator, instalatia electrica a motorului si .. motorul, asta e sigur.

- Aproape sigur, sunt si de cutie + cardan.

- Mai trebuie studiate: pompa de servodirectie, compresorul de aer, pt. ca cel mai probabil, fuliile noului motor nu sunt in aceeasi pozitie.

Cred ca un 2000cmc 24v (M50B20) s-ar putea sa te ajute sa folosesti transmisia care o ai deja. Cred ca blocurile motoare sunt identice, difera doar partea superioara a motorului.

Oricum, daca ai inceput sa studiezi problema transplantului asta, tine-ne la curent cu ce info obtii.  :)

206028[/snapback]

Deocamdata doar ma informez...cand am toate informatiile ma apuc de treaba....mersi fain de raspuns :blink:

Mai e depozitul ala de motoare la intrarea in Sacele, pe DN1, chiar la pod? Asta vara aveau acolo 2 motoare de 2000 24v si le dadeau cu 15 milioane bucata. Pret bun!

206033[/snapback]

Mai este ....dar sunt cam banditi....sunt dezmembrari in Brasov mai ieftine si mai bune calitativ....la acelasi motor....ei aveau in plus 100 de Eur :blink:

Va salut pe toti posesorii de BMW....eu am un E34 din 89 cu motor de 130cp....cam putin ptr o masina deun asemenea gabarit....asa ca ma bate gandul sa-i pun motor de 2500 cmc 24 valve....am si eu o intrebare....ce mai trebe schimbat in afara de motor ..calculator injectie? :blink:

206023[/snapback]

eu am avut motor de 3000cc si l-am schimbat cu 2000 24v,dar eu am schimbat tot:motor,cutie,cardan,grup,compresor AC plus conducte.

eu am avut motor de 3000cc si l-am schimbat cu 2000 24v,dar eu am schimbat tot:motor,cutie,cardan,grup,compresor AC plus conducte.

206112[/snapback]

Deci trebe sa ma interesez si de cutie si de grup...inclusiv cardan....asta e..maine dau o fuga la Tg-Mures...au si ei pe acolo ceva dezmembrari poate gasesc ce caut la preturi mai bune ca pe aici ...daca nu, dau fuga in Germania....cumpar unu de 2500 si-l operez in curte : :blink: :)

Va salut pe toti posesorii de BMW....eu am un E34 din 89 cu motor de 130cp....cam putin ptr o masina deun asemenea gabarit....asa ca ma bate gandul sa-i pun motor de 2500 cmc 24 valve....am si eu o intrebare....ce mai trebe schimbat in afara de motor ..calculator injectie? :)

206023[/snapback]

intai de toate salu si bine ai venit, apoi am si eu o intrebare...ce intelegi tu prin motor prea mic pentru asemenea gabarit???? :blink:

Motorul de 130 cp e ptr BMW ca motorul de 1600cmc pe Audi 100....prea mic ptr o asa caroserie.....nu ca nu ar fi bun ...dar ca demaraj...reprize....e net inferior celui de 2500 cmc si 24 de supape... in rest nu am nici o suparare cu el :blink: ....inca :)