Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

mufa obd2 24 pini diagnoza

Recommended Posts

Va salut. Sunt proaspatul detinator al unui BMW 316i touring 1998. Am cumparat cablu obd2 plus un adaptor obd2 la mufa de 20 pini. Nu m-am uitat ce mufa aveam eu la masina, bazandu-ma ca cel care vindea scria ca e pt bmw-uri 316i intre 1994 si 2000 si ceva. Atasat am atasat o poza mufa care o am eu la masina si o poza cu ce cablu am cumparat. Pe masina am 24 pini si nu reusesc sa gasesc un asemenea adaptor pe site-uri gen olx sau okazii.

Daca ma poate ajuta cineva, am cumva mufa de pe masina de pe alt tip de masina? si unde gasesc un asemenea cablu, ebay, orice? se numeste intr-un anumit fel mufa pe care o am eu?

Multumesc anticipat.

post-67150-0-92846600-1399583630_thumb.jpg

post-67150-0-32908800-1399583641_thumb.jpg

Nu am mai vazut asa mufa pe BMW..chiar daca e rotunda are gauri nu pini, esti sigur ca nu-s rupti ceva pini acolo sau ceva de genul?

Nu cred ca sunt pini rupti acolo. Trebuie remarcata si partea centrala a conectorului. Are forma triunghiulara, iar mufa OBD1 (rotunda) are o forma circulara cu o decupatura triunghiulara. Nici eu nu am intalnit asa ceva pana acum.

Hmm, cablajele astea cu 25 pini (si nu 24) s-au folosit o perioada pe motoarele mari 2.5, 2.8, V8-uri si M-uri din generatia E34/Z3 ( clicky ).

Daca motorul n-a fost transplantat anterior, esti cam... descoperit.

Mufa care-ti trebuie tie e asta:

http://www.ecstuning.com/ES164768/

... dar nu exista adaptor de la 25 la 20 sau la 16 pini. Si cum nu cred ca vrei sa faci tu vreo manareala ca aici (punctul 13) , te compatimesc. In cazul in care vrei doar sa resetezi intervale de service samd, google cred ca te poate ajuta cu informatii privind scurtcircuitarea a doi pini care sa produca rezultatul dorit, dar pentru alte functii la care sa vrei sa folosesti testerul ma tem ca nu prea ai sanse. Poti incerca o intrebare/mail si la o reprezentanta BMW.